ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Două noi promovări în cadrul biroului Wolf Theiss din București. Andreea Zvâc și Mircea Ciocîrlea urcă pe poziția de Counsel

04 Februarie 2020   |   BizLawyer

”Promovarea în poziția de Counsel este o recunoaștere/încununare a contribuției profesionale deosebite atât a Andreei, cât și a lui Mircea la dezvoltarea departamentelor din care fac parte, dar mai ales a firmei și consolidării poziției acesteia pe piața din România.”, a declarat Bryan Jardine, Avocat Coordonator al biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

 
 
Wolf Theiss, una dintre cele mai importante firme de avocatură din CEE și SEE, anunță două promovări interne, avansarea a doi avocați Seniori la statutul de Counsel. Promovările sunt în departamentul de Litigii și departamentul de Corporate M&A.

Andreea Zvâc și Mircea Ciocîrlea au fost promovați în funcția de Counsel în cadrul echipei Wolf Theiss din București.

Andreea Zvâc, Counsel, este membră a echipei de Litigii și Arbitraj/Achiziții Publice. Andreea deține o experiență de peste 15 ani în domeniul litigiilor comerciale, civile, administrative și de dreptul muncii, acordând consultanță unor investitori străini într-o mare varietate de dispute, dar și cu privire la proceduri de achiziții publice. Andreea s-a implicat într-o gamă largă de litigii de natură civilă și comercială, arbitraje comerciale precum și în proceduri complexe de executare silită, în industrii variate  precum construcții, infrastructură și fiscalitate. În domeniul Achizițiilor publice, Andreea deține o diplomă de expert, asistând clienții cu privire la orice aspect care necesită suport juridic pe parcursul desfășurării procedurii de atribuire, de la analize juridice până la operare SEAP, dar și cu privire la contestațiile care sunt formulate de către aceștia la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor sau la instanțele de judecată. Totodată Andreea a asistat clienți în fața Consiliului Concurenței în legatură cu investigații născute din desfășurarea unor proceduri de atribuire.

Andreea s-a alăturat Departamentului de Litigii și Arbitraj/Achiziții Publice al Wolf Theiss în anul 2012, după o îndelungată colaborare cu o societate de avocatură de top din România.

Mircea Ciocîrlea, Counsel, face parte din echipa de Corporate M&A. Cu o experiență de peste 11 ani în drept societar, fuziuni si achiziții, Mircea a fost implicat în tranzacții importante, acordând asistență juridică în diverse achiziții de afaceri și vânzări de acțiuni, inclusiv exit-uri ale unor clienți de pe piața din România sau proiecte de tip "joint-venture". Printre tranzacţiile de renume încheiate în ultimii ani în România în care Mircea a fost implicat se numără numără cea mai mare tranzacţie ca valoare din ultimii ani, prin care UniCredit Bank Austria a achiziâionat o participație de 45% deținută de domnul Țiriac în Unicredit Bank SA, cea mai mare tranzacţie din domeniul forestier prin care Ikea a intrat în posesia a 33.000 ha de pădure prin achiziția Greengold Value Forests și intrarea pe piața din România a gigantului fond de investiții american, Blackstone, prin achiziționarea unei participații în Superbet.
Mircea s-a alăturat departamentului de Corporate M&A al Wolf Theiss în anul 2013, după o colaborare de 5 ani cu o altă firmă de avocatură internațională.

„Parcursul profesional în cadrul Wolf Theiss se bazează pe performanță și calificări mai degrabă, decât pe „vechimea” în profesia de avocat. Promovarea în poziția de Counsel este o recunoaștere/încununare a contribuției profesionale deosebite atât a Andreei, cât și a lui Mircea la dezvoltarea departamentelor din care fac parte, dar mai ales a firmei și consolidării poziției acesteia pe piața din România.”, a declarat Bryan Jardine, Avocat Coordonator al biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1367 / 1715
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...