ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar își consolidează practica de drept imobiliar din București prin cooptarea avocaților Corina Stanciu și Cristiana Mic-Soare | Victor Constantinescu, Managing Partner: Aceste noi recrutări reprezintă o resursă importantă pentru echipele noastre

12 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Corina Stanciu a oferit consultanță în aspecte de zi cu zi nu doar în sectorul imobiliar și de construcții, ci și cu privire la drept societar, ori aspecte ce țin de dreptul mediului și reglementare. Expertiza Cristianei Mic se extinde și la aspecte ce țin de reglementare, inclusiv dreptul mediului, acolo unde deține un doctorat de la Universitatea din București.

 
 
Kinstellar anunță noi recrutări pentru echipa din București: Corina Stanciu (Senior Associate) și Cristiana Mic-Soare (Special Counsel) se alătură echipei locale de  drept imobiliar, consolidând astfel statutul firmei de lider de piață în domeniu dar și în sectoare conexe.

Corina Stanciu s-a alăturat Kinstellar București în calitate de Senior Associate. Are  experiență semnificativă în drept imobiliar: a asistat investitori și dezvoltatori imobiliari în tranzacții, dezvoltarea de proiecte și obținerea de autorizații de construcție, acoperind întreaga gamă de sectoare de activitate: comercial / retail, birouri, industrial, logistică, rezidențial, agricultură, energie regenerabilă.


A oferit consultanță în aspecte de zi cu zi nu doar în sectorul imobiliar și de construcții, ci și cu privire la drept societar, ori aspecte ce țin de dreptul mediului și reglementare.

Corina este licențiată la Universitatea din București, Facultatea de Drept, și are un master în drept medical.

Cristiana Mic s-a alăturat echipei în calitate de Special Counsel. Are peste zece ani de experiență și aduce o viziune valoroasă și know-how semnificativ pentru tot ceea ce înseamnă drept imobiliar. A coordonat procese de due diligence complexe pentru numeroase achiziții și vânzări de terenuri agricole, clădiri de birouri, spații comerciale și depozite logistice în România, precum și pentru proiecte de energie regenerabilă.

De asemenea, expertiza sa se extinde și la aspecte ce țin de reglementare, inclusiv dreptul mediului, acolo unde deține un doctorat de la Universitatea din București.  

Cristiana a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București și are, de asemenea, un program de masterat încheiat la University College London. și-a început cariera la Kinstellar (în 2011-2012) și a fost, ulterior, avocat senior în cadrul mai multor firme locale.  

Victor Constantinescu, Managing Partner în București și co-head al practicii de drept imobiliar la nivelul întregii firme, punctează: "Corina și Cristiana sunt adiții foarte bune pentru echipa noastră de drept imobiliar. Se alătura actualilor colegi care, de altfel, sunt o echipă fantastică, cu o energie și care primește constant feedbackuri minunate, cred cu tărie că este printre cele mai bune echipe de drept imobiliar din România. Experiența lor anterioară, cunoștințele cu privire la piață și reputația pe care o au fac din aceste noi recrutări o resursă importantă pentru echipele noastre de drept imobiliar, energie și reglementare din București!"

Corina Stanciu menționează: "Sunt încântată să fac parte din practica de drept imobliar a Kinstellar București. Sunt convinsă că împreună vom valorifica expertiza noastră, a tuturor membrilor echipei, și vom oferi consultanță juridică la cele mai înalte standarde pentru jucătorii importanți din sector, deja activi sau investitori în România."

Cristiana Mic-Soare adaugă: "Sunt onorată și entuziasmată să pornesc în această nouă călătorie alături de Kinstellar România. Angajamentul lor față de excelență, față de inovație, precum și viziunea deschisă și orientată către client se aliniază perfect cu valorile mele. Aștept cu nerăbdare să contribui cu experiența și pasiunea mea la echipa fantastică de aici, să continuăm să creștem împreună."
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 149 / 1715
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...