ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar își consolidează practica de drept imobiliar din București prin cooptarea avocaților Corina Stanciu și Cristiana Mic-Soare | Victor Constantinescu, Managing Partner: Aceste noi recrutări reprezintă o resursă importantă pentru echipele noastre

12 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Corina Stanciu a oferit consultanță în aspecte de zi cu zi nu doar în sectorul imobiliar și de construcții, ci și cu privire la drept societar, ori aspecte ce țin de dreptul mediului și reglementare. Expertiza Cristianei Mic se extinde și la aspecte ce țin de reglementare, inclusiv dreptul mediului, acolo unde deține un doctorat de la Universitatea din București.

 
 
Kinstellar anunță noi recrutări pentru echipa din București: Corina Stanciu (Senior Associate) și Cristiana Mic-Soare (Special Counsel) se alătură echipei locale de  drept imobiliar, consolidând astfel statutul firmei de lider de piață în domeniu dar și în sectoare conexe.

Corina Stanciu s-a alăturat Kinstellar București în calitate de Senior Associate. Are  experiență semnificativă în drept imobiliar: a asistat investitori și dezvoltatori imobiliari în tranzacții, dezvoltarea de proiecte și obținerea de autorizații de construcție, acoperind întreaga gamă de sectoare de activitate: comercial / retail, birouri, industrial, logistică, rezidențial, agricultură, energie regenerabilă.


A oferit consultanță în aspecte de zi cu zi nu doar în sectorul imobiliar și de construcții, ci și cu privire la drept societar, ori aspecte ce țin de dreptul mediului și reglementare.

Corina este licențiată la Universitatea din București, Facultatea de Drept, și are un master în drept medical.

Cristiana Mic s-a alăturat echipei în calitate de Special Counsel. Are peste zece ani de experiență și aduce o viziune valoroasă și know-how semnificativ pentru tot ceea ce înseamnă drept imobiliar. A coordonat procese de due diligence complexe pentru numeroase achiziții și vânzări de terenuri agricole, clădiri de birouri, spații comerciale și depozite logistice în România, precum și pentru proiecte de energie regenerabilă.

De asemenea, expertiza sa se extinde și la aspecte ce țin de reglementare, inclusiv dreptul mediului, acolo unde deține un doctorat de la Universitatea din București.  

Cristiana a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București și are, de asemenea, un program de masterat încheiat la University College London. și-a început cariera la Kinstellar (în 2011-2012) și a fost, ulterior, avocat senior în cadrul mai multor firme locale.  

Victor Constantinescu, Managing Partner în București și co-head al practicii de drept imobiliar la nivelul întregii firme, punctează: "Corina și Cristiana sunt adiții foarte bune pentru echipa noastră de drept imobiliar. Se alătura actualilor colegi care, de altfel, sunt o echipă fantastică, cu o energie și care primește constant feedbackuri minunate, cred cu tărie că este printre cele mai bune echipe de drept imobiliar din România. Experiența lor anterioară, cunoștințele cu privire la piață și reputația pe care o au fac din aceste noi recrutări o resursă importantă pentru echipele noastre de drept imobiliar, energie și reglementare din București!"

Corina Stanciu menționează: "Sunt încântată să fac parte din practica de drept imobliar a Kinstellar București. Sunt convinsă că împreună vom valorifica expertiza noastră, a tuturor membrilor echipei, și vom oferi consultanță juridică la cele mai înalte standarde pentru jucătorii importanți din sector, deja activi sau investitori în România."

Cristiana Mic-Soare adaugă: "Sunt onorată și entuziasmată să pornesc în această nouă călătorie alături de Kinstellar România. Angajamentul lor față de excelență, față de inovație, precum și viziunea deschisă și orientată către client se aliniază perfect cu valorile mele. Aștept cu nerăbdare să contribui cu experiența și pasiunea mea la echipa fantastică de aici, să continuăm să creștem împreună."
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 27 / 1596
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS, alături de M Core în achiziția de 219 milioane EUR a 25 de parcuri de retail în România, tranzacție ce marchează intrarea pe piața locală a grupului paneuropean | Horea Popescu (Managing Partner): ”Este una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani pentru această clasă de active”. Roxana Frățilă (Partener): ”Suntem încrezători că vom mai vedea tranzacții similare și în viitorul apropiat”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for an Associate | Banking & Finance
Trei firme locale de avocați, nominalizate în Chambers FinTech – 2024. Cine sunt cei doi avocați români recunoscuți de ghidul juridic internațional și cum sunt văzuți de clienți
Cătălin Frâncu preia filiala locală a grupului german KAEFER. Avocații KPMG Legal, în tranzacție
În domeniul achizițiilor publice sunt încă multe proceduri care suferă la capitolul transparență, iar legislația ar trebui să prevadă sancțiuni nu doar pentru contestatorii pierzători, ci și pentru autoritățile contractante atunci când își încalcă obligațiile legale, spun avocații NNDKP, care au o practică redutabilă în acest domeniu. Echipa a fost solicitată în multe proiecte finanțate prin PNRR și din domenii considerate cheie la nivelul Uniunii Europene și este implicată în numeroase proiecte strategice pentru România
Client Choice by Lexology – 2024 | Alina Tugearu, partener ZRVP, intră în topul preferințelor clienților pentru practica de Arbitration & ADR: ”Premiul confirmă munca depusă de echipa noastră de arbitraj în ultimii ani și, mai ales, dedicarea oferită clienților”. Anul acesta doar doi avocați români au fost aleși exclusiv de către clienții in-house lawyers, într-o procedură ce nu poate fi influențată
Sectorul Healthcare, Pharma & Life Sciences este extrem de activ, iar problematicile sunt într-o evoluție permanentă, atât intern, la nivelul companiilor și produselor pe care le dezvoltă, cât și extern, venite din partea autorităților de reglementare, spun avocații biroului local DLA Piper, firmă cu o practică puternică și un portofoliu vast de proiecte. De vorbă cu partenerele Alina Lăcătuș și Livia Zamfiropol despre provocările perioadei, modul în care lucrează echipa și proiectele sofisticate în care sunt implicați avocații
Schoenherr, desemnată de Mergermarket drept firma anului în domeniul fuziunilor și achizițiilor în Europa Centrală și de Est
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...