ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar își consolidează practica de drept imobiliar din București prin cooptarea avocaților Corina Stanciu și Cristiana Mic-Soare | Victor Constantinescu, Managing Partner: Aceste noi recrutări reprezintă o resursă importantă pentru echipele noastre

12 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Corina Stanciu a oferit consultanță în aspecte de zi cu zi nu doar în sectorul imobiliar și de construcții, ci și cu privire la drept societar, ori aspecte ce țin de dreptul mediului și reglementare. Expertiza Cristianei Mic se extinde și la aspecte ce țin de reglementare, inclusiv dreptul mediului, acolo unde deține un doctorat de la Universitatea din București.

 
 
Kinstellar anunță noi recrutări pentru echipa din București: Corina Stanciu (Senior Associate) și Cristiana Mic-Soare (Special Counsel) se alătură echipei locale de  drept imobiliar, consolidând astfel statutul firmei de lider de piață în domeniu dar și în sectoare conexe.

Corina Stanciu s-a alăturat Kinstellar București în calitate de Senior Associate. Are  experiență semnificativă în drept imobiliar: a asistat investitori și dezvoltatori imobiliari în tranzacții, dezvoltarea de proiecte și obținerea de autorizații de construcție, acoperind întreaga gamă de sectoare de activitate: comercial / retail, birouri, industrial, logistică, rezidențial, agricultură, energie regenerabilă.


A oferit consultanță în aspecte de zi cu zi nu doar în sectorul imobiliar și de construcții, ci și cu privire la drept societar, ori aspecte ce țin de dreptul mediului și reglementare.

Corina este licențiată la Universitatea din București, Facultatea de Drept, și are un master în drept medical.

Cristiana Mic s-a alăturat echipei în calitate de Special Counsel. Are peste zece ani de experiență și aduce o viziune valoroasă și know-how semnificativ pentru tot ceea ce înseamnă drept imobiliar. A coordonat procese de due diligence complexe pentru numeroase achiziții și vânzări de terenuri agricole, clădiri de birouri, spații comerciale și depozite logistice în România, precum și pentru proiecte de energie regenerabilă.

De asemenea, expertiza sa se extinde și la aspecte ce țin de reglementare, inclusiv dreptul mediului, acolo unde deține un doctorat de la Universitatea din București.  

Cristiana a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București și are, de asemenea, un program de masterat încheiat la University College London. și-a început cariera la Kinstellar (în 2011-2012) și a fost, ulterior, avocat senior în cadrul mai multor firme locale.  

Victor Constantinescu, Managing Partner în București și co-head al practicii de drept imobiliar la nivelul întregii firme, punctează: "Corina și Cristiana sunt adiții foarte bune pentru echipa noastră de drept imobiliar. Se alătura actualilor colegi care, de altfel, sunt o echipă fantastică, cu o energie și care primește constant feedbackuri minunate, cred cu tărie că este printre cele mai bune echipe de drept imobiliar din România. Experiența lor anterioară, cunoștințele cu privire la piață și reputația pe care o au fac din aceste noi recrutări o resursă importantă pentru echipele noastre de drept imobiliar, energie și reglementare din București!"

Corina Stanciu menționează: "Sunt încântată să fac parte din practica de drept imobliar a Kinstellar București. Sunt convinsă că împreună vom valorifica expertiza noastră, a tuturor membrilor echipei, și vom oferi consultanță juridică la cele mai înalte standarde pentru jucătorii importanți din sector, deja activi sau investitori în România."

Cristiana Mic-Soare adaugă: "Sunt onorată și entuziasmată să pornesc în această nouă călătorie alături de Kinstellar România. Angajamentul lor față de excelență, față de inovație, precum și viziunea deschisă și orientată către client se aliniază perfect cu valorile mele. Aștept cu nerăbdare să contribui cu experiența și pasiunea mea la echipa fantastică de aici, să continuăm să creștem împreună."
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 159 / 1723
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Eurohold şi EIG au deschis oficial o procedură de arbitraj împotriva Guvernului României, cu miza de 500 mil. €. Avocații României se vor înfrunta cu Pinsent Masons şi Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
Alpiq a obținut anularea integrală a unei decizii fiscale cu obligații de plată de cca. 158 mil. €. Sebastian Guțiu, Manging Partner Schoenherr: ”Această victorie majoră confirmă faptul că utilizăm abordarea corectă”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Daniela Bulacu, Head of Legal - Ringier România: “Viitorul este cel al dialogului la nivel de comunicate, fără implicarea orgoliilor personale. Cred că sunt necesare mai multe întâlniri profesionale unde putem să schimbăm opinii, să învățăm unii de la alții”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”
LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”
Schoenherr a asistat Piraeus Bank în legătură cu vânzarea participației sale într-un portofoliu de credite neperformante de 400 mil. € către APS. Partenerul Matei Florea a coordonat echipa implicată în Proiectul Delta, cel mai mare portofoliu de NPL tranzacţionat în România în ultimii 4 ani
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...