ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar preia operațiunile Noerr din Cehia, Ungaria, Romania si Slovacia

09 Aprilie 2024   |   BizLawyer

Noerr si Kinstellar vor coopera, in mod neexclusiv, pentru a-si servi clientii din aceste jurisdictii dupa incheierea tranzactiei.

 
 
Noerr si Kinstellar anuntă ca operatiunile Noerr din Bucuresti, Budapesta, Bratislava si Praga vor fi transferate catre Kinstellar.

Noerr si Kinstellar au convenit sa transfere aceste operatiuni, detaliile integrarii fiind pe deplin elaborate. Mai multe aspecte operationale si tehnice importante, inclusiv investitii in sisteme informatice, spatii de lucru sunt în curs de elaborare. Afacerea se va finaliza dupa obtinerea tuturor acordurilor de reglementare si interne.

Noerr ofera clientilor sai cel mai inalt nivel de servicii. De multi ani, firma de avocatura a urmarit cu succes o strategie de crestere calitativa. Noerr opereaza birouri in ECE din 1990 si se mandreste cu realizarile echipei sale in aceste locatii de-a lungul anilor. Ca parte a revizuirii periodice a activitatii organizatiei sale, Noerr a ajuns totuși la concluzia ca o cooperare strategica pe pietele CEE reprezinta solutia cea mai potrivita pentru dezvoltarea sa ulterioara. Ca urmare, cea mai buna strategie in ceea ce priveste activitatea sa din Germania si din pietele internationale, echipele din aceste birouri si, cel mai important, clientii sai, este ca Noerr sa transfere echipele la Kinstellar.


Kinstellar ofera consiliere si asistenta de cea mai inalta calitate clientilor sai din Europa Centrala si de Est si din Asia Centrala. Transferul afacerii Noerr din Bucuresti, Budapesta, Bratislava, si Praga catre Kinstellar si integrarea deplina a afacerii Noerr pe aceste piețe in Kinstellar, vor aduce clientilor Kinstellar o servicii mai ample si o putere sporita de consiliere juridica. Acest pas are de asemenea menirea de a spori oportunitatile si potentialul de cariera ale echipelor Kinstellar si Noerr din ECE. In special, vor creste capacitatile de consiliere juridica in limba germana, legaturile stabile cu clientii germani si cu alti clienti din Europa continentala, experienta echipei Noerr pe aceste piete, completand perfect stabilitatea deja detinuta de Kinstellar in tarile sus mentionate.

Noerr si Kinstellar vor coopera, in mod neexclusiv, pentru a-si servi clientii din aceste jurisdictii dupa incheierea tranzactiei.

Jason Mogg, Senior Partner Kinstellar: “Acesta este un capitol interesant din calatoria Kinstellar. Vom primi echipele Noerr din Bucuresti, Budapesta, Bratislava, si Praga, iar acest lucru va spori puterea si capacitatile Kinstellar, ne va diversifica expertiza si clientela. Kinstellar și Noerr impartasesc valori si o cultura similare, ceea ce va face integrarea foarte usoara. Ambele firme sunt foarte apreciate pentru angajamentul lor, abordarea muncii in echipa, etica puternica a muncii si serviciile excelente pe care le livreaza clientilor. Suntem increzatori ca de acest proiect va beneficia echipa Noerr fin toate orasele implicate, dar si echipa noastra in integralitate, si, cel mai important, clientii nostri.’’

Alexander Ritvay, Co-Managing Partner, Noerr: "Consideram acordul si viitoarea cooperare cu Kinstellar ca fiind foarte pozitive si avantajoase pentru clientii, oamenii si firmele noastre. Acesta ii va oferi lui Noerr atat posibilitatea de a se concentra pe atingerea obiectivelor sale in Germania si alte piete occidentale, cat si parteneriatul cu o firma de incredere, de prima clasa, in regiune.’’

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 43 / 1724
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Cine sunt campionii pieței locale evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2024 | Baciu Partners are cele mai multe recomandări în prima bandă din domeniul mărcilor. ZRVP și Răzvan Dincă & Asociaţii sunt pe primul palier al performanței, urmate de Mușat & Asociații și NNDKP
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Eurohold şi EIG au deschis oficial o procedură de arbitraj împotriva Guvernului României, cu miza de 500 mil. €. Avocații României se vor înfrunta cu Pinsent Masons şi Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
Alpiq a obținut anularea integrală a unei decizii fiscale cu obligații de plată de cca. 158 mil. €. Sebastian Guțiu, Manging Partner Schoenherr: ”Această victorie majoră confirmă faptul că utilizăm abordarea corectă”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Daniela Bulacu, Head of Legal - Ringier România: “Viitorul este cel al dialogului la nivel de comunicate, fără implicarea orgoliilor personale. Cred că sunt necesare mai multe întâlniri profesionale unde putem să schimbăm opinii, să învățăm unii de la alții”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”
LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”
Schoenherr a asistat Piraeus Bank în legătură cu vânzarea participației sale într-un portofoliu de credite neperformante de 400 mil. € către APS. Partenerul Matei Florea a coordonat echipa implicată în Proiectul Delta, cel mai mare portofoliu de NPL tranzacţionat în România în ultimii 4 ani
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...