ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”

22 Mai 2024   |   R. T.

Mușat & Asociații a câștigat premiul Romania Firm of the Year la gala LMG Life Sciences EMEA Awards (Londra, 16 mai), o recunoaștere internațională a rezultatelor excepționale în sectorul life sciences. * Dan Minoiu, Deputy Managing Partner, a primit distincția Regulatory Advisor of the Year în EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

 
 
Ca firmă de avocatură full-service, Mușat & Asociații are avantajul unic de a oferi consultanță și reprezentare în toate aspectele legale și fiscale din domeniul foarte reglementat al life sciences. Firma de avocați a obținut constant rezultate favorabile în mandate complexe datorită echipei sale puternice și diverse, care cuprinde avocați specializați în regulatory, corporate, dreptul concurenței, drept medical & farmaceutic, proprietate intelectuală, dreptul muncii și consultanță fiscală, dar și avocați litiganți cu mare experiență. Această varietate de specializări permite consolidarea poziției sale de top în piața avocaturii de business și dezvoltarea expertizei suplimentare în mandate de referință.

LMG Life Sciences este unul dintre cele mai prestigioase ghiduri juridice care centralizează cele mai importante firme de avocatură și avocați care activează în domeniul life sciences (biotehnologie, produse farmaceutice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, alimente, cosmetice etc.). În fiecare an, LMG Life Sciences premiază firmele de avocatură și avocații care se află în spatele celor mai inovatoare și provocatoare proiecte juridice din EMEA, SUA și Canada, împreună cu companiile sale surori International Financial Law Review (IFLR), Benchmark Litigation, Managing IP, Expert Guides și ITR.


În 2022 și 2023, Mușat & Asociații a fost desemnată Eastern Europe Firm of the Year la gala LMG Life Sciences Awards EMEA.

“Este al treilea an în care ne întoarcem de la Londra cu rezultate extraordinare la LMG Life Sciences EMEA Awards și suntem foarte mândri de acest lucru. Această distincție reprezintă o recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați specializați în drept medical & farma, regulatory, proprietate intelectuală, litigii, concurență, corporate, dreptul muncii și taxe. Suntem onorați de această distincție și de apartenența la elita firmelor de avocatură din life sciences”, a declarat Paul George Buta, Managing Partner Mușat & Asociații.

De asemenea, Dan Minoiu, Deputy Managing Partner, a fost desemnat Regulatory Advisor of the Year la nivelul EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), o recunoaștere a rezultatelor sale remarcabile. Dan este unul dintre cei mai cunoscuți practicieni din domeniul life sciences, având o vastă experiență în consilierea clienților care activează în domenii foarte reglementate, inclusiv companii farmaceutice și de dispozitive medicale, clinici private și spitale, precum și în consilierea companiilor din alte sectoare - IT, FMCG , asigurări, agricultură și altele.

„Sunt foarte onorat să primesc această recunoaștere la nivel european și sunt recunoscător colegilor și clienților pentru colaborarea remarcabilă pe care o avem. Cu fiecare mandat ne străduim să obținem cele mai bune rezultate posibile și să depășim așteptările, iar acest lucru este ceea ce ne diferențiază în peisajul juridic”, spune Dan Minoiu.

Manuela Lupeanu, Counsel, și Paul George Buta, Managing Partner, s-au aflat pe lista scurtă pentru premiile Non-IP Litigation Rising Star și Antitrust & Competition Lawyer of the Year.

Per total, Mușat & Asociații s-a aflat pe lista scurtă în șase categorii de premii pentru firme de avocatură, dar și individuale, la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024:
►    Romania Firm of the Year
►    Antitrust & Competition Firm of the Year
►    Antitrust & Competition Lawyer of the Year – Paul George Buta, Managing Partner
►    Regulatory Advisor of the Year – Dan Minoiu, Deputy Managing Partner
►    Product Liability Lawyer of the Year - Dan Minoiu, Deputy Managing Partner
►    Non IP Litigation Rising Star – Manuela Lupeanu, Counsel

Printre câștigătorii celorlalate categorii de premii acordate în cadrul LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 s-au numărat firme de avocatură prestigioase ca: DLA Piper, Latham & Watkins, Powell Gilbert, Hogan Lovells, Ropes & Gray, De Clercq & Partners, McDermott Will & Emery, Dimitrov Petrov & Co, Finnegan, The Luzzatto Group, Morgan Lewis, TGS Baltic, Carpmaels & Ransford, King & Spalding, DORDA, A&O Shearman.

Despre Mușat & Asociații
Numele Mușat & Asociații este sinonim cu excelența în practica avocaturii de business din România. De peste 30 de ani, Mușat & Asociații acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.
Mușat & Asociații este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 41 / 1761
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...