ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat și Asociații începe anul cu o rundă de promovări. Dan Minoiu urcă în parteneriatul firmei, alți 8 avocați din linia a doua fac un pas înainte în carieră

27 Ianuarie 2020   |   A.D.

Astfel, Dan Minoiu a fost promovat în poziția de Partener. Alina Man, Andra Mihalache, Andrei Bran și Adrian Danciu avansează în poziția de Managing Associates, iar Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepeși și Adrian Cristolovean devin Senior Associates.

 
 
Casa de avocatură MUȘAT & ASOCIAȚII a anunțat promovarea a 9 avocați in practicile de Fuziuni și Achiziții, Sănătate și Domeniul Farmaceutic, Fiscalitate și Litigii și Arbitraj, începând cu ianuarie 2020, ca urmare a contribuției lor constante la succesul proiectelor in care au fost implicați si a angajamentului lor fata de firma si valorile acesteia.

Astfel, Dan Minoiu a fost promovat în poziția de Partener. Alina Man, Andra Mihalache, Andrei Bran și Adrian Danciu avansează în poziția de Managing Associates, iar Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepeși și Adrian Cristolovean devin Senior Associates.


Dan Minoiu are o experiență profesională de peste 12 ani și face parte din echipa Mușat & Asociații din anul 2010. A asistat de-a lungul anilor numeroase societăți care activează în domenii reglementate, inclusiv companii farmaceutice, producători de dispozitive medicale, de suplimente alimentare și de produse cosmetice, clinici și spitale private, companii din domeniul IT, precum și din domeniile FMCG, asigurări și agricultură.
Dan a consiliat companii internaționale renumite în probleme complexe legate de fuziuni și achiziții, transferuri de afaceri și alte tranzacții, precum și în legătură cu aspecte de reglementare și conformitate privind furnizarea și promovarea produselor și serviciilor pe piața din România, asistând clienții în cazuri de referință în fața autorităților competente. Dintre proiectele recente în care Dan a fost implicat menționăm cea mai mare tranzacție din ultimii ani din piața farmaceutică, în cadrul căreia echipa Mușat & Asociații a oferit consultanță fondului de investiții Penta Investments în achiziția grupului A&D Pharma, din care face parte cel mai mare distribuitor de medicamente din România și un lanț de peste 600 de farmacii.
Alina Man si Adrian Danciu sunt doi dintre avocații M&A cu o mare experiența in zona consultanței de business.
Adrian este specializat în tranzacții complexe de M&A și a acordat consultanță juridică unor importanți jucători internaționali și locali din diverse sectoare de activitate, precum cel militar, naval, retail, farmaceutic, IT, construcții și industria manufacturieră.
Alina, licențiată atât în Drept, cât și în Economie, este specializată atât în domeniul consultanței cat și cel al litigiilor în materie fiscală (inclusiv împotriva masurilor Agenției Naționale de Administrare Fiscală și a Curții de Conturi), oferind asistență unui larg portofoliu de clienți locali și internaționali din sectoare precum energie, automotive, real estate, FMCG și industria farmaceutică.

Andrei Bran si Andra Mihalache au o experiență vastă în domeniul litigiilor civile și comerciale, asigurând apărarea intereselor clienților M&A în procese complexe cu accent deosebit în materia restituirii proprietăților preluate abuziv de regimul comunist, litigii comerciale și de contencios administrativ, reorganizarea judiciară sau proceduri de faliment. Experiența acestora acoperă inclusiv zona bancara, a asigurărilor si a operațiunilor de leasing, reprezentând in mod frecvent mari corporații, bănci sau alte instituții financiare care beneficiază astfel de considerabila lor experiență în gestionarea cu diplomație și eficiență a unor chestiuni complexe, delicate și controversate.

Ana Maria Burada, Andrada Popescu Dragomir, Cristian Cepeși și Adrian Cristolovean sunt avocați experimentați care au dovedit o rigoare si calitate profesionala de excepție, oferind consultanță juridica si reprezentare in instanța pentru companii locale si internaționale din numeroase sectoare de activitate cu privire la aspecte de drept societar & comercial, drept civil, drept administrativ si drept penal.

“Suntem încântați de evoluția profesională și dedicația spre excelență a tinerilor avocați promovați astăzi. Decizia noastră de promovare urmează evoluția ascendentă a firmei atât în zona de consultanță cât și în cea de litigii. Suntem mândri să le recunoaștem meritele pentru această evoluție și să le mulțumim pentru efortul de până acum, urându-le totodată mult succes în continuare în noile roluri”, a declarat Paul Buta, Deputy Managing Partner.


Intră pe portalul de concurență pentru mai multe articole referitoare la proiectele avocaților din această arie de practică


MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având în prezent, 17 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII acordă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile internaţionale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2018, MUŞAT & ASOCIAŢII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție M&A în domeniul Pharma în Romania, pentru asistența acordată Dr. Max în achiziția grupului A&D Pharma, precum și alte premii, acordate pentru ariile de practică: Fuziuni și achiziții/Privatizare, Infrastructură și PPP/Achiziții Publice și Drept Penal.

În 2016, MUŞAT & ASOCIAŢII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție în domeniul energiei pentru asistența acordată Sterling Resources în procesul de vânzare a operaţiunilor din România către Carlyle International Energy Partners, precum și premiul pentru cea mai mare tranzacție din HORECA pentru asistarea Premier Capital în achiziționarea McDonald’s în România. Distincțiile au fost oferite de Ziarul Financiar, în cadrul Galei Avocaţilor 2016, ediţia a VII-a.

În 2015, MUŞAT & ASOCIAŢII a câştigat premiul “Firma de avocatură a anului în România”, distincţie acordată anual de reputata publicaţie britanică “The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Muşat & Asociaţii îşi adjudecă acest valoros premiu, după distincţia primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista ţărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUŞAT & ASOCIAŢII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală şi de Est”, distincţie acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii, în ceea ce priveşte evoluţia portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziţii şi strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicaţie Chambers Europe a decernat firmei MUŞAT & ASOCIAŢII trofeul „Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanţe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUŞAT & ASOCIAŢII acordă în mod regulat asistență juridică celor mai cunoscute şi respectate corporaţii din România și din străinătate, inclusiv o treime din Top 100 şi jumătate din Top 500 mari companii, precum şi instituţiilor publice şi financiare în tranzacţii corporative şi financiare sofisticate şi în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 202 / 5399
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Firma de avocatură Stratulat Albulescu obține o hotărâre de aproximativ 1 milion de euro, emisă de Curtea de Apel București într-o acțiune formulată de Romprest împotriva Ministerului Fondurilor Europene
Echipa de Real Estate de la Biriș Goran are în derulare proiecte și tranzacții noi, reașezate în contextul actual, pe care clienții doresc să le semneze. Există în continuare „new money” pentru proiectele solide și care oferă o perspectivă viabilă, spun avocații
Criza COVID-19 nu a descurajat investitorii, multe proiecte de M&A începute anterior făcând pași înainte, spun avocații Wolf Theiss. Echipa de Employment a dat o mână de ajutor în aceste proiecte și a ajutat clienții să navigheze lin printre schimbările legislative rapide și efectele pandemiei
Avocații RTPR, pionieri în crearea unui instrument prin care clienții au fost ținuți la curent cu modificările legislative. Alina Stăvaru, Partener și coordonator al echipei de Employment: Întrebările au explodat în domeniile legate de adaptarea organizațiilor la noile realități. Am creat o ancoră de stabilitate și claritate legislativă
Activitate foarte intensă în practica de Dreptul Muncii de la Bondoc & Asociații, cu mandate în proiecte complexe de transfer de activitate sau reorganizarea activității unor companii importante. Mihaela Bondoc, Partener: Așteptăm cu interes reglementările ce urmează să mai fie adoptate în perioada următoare
Cine sunt campionii pieței locale, evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2020 | Cei mai buni profesioniști în copyright, brevete și mărci industriale: ZRVP și Simion & Baciu au cele mai multe recomandări, Mușat & Asociații și NNDKP, pe podium
Trofin & Asociații a intrat în doilea arbitraj ICSID și are, alături de LDPP, cele mai multe mandate la Tribunalul arbitral din Washington. Ce firme locale asigură apărarea statului român în cele 8 dosare și ce onorarii primesc firmele angajate de stat
Finanțele restartează procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de 2.200 lei
Avocații Leroy și Asociații spun că se observă o revenire ușoară la „normal” | Dacă lunile trecute clienții cereau suport legal pentru desfășurarea activității în condiții de siguranță, acum sunt solicitări de tipul day-to-day business și se reiau proiectele amânate în ultimele luni
Încă o victorie pentru avocații ZRVP. Investitorii din parcurile industriale rămân scutiți de impozitul pe imobile, a confirmat Înalta Curte de Casație și Justiție
Specialiștii în insolvență de la Popescu & Asociații sunt implicați în proceduri judiciare în care masa credală cumulată depășește un miliard de euro. Octavian Popescu, Managing Partner: În toamnă se vor putea măsura cu adevărat efectele pandemiei. Mă aștept să crească semnificativ nivelul încărcăturii nu numai în România, dar și la nivel european
INTERVIU | Ionuț Bohâlțeanu, Managing Partner Bohâlțeanu & Asociații, firma de avocați care asistă Bursa de Valori la înființarea Contrapărții Centrale: Semnarea acordului cu CC&G era un element vital în demararea procesului de autorizare. Proiectul va căpăta viteză în perioada următoare
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...