ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la Dragne & Asociații. Ana-Maria Filip și Bogdan Toma fac un pas înainte în carieră și devin parteneri

23 Septembrie 2022   |   R. T.

Cu ocazia promovărilor care au avut loc în cadrul firmei de avocatură, Ion Dragne, Managing Partner al Dragne și Asociații, a declarat că “Ana și Bogdan sunt avocați excepționali cu o experiență bogată în profesie. Aceste promovări reprezintă o recunoaștere a implicării lor în dezvoltarea Dragne & Asociații și suntem mândri că ne sunt alături ”.

 
 
Ana-Maria Filip și Bogdan Toma, doi dintre Avocații Seniori Coordonatori ai Dragne & Asociații, cu mai mult de 9 ani vechime în firma de avocatură, au fost promovați începând cu data de 1 septembrie 2022, alăturându-se celor 8 parteneri ai societății.

Cu ocazia promovărilor care au avut loc în cadrul firmei de avocatură, Ion Dragne, Managing Partner al Dragne și Asociații, a declarat că “Ana și Bogdan sunt avocați excepționali cu o experiență bogată în profesie. Aceste promovări reprezintă o recunoaștere a implicării lor în dezvoltarea Dragne & Asociații și suntem mândri că ne sunt alături ”.


Ana-Maria Filip este specializată într-o gamă largă de probleme de drept comercial, incluzând aspecte de drept societar, dispute între asociați, acțiuni în răspundere civilă contractuală și delictuală. A gestionat dosare complexe de restructurare și de insolvență, precum și litigii decurgând din proceduri de executare silită. În ultimii ani, ea și-a extins activitatea și în sfera arbitrajului de investiții, asistând clienți în dosare cere s-au desfășurat sub auspiciile Centrului Internațional pentru Soluționarea Disputelor de la Whashington.  

Activitatea lui Bogdan Toma se concentrează pe aspecte de drept civil, fiind implicat în ultimii 15 ani în unele dinte cele mai complexe proceduri de soluționare a unor litigii vizând revendicări imobiliare, restituiri ale proprietăților în baza unor legi speciale, litigii de carte funciară și aspecte de urbanism. În legătură cu aceste domenii în care a lucrat preponderent, Bogdan s-a specializat în materie de contencios administrativ și a lucrat și în proiecte complexe de finanțare a proiectelor imobiliare.

Dragne & Asociații este recunoscută anual de publicațiile internaționale Legal 500 și Chambers & Partners ca lider în clasamentele realizate în domeniul Litigiilor și Arbitrajului. De asemenea, practica firmei de avocatură în domenii ca Restructurare și Insolvență, Drept Societar, Drept Bancar și Financiar, este remarcată de aceleași publicații.
Potrivit Legal 500 EMEA ediția 2022: “Dragne și Asociații are o reputație de primă clasă în materie de litigii civile și administrative, precum și în domeniul arbitrajului internațional. Activitatea de soluționare a litigiilor este un punct central al societății, în ansamblu, echipa puternică de avocați fiind implicată în mod constant în proiecte de mare anvergură în domeniul executării silite transfrontaliere, proprietate intelectuală, achiziții publice și litigii în materia protecției consumatorilor”.
De asemenea, ediția din 2022 a Chambers and Partners a remarcat că “Dragne și Asociații se maândrește cu o practică de soluționare a litigiilor care acoperă o gamă largă de materii, inclusiv litigii comerciale, litigii de muncă și proceduri de recuperare a creanțelor. Printre clienții firmei de avoctură se regăsesc instituții financiare și companii din domeniul contrucțiilor, al ingineriei și al industriei de agrement. Echipa este, de asemenea, activă în litigii civile și proceduri de arbitraj intern și internațional.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 236 / 1434
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc & Asociații organizează prelegerea publică – ”Eclipsa statului de drept? Probleme conceptuale și provocări empirice”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for experienced Lawyer | Employment
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Litigii
Auditul de protecție pentru o companie care ar putea avea probleme de natură penală presupune o abordare pluridisciplinară. Avocații CMS România spun că esențiale, în astfel de situații, sunt timpul de reacție în crearea unei celule de criză la nivelul clientului și gestionarea fluxului de informații identificate | De vorbă cu Mihai Jiganie-Șerban, Head of Criminal Defense Practice, evidențiat drept ‘Legal Individual’ de către Legal 500, despre modul în care lucrează echipa în astfel de investigații interne
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners: Junior Associate ̸ Associate to join our Consultancy Team
Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului Walden în achiziția companiei de transport Alex International Transport 94. Echipa, coordonata de Silviu Stratulat și Raluca Gabor
Gruia Dufaut Law Office a asistat GROUPE ATLANTIC la intrarea pe piața din România printr-o achiziție imobiliară în județul Prahova. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Corporate & Commercial - Powered by CMS | România a devenit un magnet pentru investitori în tehnologie (TMT)
Clifford Chance, „Firma de avocatură a anului în Europa” la gala Chambers and Partners. Ce firmă a obținut premiul în România
Activitățile desfășurate de echipele specializate în investigații interne corporative de la Mușat & Asociații sunt pluridisciplinare, acoperind toate ariile de practică și necesitățile clienților. De vorbă cu Alexandru Terța (Partener) și Ștefan Diaconescu (Managing Associate) despre practica personalizată, modul în care lucrează echipele mixte în auditul de drept penal, tipologia infracționalității întâlnite și cele mai interesante mandate de acest tip
Jurisdicția preferată a antreprenorilor permite finanțarea parțială a achiziției de imobile în Emiratele Arabe Unite prin instituții bancare islamice locale în condiții avantajoase, de care pot beneficia inclusiv cetățenii români. Despre strategia optimă de structurare a investiției și condițiile obținerii unei finanțări, într-o discuție cu Casiana Dușa, avocat senior și specialist în business islamic
LegiTeam | Bulboacă & Asociații is looking for an Attorney at Law ̸ Corporate ̸ M&A
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...