ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la Dragne & Asociații. Ana-Maria Filip și Bogdan Toma fac un pas înainte în carieră și devin parteneri

23 Septembrie 2022   |   R. T.

Cu ocazia promovărilor care au avut loc în cadrul firmei de avocatură, Ion Dragne, Managing Partner al Dragne și Asociații, a declarat că “Ana și Bogdan sunt avocați excepționali cu o experiență bogată în profesie. Aceste promovări reprezintă o recunoaștere a implicării lor în dezvoltarea Dragne & Asociații și suntem mândri că ne sunt alături ”.

 
 
Ana-Maria Filip și Bogdan Toma, doi dintre Avocații Seniori Coordonatori ai Dragne & Asociații, cu mai mult de 9 ani vechime în firma de avocatură, au fost promovați începând cu data de 1 septembrie 2022, alăturându-se celor 8 parteneri ai societății.

Cu ocazia promovărilor care au avut loc în cadrul firmei de avocatură, Ion Dragne, Managing Partner al Dragne și Asociații, a declarat că “Ana și Bogdan sunt avocați excepționali cu o experiență bogată în profesie. Aceste promovări reprezintă o recunoaștere a implicării lor în dezvoltarea Dragne & Asociații și suntem mândri că ne sunt alături ”.


Ana-Maria Filip este specializată într-o gamă largă de probleme de drept comercial, incluzând aspecte de drept societar, dispute între asociați, acțiuni în răspundere civilă contractuală și delictuală. A gestionat dosare complexe de restructurare și de insolvență, precum și litigii decurgând din proceduri de executare silită. În ultimii ani, ea și-a extins activitatea și în sfera arbitrajului de investiții, asistând clienți în dosare cere s-au desfășurat sub auspiciile Centrului Internațional pentru Soluționarea Disputelor de la Whashington.  

Activitatea lui Bogdan Toma se concentrează pe aspecte de drept civil, fiind implicat în ultimii 15 ani în unele dinte cele mai complexe proceduri de soluționare a unor litigii vizând revendicări imobiliare, restituiri ale proprietăților în baza unor legi speciale, litigii de carte funciară și aspecte de urbanism. În legătură cu aceste domenii în care a lucrat preponderent, Bogdan s-a specializat în materie de contencios administrativ și a lucrat și în proiecte complexe de finanțare a proiectelor imobiliare.

Dragne & Asociații este recunoscută anual de publicațiile internaționale Legal 500 și Chambers & Partners ca lider în clasamentele realizate în domeniul Litigiilor și Arbitrajului. De asemenea, practica firmei de avocatură în domenii ca Restructurare și Insolvență, Drept Societar, Drept Bancar și Financiar, este remarcată de aceleași publicații.
Potrivit Legal 500 EMEA ediția 2022: “Dragne și Asociații are o reputație de primă clasă în materie de litigii civile și administrative, precum și în domeniul arbitrajului internațional. Activitatea de soluționare a litigiilor este un punct central al societății, în ansamblu, echipa puternică de avocați fiind implicată în mod constant în proiecte de mare anvergură în domeniul executării silite transfrontaliere, proprietate intelectuală, achiziții publice și litigii în materia protecției consumatorilor”.
De asemenea, ediția din 2022 a Chambers and Partners a remarcat că “Dragne și Asociații se maândrește cu o practică de soluționare a litigiilor care acoperă o gamă largă de materii, inclusiv litigii comerciale, litigii de muncă și proceduri de recuperare a creanțelor. Printre clienții firmei de avoctură se regăsesc instituții financiare și companii din domeniul contrucțiilor, al ingineriei și al industriei de agrement. Echipa este, de asemenea, activă în litigii civile și proceduri de arbitraj intern și internațional.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 504 / 1697
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...