ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei

25 Martie 2019   |   Andrei Delcet

Filosofia firmei de a se dezvolta prin forta oamenilor pe care i-a “crescut” si pe care i-a promovat pana la pozitia suprema, de partner, atunci cand acestia au confirmat asteptarile, a fost cartea castigatoare pentru Popovici Nitu Stoica & Asociatii.

 
 
Popovici Nițu Stoica & Asociații a promovat șapte avocați pe poziții de managing și senior, în urma evaluării anuale a performanței.

Aceste promovări au vizat departamentele de Competition & Antitrust, Corporate/M&A, Energy & Natural Resources, International Arbitration, Litigation, Real Estate, Restructuring & Insolvency și White-Collar Compliance & Defence.

Laura Ambrozie (Competition & Antitrust; Corporate/M&A) și Alexandru Nicolae (White-Collar Compliance & Defence; Litigation) au fost promovați în poziția de Managing Associates.

În poziția de Senior Associates au fost promovați avocații Cristiana Blei (Real Estate; Corporate), Dragoș Iamandoiu (Corporate/M&A), Andra Pitu (Litigation; International Arbitration), Răzvan Alexandru Popa (Litigation; Restructuring & Insolvency) și Alexandru Stan (International Arbitration; Corporate).


Aceste promovări reflectă viziunea noastră ‘Building from within’ şi angajamentul nostru de recunoaştere a performanţei, a realizărilor remarcabile”, a declarat Florian Niţu, Avocat Asociat Coordonator.

Filosofia firmei de a se dezvolta prin forta oamenilor pe care i-a “crescut” si pe care i-a promovat pana la pozitia suprema, de partner, atunci cand acestia au confirmat asteptarile, a fost cartea castigatoare pentru Popovici Nitu Stoica & Asociatii.

Mizand pe oamenii din interior, in ultimii 10 ani societatea de avocati a urcat in viteza in toate clasamentele, ajungand în ”careul de asi” al firmelor care domina de o buna perioada de timp clasamentele intocmite dupa amploarea proiectelor, numar de avocati, notorietate in directoarele internationale samd.

Mai mult, acel « Building from within » a ferit firma de cutremurele generate de plecarile unor parteneri care au luat cu ei echipe si clienti, asa cum s-a intamplat in mai toate marile societati de avocati de pe piata locala. Acesta este de fapt si „secretul” stabilitatii firmei care a preferat intotdeauna sa promoveze avocați din interior, pe baza meritelor acestora, fara a tensiona prin lungi asteptari sau judecati nedrepte palierele inferioare de senioritate.

Înfiinţată în anul 1995, Popovici Niţu Stoica & Asociaţii este unul din liderii avocaturii de afaceri în România, activând în principal în tranzacţii private în care reprezintă, de regulă, interesele unor companii multinaţionale. Popovici Niţu Stoica & Asociaţii grupează peste 80 de avocaţi şi consultanţi, din care 15 avocaţi asociaţi, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul economic şi profesional.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 575 / 5521
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bondoc si Asociatii is looking for a Real Estate lawyer
Sistemul de sănătate și-a dezvăluit anul trecut mai multe vulnerabilităţi care pot fi reglementate şi combătute. Cele mai mari probleme cu care s-au confruntat jucătorii din sectorul Healthcare & Pharma și provocările anului 2021, analizate de Livia Zamfiropol și Alina Lăcătuș, Parteneri DLA Piper România
Stratulat Albulescu a asistat compania americană ThoughtWorks cu privire la achiziția Gemini Solutions, o companie românească de software
Debutul anului 2021 aduce schimbări majore în sectorul energetic. Noutățile, explicate de avocații Maravela Popescu & Asociații | Mihaela Nyerges, Managing Associate: Am sesizat un interes crescut pentru proiectele de producere a energiei regenerabile; țara noastră redevine o destinație atractivă pentru investiții în acest sector
CMS România îl promovează pe Andrei Tercu în poziția de Tax Director
In-houseLegal.ro | Cum s-au adaptat marile companii private la ‘noua normalitate’ și ce sprijin oferă echipele de Legal în perioada pandemiei. Simona Vasiliu: Paradoxal, desfășurarea activității „la distanță” a menținut și chiar a crescut performanța echipei
LegiTeam | WOLF THEISS recrutează pentru echipa locală de Litigii și Arbitraj
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is expanding its team, looking for SENIOR ATTORNEYS to join the firm’s DISPUTE RESOLUTION practice.
Refinitiv Legal Advisers - Full Year 2020 | Piața globală de M&A a pierdut doar 5% anul trecut, iar piața europeană a crescut cu 36% în pandemie. Mai multe firme cu prezență la București au intrat în Top 25 global, european și regional
Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 în poziții de senioritate în firmă
Avocații Bondoc & Asociații au coordonat toate aspectele de lege română ale parteneriatului dintre Restart Energy şi Interlink Capital Strategies, cu proiecte viitoare în energie de 500 mil. E. Partenerul Monica Iancu, în prim plan
NNDKP, alături de grupul DKV în preluarea Smart Diesel. Partenerul Ruxandra Bologa a coordonat echipa
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...