ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU continuă extinderea practicii specializate în domeniul Gaming & Gambling prin cooptarea Alinei Tace în echipa sa

30 Martie 2023   |   BizLawyer

Încă de la înființarea sa în 2019, tendința echipei SIMION & BACIU de a gestiona proiecte juridice în domenii cu un puternic conținut de conformare la reglementare, precum gaming & gambling, ca unul dintre pilonii de dezvoltare a firmei, a poziționat firma ca un consultant juridic extern de referință pentru companiile de top interesate de piața românească de profil.

 
 
SIMION & BACIU își extinde grupului de practică în domeniul Gaming & Gambling Regulatory prin cooptarea Alinei Tace, în calitate de Managing Associate. Alina se alătură firmei de la NNDKP, unde a ocupat diverse poziții ierarhice de-a lungul unei perioade de peste 8 ani.

Alina este apreciată la nivel internațional și recunoscută încă din anul 2018 de reputata publicație britanică Legal 500 ca un avocat român Rising Star în domeniile Gambling și Proprietate Intelectuală, editorialul acesteia menționând că ”atât cunoștințele, cât și dedicarea cu își urmărește obiectivele sunt excepționale”.
Ea este activă în aria de practică dedicată conformării în gaming & gambling încă de la începutul perioadei de reformare a legislației românești care guvernează acest sector, în 2015, și este experimentată în legătură cu întreaga gamă de aspecte juridice referitoare la derularea activităților în acest domeniu, din perspective de reglementare, tehnice, cât și a unor potențialelor litigii.    


Complementar activității sale în domeniul gaming & gambling, Alina are o experiență solidă în aspecte privind dreptul proprietății intelectuale, precum și în alte domenii de practică ale avocaturii de business, inclusiv privind elemente de prevenirea și combaterea spălării banilor (AML), drept societar și aspecte generale de drept comercial, protecția consumatorului, publicitate și mass-media. Este membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (licențiată pe specializările Mărci, Desene și Invenții) și este, de asemenea, consilier autorizat în fața Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) în domeniul mărcilor și desenelor.

În rolul său în cadrul SIMION & BACIU, Alina va lucra îndeaproape cu Partenerii Coordonatori ai firmei, Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, pentru a continua extinderea mult apreciatei practici de Gaming & Gambling Regulatory a firmei și consolidarea abilităților profesionale și de relaționare ale echipei, evaluând în același timp cele mai bune modalități de a contribui la evoluția coerentă și echilibrată, din perspectivă juridică, a acestui domeniu în România.

„Alina este unul dintre profesioniștii în ascensiune ai generației sale: cu o gândire clară, distinctă, hotărâtă să găsească o soluție fezabilă oricât de complexă ar fi problema pe care o are de rezolvat. Este unul dintre cei mai talentați avocați pe care i-am văzut evoluând de-a lungul anilor și suntem încrezători că implicarea ei în activitatea practicii SIMION & BACIU va fi un sprijin concret pentru consolidarea asistenței juridice de top cu care i-am obișnuit pe clienții care ne încredințează gestionarea mandatelor lor”, a menționat Cosmina Maria Simion, Managing Partner.

„Suntem încântați să îi spunem Alinei ”bun venit în echipa SIMION & BACIU”. Am avut ocazia să o vedem evoluând spre avocatul complex care este astăzi și îi mulțumim pentru decizia de a ni se alătura în această nouă formulă de lucru, și de a se alinia cu angajamentul nostru de a face cel mai bine ceea ce știm să facem în beneficiul direct al clienților noștri, al partenerilor de afaceri și al membrilor echipei, dând astfel viață valorilor SIMION & BACIU”, a adăugat Ana-Maria Baciu, Managing Partner.

Încă de la înființarea sa în 2019, tendința echipei SIMION & BACIU de a gestiona proiecte juridice în domenii cu un puternic conținut de conformare la reglementare, precum gaming & gambling, ca unul dintre pilonii de dezvoltare a firmei, a poziționat firma ca un consultant juridic extern de referință pentru companiile de top interesate de piața românească de profil.

Pe măsură ce industria de gaming & gambling parcurge noi etape de dezvoltare, echipa SIMION & BACIU continuă să fie puternic implicată în procesul legislativ relevant pentru domeniu. Exemple recente includ contribuția membrilor echipei, în numele clienților săi, la consultările de piață rezultate din cele mai recente modificări ale legislației fiscale sau ale celei din domeniul publicității pentru jocurile de noroc, modificări care au un potențial ridicat de a afecta semnificativ operațiunile companiilor active în acest domeniu.

Despre SIMION & BACIU
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU a devenit rapid un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.
Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Avocații își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum Proprietate Intelectuală, Protecția Consumatorilor & Publicitate, Reglementare în domeniul jocurilor de noroc, Tehnologie & Media, Protecția Datelor cu Caracter Personal, Dreptul Societăților, Fuziuni & Achiziții, Reglementare în domeniul farmaceutic/medical și Soluționarea Disputelor.
SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum IMGL (International Masters of Gaming Law),  INTA (International Trademark Association), ECTA (European Communities Trademark Association), AmCham (American Chamber of Commerce in Romania) sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.
Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal și WTR 1000 – toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții
    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021 și 2022)
    Premiul Cea mai activă firmă în domeniul jocurilor de noroc în România, acordat de Casino Inside (2021, 2022)
    Premiul Firma Anului în Gambling Law, acordat în cadrul galei Romanian Legal Awards (2022)
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 392 / 1743
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Women in Business Law Awards 2024 | Două firme locale independente și două birouri ale unor firme internaționale, pe lista scurtă pentru premiul ”Firma anului în Europa de Est”. Popescu & Asociații, câștigătoarea de anul trecut, listată în trei categorii
Kinstellar a acordat consultanță ING Bank N.V. cu privire la o nouă facilitate de credit senior de 150 de milioane de euro acordată furnizorului român de servicii de telecomunicații DIGI România. Magdalena Răducanu (Special Counsel) a coordonat echipa
Raport IT&C: Oportunități de cooperare între Marea Britanie ̸ România | Mircea Moraru, Counsel la CMS România: Pentru investitorii britanici care iau în considerare scena dinamică de IT&C din România, este esențial să înțeleagă și să navigheze printre complexitățile juridice
Vasile Țiple, fostul Consilier General al UiPath și fondatorul Goodlegal, se alătură KPMG Legal - Toncescu și Asociații
PNSA a consiliat Grupul Orange în fuziunea post-achiziție dintre Orange România și Orange România Communications. Partenerii Bogdan C. Stoica și Irina Ivanciu au coordonat echipele din mai multe arii de practică
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...