ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIMION & BACIU, reconfirmată pe cea mai înaltă treaptă a clasamentelor WTR 1000, cu cel mai mare număr de profesioniști evidențiați în ediția 2024 | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: Relațiile de business de durată, cu continuitate, se construiesc pe încredere, comunicare deschisă și înțelegerea circumstanțelor unice ale fiecărui client cu care lucrăm. Această mentalitate ne-a ajutat să ne construim reputația ca firmă căreia îi pasă cu adevărat de clienții săi

11 Februarie 2024   |   BizLawyer

WTR 1000 remarcă în editorialul său din acest an că SIMION & BACIU are "o practică impresionantă în domeniul proprietății intelectuale", care "combină profunzimea cunoștințelor asociate în mod obișnuit cu firmele de proprietate intelectuală de tip boutique cu resursele vaste și diverse necesare pentru o activitate tranzacțională complexă" ale unei firme de avocatură de business activă în domeniu.

 
 
SIMION & BACIU este apreciată cu distincția GOLD în cea mai recentă evaluare pentru România realizată de reputata publicație World Trademark Review (WTR) 1000: The World’s Leading Trademark Practitioners. În 2024, firma se clasează din nou pe cea mai înaltă treaptă atât pentru Enforcement & Litigation, cât și pentru Prosecution & Strategy, în clasamentele realizate de acestă publicație de referință dedicată exclusiv identificării practicienilor-reper în domeniul mărcilor din întreaga lume.

Ana-Maria Baciu, Cosmina Maria Simion și Andreea Bende sunt reconfirmate ca profesioniști de top în domeniul mărcilor în clasamentul realizat la nivel individual. În plus, Zsófia Judit Halmágyi debutează în clasamentele WTR 1000. Aceste patru nominalizări marchează încă o reușită specială, SIMION & BACIU fiind pentru al doilea an consecutiv firma cu cei mai mulți profesioniști activit în România recunoscuți în clasamentul individual.


SIMION & BACIU și membri ai echipei sale au fost incluși continuu în analiza realizată de WTR 1000 încă de la fondarea firmei în 2019. Astfel, 2024 reprezintă cel de-al cincilea an consecutive în care ne bucurăm de o recunoaștere de excepție din partea acestei publicații consacrată în identificarea profesioniștilor remarcabili din domeniul mărcilor și care activează în jurisdicții cheie la nivel mondial.

WTR 1000 remarcă în editorialul său din acest an că SIMION & BACIU are "o practică impresionantă în domeniul proprietății intelectuale", care "combină profunzimea cunoștințelor asociate în mod obișnuit cu firmele de proprietate intelectuală de tip boutique cu resursele vaste și diverse necesare pentru o activitate tranzacțională complexă" ale unei firme de avocatură de business activă în domeniu.
Ana-Maria Baciu, Managing Partner, este inclusă în categoria GOLD a profesioniștilor în domeniul mărcilor. “Renumită pentru perspectivele sale inovatoare”, Ana-Maria „continuă să fie o figură proeminentă în industrie”, notează WTR 1000.

Cosmina Simion, Managing Partner, este inclusă în categoria SILVER a profesioniștilor în domeniul mărcilor. „Un pionier” în domeniu, Cosmina este „recunoscută pentru abordarea sa orientată spre afaceri și leadership în aspecte complexe de proprietate intelectuală”, conform WTR 1000.

Andreea Bende, Partner, este nominalizată ca un “profesionist-reper pentru activități complexe, cu componentă strategică ce implică managementul, înregistrarea, protecția și apărarea portofoliilor de mărci”. WTR 1000 a inclus-o pe Andreea în categoria SILVER.

Zsófia Judit Halmágyi, IP Counsel, „a cărei contribușie a contribuit la obținerea unor decizii favorabile pentru clienți, chiar și în cazuri complexe”, așa cum menționează editorialul din acest an, este inclusă în categoria BRONZ.

“În centrul succesului nostru se află convingerea că nevoile și obiectivele de business ale clienților trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre profesionale. Credem că relațiile de business de durată, cu continuitate, se construiesc pe încredere, comunicare deschisă și înțelegerea circumstanțelor unice ale fiecărui client cu care lucrăm. Această mentalitate ne-a ajutat să ne construim reputația ca firmă căreia îi pasă cu adevărat de clienții săi”, a menționat Ana-Maria Baciu, Managing Partner.

“Distincțile primite de SIMION & BACIU și de membrii echipei noastre prin intermediul acestor clasamente reconfirmă viabilitatea modelului nostru de business. Suntem încântați de prezența noastră constantă în clasamentele WTR 1000 care reflectă recunoașterea de către industrie a serviciilor noastre de top, a experienței noastre și a satisfacției clienților noștri. Acestea ne inspiră să continuăm cu aceeași abordare centrată pe clienți, și, în același timp, pe echipa noastră”, a completat Cosmina Maria Simion, Managing Partner.

Potrivit WTR1000, „ghidul ilustrează profunzimea experienței la dispoziția proprietarilor de mărci care încearcă să-și protejeze mărcile, fiind un instrument de referință pentru cei care caută experiență de excepție în domeniul mărcilor și parteneri din întreaga lume. (...) Profesioniștii, firmele de avocatură și cabinetele de consiliere în domeniul mărcilor pot fi incluși în WTR1000 numai pe baza unui feedback pozitiv semnificativ al surselor din piață„.Despre SIMION & BACIU:
O firmă de avocatură cu o manieră de lucru și standarde de calitate reconfirmate independent,
SIMION & BACIU este un reper pe piața serviciilor de avocatură de business cu un puternic caracter de reglementare din România.

Echipa de peste 25 de profesioniști propune un model de relaționare personalizat în raport cu clienții și partenerii de afaceri. Casa de avocați își desfășoară activitatea într-o structură matricială consultanță – litigii, în arii principale de practică precum proprietate intelectuală, protecția consumatorilor, publicitate și protecția datelor cu caracter personal, reglementare în domeniul jocurilor de noroc, tehnologie & media, dreptul societăților, fuziuni & achiziții și soluționarea disputelor.

SIMION & BACIU și membri ai echipei sale sunt activi în organizații profesionale terțe precum
AmCham (American Chamber of Commerce in Romania), INTA (International Trademark Association), ECTA (European Communities Trademark Association), IMGL (International Masters of Gaming Law),  sau Confederația Patronală Concordia, fiind astfel permanent conectați la evoluția și noutățile mediului de afaceri și juridic românesc și internațional.

Membri ai echipei sunt apreciați independent la nivel mondial de ghiduri de specialitate precum Chambers and Partners, Legal 500, Managing IP, Who’sWhoLegal, IAM Patent 1000 și WTR 1000, toate evaluări realizate și pe baza reacțiilor colectate din partea clienților firmei.

Cu această abordare, SIMION & BACIU promovează cu succes o structură stabilă, cu viziune pentru viitor, care a generat o triplare a echipei și o creștere anuală de două cifre (%) a portofoliului de clienți, din 2019.

Reputația firmei este reconfirmată de distincții internaționale și naționale, inclusiv
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de prestigiosul ghid Legal500, începând cu anul 2019, încă de la înființarea firmei
►    Recunoașterea de către Chambers and Partners, unul dintre cele mai apreciate ghiduri internaționale care evaluează activitatea caselor de avocatură din peste 200 de jurisdicții
►    Premiul Firma de Avocatură a Anului în România, acordat de Managing IP (2021, 2022 și 2023)
►    Recunoașterea ca Firmă de Top de către IP STARS, Gold-band de WTR 1000 și Recomandată de IAM Patent 1000; de asemenea, premiată ca Firma Anului în Domeniul Mărcilor, în cadrul IP Global Awards (2022)
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 62 / 1697
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...