ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Women in Business Law Awards EMEA 2023 | Popescu & Asociații câștigă titlul de ”Firma anului în Europa de Est”. A fost apreciată inovația, capacitatea de a sprijini dezvoltarea femeilor în profesia juridică și de a oferi programe echilibrate din punct de vedere profesional și personal. Loredana Popescu (Partener): ”Este o recunoaștere a modului în care încurajăm leadership-ul feminin în cadrul firmei”

05 Iulie 2023   |   R. T.

Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială.

 
 
Firma de avocați Popescu & Asociații a triumfat miercuri seara, la Londra, la gala premiilor Women in Business Law Awards EMEA 2023. Casa de avocatură înființată de Octavian Popescu în urmă cu patru ani a primit prestigioasa distincție ”Eastern Europe Firm of the Year”, titlu pentru care au concurat 7 firme cu o activitate intensă în regiune. De remarcat este și faptul că Popescu & Asociații a avut cinci nominalizări, două poziționând firma în plutonul finalistelor la nivel național și european, alte trei aducând avocaților recunoaștere în practicile de Dreptul Mediului, Piețe de Capital și Restructurare și Insolvență.


Susținute de IFLR (International Financial Law Review), ITR (International Tax Review) și Benchmark Litigation - mărci care fac parte din portofoliul Euromoney, în prezent sub umbrela Delinian, premiile Women in Business Law Awards au ca scop celebrarea femeilor aflate în prim-planul activității juridice în domeniul dreptului afacerilor și a acelor firme care au elaborat inițiative și programe de susținere și încurajare a femeilor și a diversității în cadrul industriei.

Potrivit organizatorilor, câștigătorii au fost desemnați de către o comisie formată din editori seniori, în urma unui amplu proces de analiză a întregii activități din anul 2022. Firmele desemnate câștigătoare, la nivelul țărilor și regiunilor de care aparțin, au fost evaluate în funcție de o serie de criterii cum ar fi inovația, capacitatea de a sprijini dezvoltarea femeilor în profesia juridică și de a oferi programe echilibrate din punct de vedere profesional și personal pentru a le permite astfel femeilor să se dedice carierei juridice.

De asemenea, printre criteriile de departajare s-au numărat: raportul ce vizează numărul femeilor și al bărbaților avocați (pe toate nivelurile), desemnarea femeilor-avocat la nivel de partener și încurajarea  inițiativelor privind diversitatea și egalitatea de șanse. Juriul a evaluat atât contribuțiile femeilor-avocat de top pentru ariile lor de practică, cât și eforturile colective ale societăților de avocatură de a împărți activitatea cât mai echilibrat și de a contribui astfel la dezvoltarea firmelor și la atingerea obiectelor propuse.

Suntem încântați și onorați de acest rezultat extraordinar. Trofeul primit în cadrul Galei Women in Business Law 2023 este o recunoaștere a modului în care încurajăm leadership-ul feminin în cadrul firmei și demonstrează determinarea în ceea ce privește promovarea egalității de șanse și susținerea în carieră de care se bucură avocații noștri. De asemenea, alături de toate reușitele de până acum, și acest premiu reprezintă atât munca și eforturile constante din partea colegilor, cât și încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri zilnic”, a declarat Loredana Popescu, Partener Popescu & Asociații, prezentă la gala decernării premiilor.

Această distincție este o dovadă în plus că reușim să oferim servicii premium clienților noștri. La nivel managerial alocăm toate eforturile și resursele necesare pentru a oferi oportunități egale tuturor celor care își doresc să progreseze. De asemenea, printr-o organizare cât mai bună, reușim să echilibrăm timpul dedicat profesiei noastre cu viața personală”, a adăugat Dana Bivol, Partener Popescu & Asociații, după ridicarea premiului.

Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială, aici.
Popescu & Asociații este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

Popescu & Asociații și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

Societatea a fost inclusă pe lista scurtă a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului în România în Imobiliare în cadrul SEE Real Estate Awards, ediția a 15-a.

Popescu & Asociații a fost desemnată în 2022, pentru al 2-lea an consecutiv, cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană. 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 145 / 1592
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Stratulat Albulescu a asistat compania Respira Verde si fondatorii acesteia cu privire la exit-ul partial catre OMV Petrom. Cristina Man (Partner) a coordonat echipa
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
Pentru BRD, cea mai bună protecție în materie de Concurență este asigurată de colaborarea dintre echipa internă de juriști și firmele de avocatură | De vorbă cu Ioana Sandu – Cazan, responsabil cu Programul de conformare cu Dreptul Concurenței și Gabriel Marin, Șef Serviciu Litigii în cadrul Departamentului Juridic al băncii, despre politica solidă a băncii și proiectele interesante din acest segment, interacțiunea cu autoritatea de Concurență și colaborarea cu echipele externe de avocați
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...