ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Women in Business Law Awards EMEA 2023 | Popescu & Asociații câștigă titlul de ”Firma anului în Europa de Est”. A fost apreciată inovația, capacitatea de a sprijini dezvoltarea femeilor în profesia juridică și de a oferi programe echilibrate din punct de vedere profesional și personal. Loredana Popescu (Partener): ”Este o recunoaștere a modului în care încurajăm leadership-ul feminin în cadrul firmei”

05 Iulie 2023   |   R. T.

Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială.

 
 
Firma de avocați Popescu & Asociații a triumfat miercuri seara, la Londra, la gala premiilor Women in Business Law Awards EMEA 2023. Casa de avocatură înființată de Octavian Popescu în urmă cu patru ani a primit prestigioasa distincție ”Eastern Europe Firm of the Year”, titlu pentru care au concurat 7 firme cu o activitate intensă în regiune. De remarcat este și faptul că Popescu & Asociații a avut cinci nominalizări, două poziționând firma în plutonul finalistelor la nivel național și european, alte trei aducând avocaților recunoaștere în practicile de Dreptul Mediului, Piețe de Capital și Restructurare și Insolvență.


Susținute de IFLR (International Financial Law Review), ITR (International Tax Review) și Benchmark Litigation - mărci care fac parte din portofoliul Euromoney, în prezent sub umbrela Delinian, premiile Women in Business Law Awards au ca scop celebrarea femeilor aflate în prim-planul activității juridice în domeniul dreptului afacerilor și a acelor firme care au elaborat inițiative și programe de susținere și încurajare a femeilor și a diversității în cadrul industriei.

Potrivit organizatorilor, câștigătorii au fost desemnați de către o comisie formată din editori seniori, în urma unui amplu proces de analiză a întregii activități din anul 2022. Firmele desemnate câștigătoare, la nivelul țărilor și regiunilor de care aparțin, au fost evaluate în funcție de o serie de criterii cum ar fi inovația, capacitatea de a sprijini dezvoltarea femeilor în profesia juridică și de a oferi programe echilibrate din punct de vedere profesional și personal pentru a le permite astfel femeilor să se dedice carierei juridice.

De asemenea, printre criteriile de departajare s-au numărat: raportul ce vizează numărul femeilor și al bărbaților avocați (pe toate nivelurile), desemnarea femeilor-avocat la nivel de partener și încurajarea  inițiativelor privind diversitatea și egalitatea de șanse. Juriul a evaluat atât contribuțiile femeilor-avocat de top pentru ariile lor de practică, cât și eforturile colective ale societăților de avocatură de a împărți activitatea cât mai echilibrat și de a contribui astfel la dezvoltarea firmelor și la atingerea obiectelor propuse.

Suntem încântați și onorați de acest rezultat extraordinar. Trofeul primit în cadrul Galei Women in Business Law 2023 este o recunoaștere a modului în care încurajăm leadership-ul feminin în cadrul firmei și demonstrează determinarea în ceea ce privește promovarea egalității de șanse și susținerea în carieră de care se bucură avocații noștri. De asemenea, alături de toate reușitele de până acum, și acest premiu reprezintă atât munca și eforturile constante din partea colegilor, cât și încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri zilnic”, a declarat Loredana Popescu, Partener Popescu & Asociații, prezentă la gala decernării premiilor.

Această distincție este o dovadă în plus că reușim să oferim servicii premium clienților noștri. La nivel managerial alocăm toate eforturile și resursele necesare pentru a oferi oportunități egale tuturor celor care își doresc să progreseze. De asemenea, printr-o organizare cât mai bună, reușim să echilibrăm timpul dedicat profesiei noastre cu viața personală”, a adăugat Dana Bivol, Partener Popescu & Asociații, după ridicarea premiului.

Lista tuturor câștigătorilor și criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială, aici.
Popescu & Asociații este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

Popescu & Asociații și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

Societatea a fost inclusă pe lista scurtă a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului în România în Imobiliare în cadrul SEE Real Estate Awards, ediția a 15-a.

Popescu & Asociații a fost desemnată în 2022, pentru al 2-lea an consecutiv, cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană. 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 273 / 1716
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...