ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Women in Business Law Awards -- MPR|Partners, pe lista scurtă pentru premiul ”Firma anului în Europa de Est”. Alina Popescu (Partener fondator): Am dezvoltat practici inovatoare puternice și proiecte care evidențiază diversitatea. De când am înființat firma, în urmă cu aproape un deceniu, am încurajat constant creșterea talentelor feminine

08 Mai 2023   |   BizLawyer

Susținute de IFLR (International Financial Law Review), ITR (International Tax Review) și Benchmark Litigation (mărci care fac parte din portofoliul Euromoney, în prezent sub umbrela Delinian), premiile Women in Business Law Awards au ca scop celebrarea femeilor aflate în fruntea activității juridice în domeniul dreptului afacerilor și a acelor firme care au inițiative și programe de susținere și încurajare a femeilor și a diversității în cadrul industriei.

Alina Popescu, Partener fondator MPR Partners si MPR Partners LLP

 
 
După o perioadă de cercetare amănunțită, care a inclus analiza înscrierilor directe și o serie de deliberări interne, firma locală de avocați MPR|Partners a fost pusă pe lista scurtă în cadrul Women in Business Law Awards EMEA 2023, pentru premiul Firma de avocatură a anului în Europa de Est. Evenimentul se va desfășura pe 28 iunie, la Waldorf Hilton, Londra.

Aflate la cea de-a opta ediție, premiile "Women in Business Law Awards" celebrează cele mai inovatoare realizări ale celor mai importante femei avocat din regiune, precum și cele mai progresiste firme de avocatură și echipe interne în ceea ce privește politicile de gen, promovarea și susținerea femeilor în exercitarea profesiei de avocat.


Susținute de IFLR (International Financial Law Review), ITR (International Tax Review) și Benchmark Litigation - mărci care fac parte din portofoliul Euromoney, în prezent sub umbrela Delinian, premiile Women in Business Law Awards au ca scop celebrarea femeilor aflate în prim-planul activității juridice în domeniul dreptului afacerilor și a acelor firme care au elaborat inițiative și programe de susținere și încurajare a femeilor și a diversității în cadrul industriei.

Potrivit oficialilor, în ceea ce privește procesul de cercetare și nominalizare, o echipă de cercetare dedicată realizează o serie de interviuri de evaluare față în față și prin telefon cu femei practiciene de top din mai multe domenii de drept și jurisdicții, verificând o mare parte din informațiile furnizate prin înscrierile directe. Echipa încorporează, în egală măsură, alte cercetări din cadrul grupului pentru a rafina și mai mult rezultatele, cum ar fi, spre exemplu, rezultatele sondajelor din reviste/analizele de anuare etc.

"Suntem foarte bucuroși de această recunoaștere și suntem mândri că am fost selectați. Întreaga noastră echipă și clienții noștri profită din plin de faptul că am dezvoltat practici inovatoare puternice și proiecte care evidențiază diversitatea. De când am înființat firma, în urmă cu aproape un deceniu, am încurajat constant creșterea talentelor feminine. Aștept cu nerăbdare să particip la ceremonia de decernare a premiilor de la Londra."
 
Alina Popescu, Partener fondator MPR Partners și MPR Partners LLP

MPR|Partners, firmă cu birouri în București și Londra, are în structura de conducere 5 avocate cu cea mai înaltă senioritate, după ce, la ultima rundă de promovări, în luna martie, Cristina Crețu a fost promovată partener în cadrul biroului londonez al firmei de avocați.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 310 / 1697
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...