ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Biriș Goran devine membru al Asociației Române a Companiilor de Exploatare și Producție Petrolieră

06 Noiembrie 2019   |   BizLawyer

”Credem în valorile promovate de asociație și considerăm că stabilitatea și corectitudinea fiscală sunt primordiale în crearea unui cadru investițional etic în sectorul petrolului și al gazelor naturale”, a declarat Gabriel Biriș, Co-Managing Partner.

Gabriel Biris, Co-Managing Partner - Biris Goran

 
 
Biriș Goran a devenit membru susținător al Asociației Române a Companiilor de Exploatare și Producție Petrolieră (“ROPEPCA”), asociație română care a adus împreună participanți activi din industria de explorare și producție de petrol și gaze din România prin scopul lor comun de a milita pentru crearea de oportunități investiționale sustenabile, stabilitate fiscală și de reglementare pentru un cadru legislativ adecvat evoluției și inovației din domeniu. Misiunea ROPEPCA este să creeze o poziție unitară pentru sectorul onshore de țiței și gaze din România și, pentru realizarea acestui obiectiv, Asociația dorește creșterea gradului de conștientizare generală asupra industriei și a importanței sale pentru economia națională și pentru piața muncii.


“Suntem bucuroși să putem susține Asociația Română a Companiilor de Exploatare și Producție Petrolieră prin expertiza noastră juridică și fiscală. Noi credem în valorile promovate de asociație și considerăm că stabilitatea și corectitudinea fiscală sunt primordiale în crearea unui cadru investițional etic în sectorul petrolului și al gazelor naturale”, a declarat Gabriel Biriș, Co-Managing Partner.

“Ne implicăm activ în proiectele ROPEPCA pentru adaptarea legislației din domeniul energiei și a resurselor naturale la realitățile actuale. Ca avocați, ne dorim norme legale funcționale, clare și coerente cu legislația cadru și cu reglementările internaționale aplicabile în România”, a declarat Dana Dunel Stancu, Coordonarea Practicii de Energie și Resurse Naturale.

Biriş Goran este o societate de avocatură de business înființată în 2006, cu o echipă formată din peste 45 de avocați și consultanți fiscali. Biriș Goran oferă o gamă largă de servicii de avocatură de business cu accent pe domenii precum: taxe, tranzacții imobiliare, drept societar, fuziuni și achiziții, concurență, litigii, dreptul muncii, finanțări, insolvență, energie și resurse naturale, protecția datelor, IP și IT&C.
Majoritatea avocaților seniori și a partenerilor au experiență în cadrul firmelor internaționale. Domeniile de practică ale Biriș Goran sunt incluse frecvent printre cele mai bune din țară de publicații precum Chambers Europe și European Legal 500.

De la înființarea sa în anul 2012, Asociaţia Română a Companiilor de Explorare şi Producție Petrolieră şi-a propus să fie un promotor al industriei petroliere, pentru sprijinirea dezvoltării, diversificării și competitivităţii industriei. ROPEPCA reunește cele mai active companii din industrie: ADX Energy, Amromco, Expert Petroleum, Fora Oil & Gas, Hunt Oil, NIS Petrol, Oilfield Exploration Business Solutions, OMV Petrom, Panfora Oil and Gas (MOL Group), Sand Hill Petroleum Romania, Stratum Energy, Vermilion Energy, Serinius Energy precum și membrii susținători.
În prezent, membrii ROPEPCA dețin majoritatea acordurilor de concesiune petrolieră pentru blocurile de dezvoltare și producție onshore din România, reprezentând pentru anii 2014-2018 investiții cumulate de peste 5 miliarde de euro, contribuții către bugetul de stat de 11 miliarde de euro, dar și crearea și menținerea a 14,000 de locuri de muncă.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 82 / 99
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...