ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Bucureştiul a tranzacţionat cu peste 50% mai multe unităţi rezidenţiale decât Timiş, Braşov şi Cluj la un loc (companie)

11 Iunie 2024   |   Agerpres

Conform datelor furnizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), în luna mai 2024 s-au înregistrat 3.376 unităţi imobiliare vândute, în comparaţie cu 3.516 unităţi vândute în aceeaşi perioadă a anului trecut.

 
 
Piaţa imobiliară din Bucureşti continuă să fie o destinaţie atractivă pentru investiţii, cu un interes crescut pentru locuinţe noi şi pentru proprietăţi care oferă randamente ridicate din închiriere, susţin reprezentanţii companiei North Bucharest Investments, într-un comunicat.

Astfel, vânzările de locuinţe din luna mai 2024 au fost apropiate de cele realizate în luna similară a anului trecut, demonstrând "o stabilitate puternică în faţa provocărilor economice actuale, dar şi un apetit continu a sectorului imobiliar pentru investitori şi cumpărători."

Conform datelor furnizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), în luna mai 2024 s-au înregistrat 3.376 unităţi imobiliare vândute, în comparaţie cu 3.516 unităţi vândute în aceeaşi perioadă a anului trecut.


Cifrele ANCPI arată că Bucureştiul are o piaţă matură, cu o cerere ridicată pentru investiţii în real estate.

"Ultima lună a fost una excelentă pentru piaţa imobiliară din Bucureşti. Vânzările însemnate reflectă încrederea pe care o au cumpărătorii în potenţialul de creştere a pieţei şi în randamentele bune aduse de investiţiile de profil. Investiţia într-un apartament sau casă, reprezintă un instrument puternic de securizare a banilor. North Bucharest Investments a înregistrat o creştere notabilă a vânzărilor, cu 128 de tranzacţii finalizate în mai 2024, comparativ cu 51 de unităţi vândute în mai 2023. Creşterea de 150% a vânzărilor noastre din ultima lună vine şi ca urmare a creşterii portofoliului de proiecte, ceea ce asigură clienţilor noştri o ofertă generoasă de produse imobiliare de top. Alegem parteneri cu istoric bun în piaţă, care beneficiază de infrastructura dezvoltată în proximitate, de poziţionare strategică şi acces la facilităţi esenţiale,", a declarat Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments.

Datele de vânzări subliniază interesul ridicat pentru locuinţe noi şi nevoia rezidenţilor din Capitală pentru creşterea confortului şi securizarea investiţilor.

De altfel, Bucureştiul se află în topul oraşelor cu cele mai multe apartemente case şi apartamente tranzacţionate în luna mai 2024, cu 3.376 unităţi. Conform ANCPI, topul este urmat de Timiş - 702, Braşov - 653 şi Cluj - 618.

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business - activitate investiţională şi servicii de intermediere.

NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteaţă, iar din vara anului 2022 a intrat şi pe piaţa din România.

Grupul North Bucharest Investments a înregistrat peste 400 de tranzacţii imobiliare în 2023, în ansambluri rezidenţiale noi din zona de Nord a Capitalei. Doar în ultimul an, cifra de afaceri a companiei s-a dublat de la 20 de milioane de lei, la 42 milioane de lei.

NBI gestionează cele mai importante ansambluri rezidenţiale din zona de Nord a Capitalei, iar activitatea companiei se diferenţiază prin servicii dedicate de digital marketing, consultanţă de vânzări cu experienţă în vânzarea ansamblurilor rezidenţiale noi şi o comunicare customizată a ansamblurilor din portofoliu pe social media, toate acestea maximizând rezultatele de vânzări ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale din portofoliul companiei.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 12 / 17040
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ionuț Alexandru Anghel, Group legal counsel - Ericsson, juristul trecut prin firme de top în avocatura de business și format în unele dintre cele mai sofisticate și cu miză proiecte: “Profesionistul Dreptului are, aidoma unui dascăl, o vocație socială: el trebuie să lumineze acolo unde este întuneric, să apropie acolo unde există divergență, să creeze reguli și să asigure respectarea lor, eliminând arbitrariul din societate”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Attorney (flexible position) Competition, EU & Foreign trade - Bucharest
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Cătălin Istrate, Head of Legal & Business Conduct la Gilead Sciences Romania: “O bună înțelegere a businessului și ieșirea din zona de risk-free sunt calități pe care juriștii ar putea să le exerseze mai mult. De asemenea, digital și AI sunt domenii pe care juriștii ar trebui să le înțeleagă cât mai bine, pentru a nu fi depășiți de ele”
Frații Micula câștigă apelul și continuă ofensiva legală împotriva statului român în instanțele americane pentru recunoașterea unei datorii de 356 mil. $ | Judecătorii americani spun că România a încercat să “reîmpacheteze” argumente anterioare și a eșuat argumentând că hotărârile CJUE în procedurile privind ajutoarele de stat au invalidat sentința. “Vom continua să urmărim executarea silită împotriva României în Statele Unite și în alte jurisdicții”, amenință avocații
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...