ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Curtea de Conturi organizează miercuri Conferinţa de închidere a Proiectului CCR-SAI pentru cetăţean

27 Septembrie 2023   |   Agerpres

În cadrul conferinţei de închidere vor fi prezentate obiectivele şi rezultatele proiectului, cu accent pe sustenabilitatea unei transformări organizaţionale semnificative, atât în cadrul Curţii, cât şi în relaţia cu părţile interesate cheie ale acesteia.

 
 
Curtea de Conturi organizează conferinţa de închidere a Proiectului CCR-SAI pentru cetăţean, un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020, ce a avut ca obiectiv modernizarea Curţii de Conturi a României.
 
"În anul 2019, Curtea de Conturi a demarat un amplu proces de consolidare instituţională, pentru a rămâne relevantă şi a răspunde cât mai bine nevoilor şi intereselor cetăţeanului. Printre principalele realizări obţinute în aceşti patru ani se numără noile metodologii de audit elaborate în conformitate cu standardele internaţionale de audit, intervenţia la nivelul culturii organizaţionale a Curţii pentru a susţine noua abordare, precum şi o nouă strategie de dezvoltare instituţională pentru perioada 2023-2027", susţin reprezentanţii instituţiei.
 
În cadrul conferinţei de închidere vor fi prezentate obiectivele şi rezultatele proiectului, cu accent pe sustenabilitatea unei transformări organizaţionale semnificative, atât în cadrul Curţii, cât şi în relaţia cu părţile interesate cheie ale acesteia.
 
Potrivit organizatorilor, printre cei care vor fi prezenţi la conferinţă se află preşedintele Curţii de Conturi a României, Mihai Busuioc, premierul Marcel Ciolacu, vicepreşedintele Senatului, Virgil Guran, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, şi managerul pentru guvernanţă, sector public şi management financiar în regiunea Europa şi Asia Centrală de la Banca Mondială, Fabian Seiderer.
 
De asemenea, vor mai participa Marcel Boloş, ministrul Finanţelor, Barbara Joziasse, vicepreşedinte al Curţii de Audit a Ţărilor de Jos, Arun Manuja, specialist senior în management financiar, Banca Mondială, şi Pierre Moscovici, prim preşedintele Curţii de Conturi a Franţei. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2202 / 17040
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ionuț Alexandru Anghel, Group legal counsel - Ericsson, juristul trecut prin firme de top în avocatura de business și format în unele dintre cele mai sofisticate și cu miză proiecte: “Profesionistul Dreptului are, aidoma unui dascăl, o vocație socială: el trebuie să lumineze acolo unde este întuneric, să apropie acolo unde există divergență, să creeze reguli și să asigure respectarea lor, eliminând arbitrariul din societate”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Attorney (flexible position) Competition, EU & Foreign trade - Bucharest
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Cătălin Istrate, Head of Legal & Business Conduct la Gilead Sciences Romania: “O bună înțelegere a businessului și ieșirea din zona de risk-free sunt calități pe care juriștii ar putea să le exerseze mai mult. De asemenea, digital și AI sunt domenii pe care juriștii ar trebui să le înțeleagă cât mai bine, pentru a nu fi depășiți de ele”
Frații Micula câștigă apelul și continuă ofensiva legală împotriva statului român în instanțele americane pentru recunoașterea unei datorii de 356 mil. $ | Judecătorii americani spun că România a încercat să “reîmpacheteze” argumente anterioare și a eșuat argumentând că hotărârile CJUE în procedurile privind ajutoarele de stat au invalidat sentința. “Vom continua să urmărim executarea silită împotriva României în Statele Unite și în alte jurisdicții”, amenință avocații
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...