ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Deloitte România numește doi noi directori în cadrul departamentului Consultanță Financiară

28 August 2023   |   BizLawyer

Cu aproape 100 de angajați, practica de Consultanță Financiară a Deloitte România furnizează servicii de asistență în obținerea de finanțare (corporate finance), consultanță în tranzacțiile de fuziuni și achiziții, servicii de investigare a fraudelor, de evaluare și modelare, servicii de creare de valoare (value creation services), precum și de reorganizare.

 
 
Deloitte România îi numește pe Dragoș Cruceru și Mihail Bucheru în pozițiile de directori în cadrul departamentului Consultanță Financiară, începând cu data de 1 septembrie 2023.

„Practica noastră de consultanță financiară a crescut semnificativ în ultimii ani, iar contribuția unor profesioniști dedicați, precum Dragoș și Mihail, a fost esențială pentru acest parcurs. Experții noștri în corporate finance au fost implicați în proiecte diverse și importante, inclusiv în unele dintre cele mai mari și complexe fuziuni și achiziții și finanțări de pe piață, în timp ce echipa specializată în investigarea fraudelor este lider pe piața locală datorită expertizei sale, cu ajutorul căreia care oferă soluții valoroase și inovatoare nu doar clienților din România, ci și celor din alte țări europene. Felicitări colegilor mei pentru această promovare, pe care o merită pe deplin”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.


Dragoș Cruceru s-a alăturat echipei Deloitte România în 2010 și recent a preluat conducerea echipei de corporate finance. El are 20 de ani de experiență în oferirea de consultanță în finanțări, fiind implicat în proiecte pentru entități din mediul privat și din cel public din diferite domenii, inclusiv energie și resurse, sănătate, servicii financiare, construcții, transporturi și bunuri de consum. Dragoș a coordonat cu succes mai multe tranzacții de fuziuni și achiziții, lucrând fie de partea vânzătorului, fie a cumpărătorului, în proiecte care au implicat antreprenori, companii private, multinaționale, fonduri de investiții private și instituții guvernamentale. Una dintre tranzacțiile recente la care a lucrat este achiziția Twispay de către Elrond Network.

Mihail Bucheru face parte din echipa Deloitte România de investigare a fraudelor din 2018. El are peste zece ani de experiență în investigații privind fraude, inclusiv digitale, eDiscovery, prevenirea și combaterea corupției, precum și în litigii, lucrând cu companii active în sectoarele energie și utilități, petrol și gaze și auto. A gestionat peste 50 de proiecte de specialitate în România și în regiunea Europei Centrale, asistând companii în situații de criză, contribuind la protejarea organizațiilor prin reducerea riscului general de fraudă și la creșterea gradului de conștientizare asupra riscurilor specifice. Mihail este expert certificat în detectarea fraudelor și a absolvit recent un program de EMBA la Universitatea Maastricht.

Cu aproape 100 de angajați, practica de Consultanță Financiară a Deloitte România furnizează servicii de asistență în obținerea de finanțare (corporate finance), consultanță în tranzacțiile de fuziuni și achiziții, servicii de investigare a fraudelor, de evaluare și modelare, servicii de creare de valoare (value creation services), precum și de reorganizare.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2672 / 17248
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A crește în primul semestru din 2024. Avans de 18% la nivel global și de 39% pe piețele emergente. CMS își menține pozițiile fruntașe în clasamente, Clifford Chance și Schoenherr se remarcă în Europa și două firme cu prezență la București rămân în top la nivel global
Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București. Anul acesta vor fi 14 programe, unele derulate în colaborare cu instituții de învățământ din străinătate | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: “Atunci când comunicarea în domeniile la care se referă specializarea se face, din cauza caracterului lor global, în limba engleză, organizăm și noi programele în limba engleză pentru administrarea corectă a terminologiei juridice specifice”
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandra Pădurariu, Head of legal affairs and compliance | Samsung Electronics: “Viitorul este guvernat de adaptarea la schimbare și de pregătirea continuă în domeniul noilor tehnologii și al provocărilor generate de acestea. Sunt bucuroasă să pot contribui cu experiența mea ca și mentor la formarea și ghidarea unor tineri implicați în rezolvarea problemelor sociale prin utilizarea tehnologiei”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...