ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

PwC România promovează nouă directori în practicile de Consultanță pentru Afaceri, Audit și Consultanță fiscală și juridică

28 August 2023   |   BizLawyer

Alexandru Podariu și Cristina Rusen devin directori în practica de Consultanță pentru Afaceri, Alin Dăgădiță, Georgiana Dobre, Ioana Radu, Monica Popescu, Raluca Spătăruc, Sergiu Ștefea vor fi directori în cadrul serviciilor de audit, iar Bogdan Cârpă-veche în consultanță fiscală și juridică.

 
 
PwC România promovează, începând cu 1 septembrie, nouă directori în cadrul serviciilor de Consultanță fiscală și juridică, Audit și Consultanță pentru Afaceri.


”PwC România a încheiat cu succes anul financiar, reconfirmând poziția de leader pe piața serviciilor de consultanță și oferind, astfel, noi oportunități de dezvoltare profesională pentru echipa noastră. În numele partenerilor, le mulțumesc tuturor colegilor pentru rezultatele excelente și îi felicit pe directorii promovați pentru contribuția valoroasă la succesul clienților noștri și al echipei”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România.

Alexandru Podariu și Cristina Rusen devin directori în practica de Consultanță pentru Afaceri, Alin Dăgădiță, Georgiana Dobre, Ioana Radu, Monica Popescu, Raluca Spătăruc, Sergiu Ștefea vor fi directori în cadrul serviciilor de audit, iar Bogdan Cârpă-veche în consultanță fiscală și juridică.

”Mă bucur că prin aceste promovări le oferim colegilor noștri recunoașterea meritată pentru performanța remarcabilă. Am convingerea că acest pas foarte important în carieră le va deschide noi oportunități pentru a evolua la cele mai înalte standarde profesionale”, a spus Mihai Anița, Liderul departamentului de Audit, PwC România.

”Sunt mândru de colegii noștri care au demonstrat calități profesionale deosebite și sunt convins că vor continua să aibă un impact semnificativ atât pentru dezvoltarea serviciilor noastre, cât și a clienților noștri”, a arătat Daniel Anghel, Liderul serviciilor fiscale și juridice PwC România.

Alexandru Podariu are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniul implementării SAP și, de asemenea, în planificare și producție în industria băuturilor răcoritoare. Este responsabil pentru un spectru larg de activități în domeniul managementului de proiect și al strategiei digitale, inclusiv consultanță de afaceri, analiza cerințelor și evaluarea furnizorilor, implementări și lansări IT, managementul schimbării organizaționale și transformarea strategică a afacerilor pe piața locală și europeană. Alexandru se concentrează în special pe sprijinirea clienților în procesul de transformare digitală.

Cristina Rusen s-a alăturat echipei Valuation & Economics a PwC România în anul 2008. De-a lungul timpului, a fost implicată în numeroase proiecte, pe diferite teme și industrii, precum: evaluarea afacerilor, studii de fezabilitate financiară, studii în domeniul energiei, testul investitorului privat, alocarea prețului de achiziție pentru sectorul bancar, asistență în întocmirea proiecțiilor financiare. Este membră a Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR) și a ACCA UK.

Alin Dăgădiță coordonează echipa de Digital Identity (DI). Având mai mult de 15 ani experiență în Securitatea Informației, dintre care 12 în Managementul Identității (IAM), a făcut parte din mai multe echipe internaționale și a livrat numeroase proiecte în zona de DI începând cu partea de Strategie, Execuție/Implementare și chiar Managed Services pentru clienți din EMEA din sectoare precum: Servicii Financiare, Telecomunicații, Retail, Energie și Utilități.

Georgiana Dobre face parte din Broader Assurance Services (BAS) din PwC România, are o experiență de peste 14 ani în GRC și servicii de audit intern, risc și controale. Obiectivul ei principal este să aducă inovație, să impulsioneze transformarea în zona GRC și a Controalelor Interne, care va permite creșterea valorii serviciilor pe care PwC le oferă clienților săi.

Ioana Radu va fi director în cadrul departamentului de audit. Ea are o experiență vastă în practica de audit, atât în audituri externe, cât și interne, cu un accent deosebit pe auditurile centrelor de servicii partajate. Cunoștințele sale acoperă o gamă largă de domenii, cum ar fi ISA și PCAOB, alături de standardele românești de contabilitate, IFRS, US GAAP și alte cadre de raportare de grup. Este membră ACCA și a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Monica Popescu lucrează în cadrul practicii de Piețe de Capital și Servicii de Consultanță Contabilă (CMAAS), pentru clienti din industria financiar-bancară. Este absolventă a Facultății de Contabilitate și Informatica de Gestiune din cadrul ASE București si a Facultății de Matematică Informatică din cadrul Universității București, și are un doctorat în Contabilitate. Este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR) si deține certificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Raluca Spătăruc are o experiență de aproape 13 ani în audit, din care 9 ani în PwC Romania, fiind specializată în audituri de SSC și US GAAP. A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice  (licență și masterat în Contabilitate, Audit și Informatică de gestiune) și este membru ACCA din 2018.

Sergiu Ștefea coordonează departamentul de audit al biroului din Timișoara. Experiența sa include auditul situațiilor financiare, realizate în conformitate cu normele statutare românești, US GAAP, IFRS și alte standarde de raportare de grup. În plus, Sergiu a participat într-un secondment de trei ani la biroul PwC din New York. Este absolvent al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara și absolvent ASPAAS.

Bogdan Cârpă-veche a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative și are o diplomă de master în Resurse Umane și Comunicare Managerială. S-a alăturat PwC România în anul 2011, după o experiență de peste 8 ani în administrația publică centrală. Este responsabil de coordonarea serviciilor de asistență fiscală destinate persoanelor fizice pentru clienți mari din sectorul energiei, financiar sau retail, fiind implicat în proiecte de consultanță privind regimul fiscal aplicabil veniturilor persoanelor fizice, precum impozitarea veniturilor salariale, investiții sau rezidența fiscală.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4463 / 19038
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Exim Banca Românească participă la un credit sindicalizat de 110 mil. € atras de Moov Leasing. Filip & Company a asistat juridic băncile, cu o echipă coordonată de Alexandra Manciulea (partener)
NNDKP dezvoltă una dintre cele mai solide practici locale de Dreptul Mediului, cu mandate de impact în industrii cheie, consultanță sofisticată și reprezentare în litigii complexe, gestionate de o echipă specializată | Mădălina Vasile, coordonatoarea practicii: ”Oferirea de asistență personalizată, adaptată realităților juridice și identificarea unor soluții practice și fezabile pentru problemele clienților vor rămâne prioritare”
Schoenherr a asistat Hellman & Friedman în legătură cu investiția sa, alături de CVC, în Mehiläinen. Mădălina Neagu (partner) a coordonat echipa care a oferit consultanță juridică în România și Serbia
Women Lawyers | Adela Nuță, Managing Associate BACIU PARTNERS, spune că un loc este modelat de oamenii care îl compun, la fel cum oamenii sunt influențați de spiritul locului. „Iar atunci când această dinamică este construită pe curaj, agilitate și dorința de a atinge excelența, profesia devine mai mult decât o carieră, devine o modalitate de a înțelege, influența și transforma realitatea din jur”
Filip & Company a asistat Amstar Management în vânzarea hotelurilor Duke Romană și Duke Armenească din București. Ioana Roman (partener) a coordonat echipa
Cum lucrează avocații firmei Țuca Zbârcea & Asociații în proiectele de obținere și implementare a ajutoarelor de stat și cum îi pot ajuta pe clienții care solicită asistență | Șansele unui proiect depind de caracteristicile sale intrinseci, de îndeplinirea criteriilor de eligibilitate și de corectitudinea cu care sunt colectate documentele necesare depunerii dosarului. De vorbă cu Raluca Vasilache (Partener) și Andreea Oprișan (Partener) despre pașii care trebuie urmați și aspectele sensibile de care companiile trebuie să țină cont
Women Lawyers | De vorbă cu Angela Porumb (Partener Mușat & Asociații), avocat o carieră de peste 20 de ani în avocatura de business, care a ales această firmă din dorința clară de a evolua: ”Pasul spre Mușat & Asociații a fost definitoriu pentru maturizarea și împlinirea mea ca avocat. Am avut în acest fel avantajul de a intra în dosare complexe, cu rezonanță juridică, cauze ce, dincolo de pregătirea teoretică, au implicat creativitate maximă și obligatoriu efort de echipă”
Răsturnare de situație: doar trei case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Filip & Company intră în top, iar două firme cu un trecut bogat în domeniul arbitrajelor și prezență constantă în ghidurile de profil au părăsit clasamentul. ZRVP și LDDP rămân pilonii prezenței românești în GAR 100, ediția 2025
Women Lawyers | De vorbă cu Gabriela Neagu, Managing Associate la Băncilă, Diaconu și Asociații, avocatul care a construit de la zero practica de Banking & Finance a firmei: „Să ai șansa nu doar să faci parte dintr-o echipă, ci să o modelezi și să o dezvolți, este un proces care îți aduce atât satisfacție, cât și o responsabilitate reală”
Rundă de promovări în mai multe arii de practică în biroul Kinstellar din București. Magdalena Răducanu preia rolul de Partener, alți șase avocați fac un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Aceste promovări recente nu sunt doar etape importante în cariera colegilor noștri, ci și confirmare a abilității lor de leadership și a rolurilor esențiale în cadrul biroului nostru”
Women Lawyers | De vorbă cu Andreea Soare (Senior Associate - BSMP), avocat care spune că pentru a avea o carieră durabilă, este fundamental să fii cu adevărat pasionat de munca pe care o depui și dedicat îndeplinirii cu succes a mandatelor încredințate. ”Principalele avantaje ale apartenenței la această firmă sunt diversitatea proiectelor la care avem acces și oportunitățile de dezvoltare professională. Cultura deschisă și orientată spre colaborare permite un schimb constant de idei și soluții creative”
Filip & Company a asistat BT Pensii în preluarea fondului BRD Medio, care devine Pensia Mea Plus. Vânzătorii au lucrat cu avocații PNSA
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...