ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

IBM Global Business Services şi Qualitance, selectate de BT pentru transformare digitală

13 Mai 2021   |   Agerpres

Potrivit sursei citate, noua soluţie a fost construită cu ajutorul platformei de tehnologie FlowX.AI.

 
 
Qualitance şi IBM Global Business Services (GBS) au fost selectate de Banca Transilvania să dezvolte o soluţie integrată, unificată şi scalabilă, bazată pe inteligenţă artificială, care oferă experienţe digitale unitare angajaţilor şi clienţilor băncii, potrivit unui comunicat.
 
Potrivit sursei citate, noua soluţie a fost construită cu ajutorul platformei de tehnologie FlowX.AI.
 
Reprezentanţii băncii precizează că platforma FlowX.AI, creată iniţial de Qualitance, ajută Banca Transilvania în reconstruirea, simplificarea şi automatizarea interacţiunilor digitale dintre angajaţi şi clienţi, accelerând operaţiunile şi dezvoltările digitale ulterioare.
 
Astfel, cei trei parteneri - BT, IBM GBS şi Qualitance - au implementat platforma FlowX.AI şi au realizat integrarea acesteia cu multiple sisteme existente, urmând să fie scalată în întreaga reţea Banca Transilvania, formată din peste 500 de sucursale şi agenţii.
 
"Noua platformă înseamnă adoptarea celor mai noi tehnologii IT care ne ajută la reducerea complexităţii operaţionale, cu efecte pozitive atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi. Pe lângă pasul făcut de BT pentru continuarea evolutiei tehnologice, dezvoltarea platformei a fost o experienţă de învăţare pentru noi - ca bancă şi echipă. Mulţumim partenerilor IBM GBS şi Qualitance", a declarat Leontin Toderici, director general adjunct Operaţiuni, Banca Transilvania.
 
FlowX.AI revoluţionează modul în care companiile cu infrastructură complexă, precum bănci, companii de asigurări, telecom sau oil & gas, construiesc şi oferă interacţiuni digitale angajaţilor şi clienţilor. Platforma ajută companiile să dezvolte într-un ritm accelerat interfeţe digitale scalabile, folosind componente de inteligenţă artificială şi design comportamental.
 
"Bazată pe o arhitectură proprie inovatoare şi hiper scalabilă, o bibliotecă de componente reutilizabile şi inteligenţă artificială, platforma FlowX.AI accelerează dezvoltarea de noi funcţionalităţi digitale, astfel încât module bancare complexe să poată fi implementate în 10 săptămâni", se menţionează în comunicat.
 
Totodată, platforma ajută companiile mari să creeze interacţiuni intuitive atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi sau colaboratori, accelerând productivitatea şi eliminând nevoia de training, chiar şi pentru cei nefamiliarizaţi cu tehnologia.
 
De asemenea, IBM oferă Băncii Transilvania soluţii multiple de securitate şi cloud, care facilitează accesul sigur şi uşor la serviciile bancare.
 
FlowX.AI ajută companiile să dezvolte şi să lanseze produse şi experienţe digitale în 10 săptămâni, fără să necesite schimbarea infrastructurii existente.
 
Platforma permite profesioniştilor fără experienţă tehnică să automatizeze procese de business şi să creeze aplicaţii web şi mobile în timp real, datorită algoritmilor AI şi tehnologiei ZeroRedeploy. FlowX.AI este utilizată de companii din industrii complexe precum banking & financial services, oil & gas sau media pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor şi pentru a susţine dezvoltarea.
 
FlowX.AI, anterior denumită "Paperflow", este o platformă de tehnologie creată iniţial de către Qualitance. Pentru mai multe informaţii: www.flowx.ai
 
Qualitance este o companie internaţională de tehnologie şi inovaţie fondată în România, care creează produse şi business-uri digitale pentru organizaţii globale. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 11490 / 16760
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...