ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Logiscool aduce roboți software Tailent în echipă și se pregătește să integreze RPA și în procesul de educație

10 Februarie 2021   |   BizLawyer

Soluțiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile și accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanță și scalabilitate fără precedent în dezvoltarea și utilizarea roboților software inteligenți proiectați pentru aplicații existente, adaptați nevoilor de business și gata pentru utilizare imediată.

 
 
Școala de programare Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii cu vârste începând de la 7 ani, își digitalizează și automatizează activitatea cu ajutorul roboților software inteligenți printr-un parteneriat tehnologic cu startup-ul românesc Tailent. Tehnologia Robotic Process Automation (RPA) dezvoltată de Tailent permite Logiscool să eficientizeze o plajă largă de procese operaționale și ar putea fi integrată în viitor și în activitatea educațională, pentru a oferi mereu copiilor care urmează cursurile Logiscool acces la tehnologii de ultimă generație.

„Tehnologia este în ADN-ul nostru, așa că e firesc să ne uităm mereu la cele mai avansate soluții tehnologice. Primul pas este să integrăm roboții software inteligenți de la Tailent în activitatea noastră, pentru a optimiza anumite procese operaționale repetitive și a permite echipei să se concentreze pe activități mai relevante. Mai departe, explorăm posibilitatea de a aduce tehnologia RPA mai aproape de copiii care se pregătesc, cu ajutorul nostru, să devină generația viitoare de creatori de tehnologie”, spune Indira Abdulvoap, General Manager Logiscool România.


Soluțiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile și accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanță și scalabilitate fără precedent în dezvoltarea și utilizarea roboților software inteligenți proiectați pentru aplicații existente, adaptați nevoilor de business și gata pentru utilizare imediată.

„Robotic Process Automation este una dintre tehnologiile care vor redefini viitorul. Cu roboți software inteligenți în echipă, companiile vor opera mai eficient, lăsând procese repetitive și redundante în seama tehnologiei și sprijinind oamenii să creeze mai multă valoare prin ceea ce fac. Vrem să contribuim la democratizarea acestei tehnologii, iar asta nu înseamnă doar să aducem această tehnologie la îndemâna companiilor din orice domeniu, dar și să susținem formarea generațiilor viitoare care să creeze soluții tehnologice de calitate în România”, spune Mario Popescu, CEO Tailent.

Adaptarea tehnologiei de automatizare Tailent la nevoile Logiscool România și implementarea în procesele operaționale este realizată de Aliant, companie specializată în proiectarea și integrarea de soluții de infrastructură și Gold Partner Tailent. Aliant este un jucător regional important în sfera de soluții și servicii software IT, care a dezvoltat  capabilități interne semnificative în această direcție și a încheiat anul acesta un parteneriat strategic cu Tailent, fiind certificat și pregătit pentru a livra roboți software RPA către companii din industrii precum educație, sănătate, finanțe-contabilitate, resurse umane, retail și logistică.

„Cu o experiență de peste 15 ani în implementări de proiecte de infrastructură IT și soluții software de optimizare de business, suntem pregătiți pentru proiecte complexe și ne bucurăm să vedem tehnologia RPA tot mai prezentă. Susținem educația și vrem să ducem mai departe tehnologiile Tailent și către generația tânără”, explică Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer la Aliant.

Soluțiile Tailent sunt utilizate cu succes de companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale. Tailent este în prezent în plin proces de extindere atât pe plan local, prin parteneriate strategice și pe plan internațional, prin lansarea pe noi piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 14797 / 18991
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
EximAsig, parte a Grupului Exim Banca Românească, preia Asito Kapital. KPMG Legal a asistat cumpărătorul
Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenherr România, interviu în Italia Oggi: ” Mediul economic românesc prezintă lumini și umbre. 2025 va fi un an delicat; unele decizii politice și reforme structurale ar putea fi încetinite”
Women Lawyers | De vorbă cu Gabriela Neagu, Managing Associate la Băncilă, Diaconu și Asociații, avocatul care a construit de la zero practica de Banking & Finance a firmei: „Să ai șansa nu doar să faci parte dintr-o echipă, ci să o modelezi și să o dezvolți, este un proces care îți aduce atât satisfacție, cât și o responsabilitate reală”
Cum văd anul 2025 avocații considerați Leading Lawyers în M&A de către ghidurile juridice internaționale | Azi, de vorbă cu Bogdan C. Stoica, Partener PNSA, evidențiat de Legal 500 în categoria Leading Partners în practica de fuziuni și achiziții: ”Apariția unui nou val de antreprenori care se maturizează de la an al an, apariția unui numar record de fonduri de investiții ̸ private-equity și faptul că acestea cred în existența unor ținte de achiziție, sunt de natură să dea încredere”
Schoenherr a asistat Dentas Kağıt Sanayi cu privire la vânzarea fabricii sale din România către Hartmann Packaging | Mădălina Neagu (partener), coordonatoarea echipei: ”Sectorul producției din România continuă să atragă atenția investitorilor strategici”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Ordonanța de plată și arbitrajul (Powered by ZRVP)
Rundă de promovări în mai multe arii de practică în biroul Kinstellar din București. Magdalena Răducanu preia rolul de Partener, alți șase avocați fac un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Aceste promovări recente nu sunt doar etape importante în cariera colegilor noștri, ci și confirmare a abilității lor de leadership și a rolurilor esențiale în cadrul biroului nostru”
Răsturnare de situație: doar trei case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Filip & Company intră în top, iar două firme cu un trecut bogat în domeniul arbitrajelor și prezență constantă în ghidurile de profil au părăsit clasamentul. ZRVP și LDDP rămân pilonii prezenței românești în GAR 100, ediția 2025
Women Lawyers | De vorbă cu Andreea Soare (Senior Associate - BSMP), avocat care spune că pentru a avea o carieră durabilă, este fundamental să fii cu adevărat pasionat de munca pe care o depui și dedicat îndeplinirii cu succes a mandatelor încredințate. ”Principalele avantaje ale apartenenței la această firmă sunt diversitatea proiectelor la care avem acces și oportunitățile de dezvoltare professională. Cultura deschisă și orientată spre colaborare permite un schimb constant de idei și soluții creative”
LegiTeam: Atorney at Law | Dispute Resolution for commercial ̸ administrative litigation and arbitration | Reff & Associates
Promovări în echipa Filip & Company: Andreea Bănică și Alin Grapă ajung pe poziția de Counsel, alți patru avocați urcă în ierarhie | Cristina Filip, co-managing partner: ”Prin aceste promovari consolidăm fundamentele organizației printr-o noua generație de avocați excepționali”
BACIU PARTNERS câștigă premiul ‘Firma de Copyright & Design a Anului în România’ la gala Managing IP EMEA Awards 2025, desfășurată la Londra. Andreea Bende (Partener), premiată ca ‘Practicianul Anului în România’ | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: ”Este o reconfirmare a faptului că principiile pe care le integrăm în fiecare proiect creează în mod constant valoare tangibilă, vizibilă și demnă de recunoaștere”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...