ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CaptainBook.io, o platformă B2B pentru furnizorii de experienţe pentru călătorii, vrea să se extindă în România şi Polonia

19 Ianuarie 2023   |   Agerpres

CaptainBook.io aduce în online furnizorii de experienţe, oferindu-le un motor de rezervări care îi conectează la o reţea de revânzători locali de încredere, cum ar fi hoteluri, gazde Airbnb şi agenţii de turism.

 
 
CaptainBook.io, o platformă grecească online, care conectează furnizorii de activităţi şi experienţe de călătorie cu revânzători, precum hoteluri, Airbnb şi agenţii de turism, a strâns 250.000 de euro într-o rundă pre-seed pe platforma europeană de co-investiţii în startup-uri de tehnologie SeedBlink, informează un comunicat.

Fondatorii vor utiliza investiţia pentru dezvoltarea produsului şi pentru a accelera extinderea CaptainBook.io în Europa de Est - în special în România şi Polonia -, dar şi în Spania şi Italia.

CaptainBook.io aduce în online furnizorii de experienţe, oferindu-le un motor de rezervări care îi conectează la o reţea de revânzători locali de încredere, cum ar fi hoteluri, gazde Airbnb şi agenţii de turism. Prin intermediul CaptainBook.io, furnizorii de experienţe pot crea, gestiona, distribui şi vinde de pe o singură platformă.


CaptainBook.io este disponibil pentru toate companiile care vor să vândă experienţe cu disponibilitate în timp real şi confirmare a rezervării (companii aeriene, organizaţii de gestionare a destinaţiilor etc.).

Compania a fost fondată în 2021 de Jerome Bajou şi Luca Lattanzio şi a sprijinit deja peste 280 de furnizori să se dezvolte online, oferind peste 520 de experienţe în cinci ţări. Portofoliul de clienţi şi parteneri ai Captainbook include GetYourGuide, Project Expedition, Viator şi Civitatis.

"De când am început în 2021, ne-am dorit să oferim posibilitatea oricărei afaceri de experienţe de călătorie să se dezvolte prin intermediul tehnologiei pentru a le ajuta să fie mai independente de marile agenţii de turism online. Datorită acestei investiţii, ne vom putea concentra pe afacerile mici şi medii, investind fondurile în îmbunătăţirea produsului şi în extinderea serviciilor noastre în restul Greciei, în România, Polonia, Italia şi Spania", a declarat Jerome Bajou, director general şi cofondator al CaptainBook.io.

Luca Lattanzio, COO şi cofondator al CaptainBook.io, a precizat că motorul de rezervări al platformei îi ajută pe clienţi să îşi transforme site-ul într-un magazin online, prin procesarea plăţilor cu ajutorul unei tehnologii fără cod.

"Unii dintre operatori şi-au extins afacerea prin CaptainBook.io folosind mai multe dintre funcţiile noastre avansate - automatizarea plăţilor, a comunicării şi a gestionării echipei - economisind timp. Sunt foarte încântat că prin această rundă de finanţare putem să ne punem în aplicare viziunea şi să adoptăm o nouă abordare pentru a-i ajuta pe clienţii noştri să îşi digitalizeze oferta", a spus Luca Lattanzio.

"Când am întâlnit prima dată echipa Captainbook, am fost impresionaţi de cunoştinţele lor aprofundate despre turism. Suntem încântaţi că investitorii noştri au ales să participe la runda lor de pre-seed şi să îi susţină în misiunea de a transforma infrastructura care stă la baza vânzării şi distribuţiei de călătorii şi experienţe. Unii dintre investitori au fost foarte dornici în a sprijini extinderea lor în România", a susţinut, la rândul său, Andrei Dudoiu, Managing Partner la SeedBlink.

Jerome Bajou, director general şi cofondator, este inginer IT şi a lucrat pentru o bancă de top din Londra înainte de a organiza excursii de navigaţie pe insula Naxos. Şi-a înfiinţat prima companie la vârsta de 20 de ani şi a realizat patru exituri de succes în ultimii 15 ani.

Luca Lattanzio, COO şi cofondator, are peste şase ani de experienţă în vânzări de software de automatizări industriale. Din 2016 lucrează într-o agenţie de turism de familie, unde a generat vânzări de peste 3,5 milioane de euro din cazare şi experienţe.

CaptainBook.io este o platformă online grecească care pune în legătură furnizorii de excursii, activităţi şi experienţe cu revânzătorii locali de încredere, cum ar fi hoteluri, gazde Airbnb şi agenţii de turism. Prin intermediul CaptainBook.io, furnizorii de experienţe pot crea, gestiona, distribui şi vinde de pe o singură platformă. CaptainBook.io este disponibil pentru toate companiile care vor să vândă experienţe cu disponibilitate în timp real şi confirmare a rezervării (companii aeriene, organizaţii de gestionare a destinaţiilor etc.).

SeedBlink este o platformă de investiţii de risc specializată în tehnologie, care permite investitorilor individuali să finanţeze start-upuri şi scale-upuri europene de top, alături de investitori instituţionali consacraţi. Misiunea SeedBlink este de a construi o infrastructură de investiţii eficientă în care jucători diferiţi să colaboreze pentru a finanţa companii tehnologice europene inovatoare.

SeedBlink Crowd este înscrisă în Registrul Autorităţii de Supraveghere Financiară şi rea sediul social în Bucureşti.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 975 / 7947
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...