ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest, proiect dezvoltat de Niro Investment Group, intră în etapa finală de amenajare

25 Mai 2022   |   BizLawyer

Camera prototip a hotelului a fost finalizată și oferă în premieră o imagine asupra stilului exclusivist, confortului și dotărilor caracteristice brandului internațional de lux Corinthia.

 
 
Camera prototip a hotelului a fost finalizată și oferă în premieră o imagine asupra stilului exclusivist, confortului și dotărilor caracteristice brandului internațional de lux Corinthia

Niro Investment Group anunță finalizarea lucrărilor de amenajare a apartamentului prototip Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest, o etapă de o importanță majoră în procesul de dezvoltare a unui proiect hotelier de lux.

Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest prezintă în premieră apartamentul său prototip care implementează standardele de stil și calitate ale brandului Corinthia și constituie etalonul dotărilor și finisajelor întregului hotel, precum și al nivelului de confort oferit viitorilor oaspeți ai hotelului.


“Camera prototip” reprezintă o etapă de referință pentru proiectul hotelier în ansamblul său deoarece permite vizualizarea conceptului: testarea tuturor dotărilor, a materialelor folosite, a funcționalităților, verificarea calității finisajelor, a procesului de curățenie și totodată efectuarea de ajustări de ordin tehnic și estetic, înainte ca acestea să fie replicate la nivelul întregii clădiri.

Cu o suprafață de 120mp, „camera protoptip” a Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest este în fapt un apartament de lux ce include un dormitor spațios cu dressing și baie, dinning room, living room și o zona pentru birou. Amplasat pe colț, la intersecția Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei, apartamentul oferă o priveliște spectaculoasă asupra centrului vechi al capitalei. Apartamentul a fost  proiectat, mobilat și finisat conform standardelor Corinthia în materie de lux, confort și funcționalitate.

Interioarele somptuoase, materialele de lux folosite precum marmura Calacatta, cromatica rafinată în nuanțe de șampanie și auriu cu accente de albastru regal, precum și elementele de decor subtil stilizate, inspirate din poemul “Floare albastră” de Mihai Eminescu, creează un spațiu unic, care îmbină armonios confortul, eleganța și căldura.

“Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest este un proiect unic, de reinterpretare a luxului, prin care o clădire istorică este readusă la viață, ridicând-o la standardele Corinthia de confort, excelență și eleganță. Fiecare detaliu al apartamentului prototip a fost minuțios gândit și implementat pentru a oferi o reprezentare cât mai fidelă a stilului, confortului și dotărilor pe care dorim să le aplicăm ulterior întregului hotel, asigurându-ne totodată că sunt întrunite toate criteriile de excelență specifice brandului internațional de lux Corinthia”, a spus Jean Pierre Mifsud, General Manager, Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest.

“Redeschiderea Grand Hotel du Boulevard reprezintă unul dintre proiectele noastre majore în domeniul industriei ospitalității, alături de deschiderea Swissotel în zona de nord a Bucureștiului și, mai nou, demararea proiectului amplu de construcție a unui resort de lux în arhipelagul Maldive. Suntem mândri că avem ca partener în acest proiect Corinthia, unul dintre cele mai exclusiviste și rafinate branduri internaționale din industria hotelieră de lux. Deschiderea primului hotel Corinthia din România va constitui încă o premieră pentru Niro Investment Group, care în ultimii ani s-a concentrat pe proiecte strategice și inovatoare în domeniul ospitalității”, a declarat Christophe Chamboncel, Head of Hospitality and Development, Niro Investment Group.

Grand Hotel Boulevard Bucharest va fi primul luxury boutique hotel deschis în România sub brandul exclusivist Corinthia. Hotelul va avea 30 de apartamente luxoase, salonul istoric “Grand Ballroom”, bar-lounge, braserie, spa, beauty salon și sală de fitness, florărie precum și săli private pentru conferințe. Hotelul este destinat oamenilor de afaceri, celor care călătoresc de plăcere, precum și celor care vor să petreacă timp de calitate într-un cadru excepțional, unic în România.

Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest va opera într-o clădire emblematică pentru istoria și cultura capitalei.

Construit în 1867 de arhitectul Alexandru Orăscu și proiectat chiar de la început ca hotel, Grand Hotel du Boulevard s-a bucurat de la început de dotări excepționale, fiind primul hotel din ţară iluminat electric, cu apă curentă în camere și ascensor. Dealtfel, arhitectura remarcabilă și dotările care întruneau cele mai înalte standarde de confort i-au adus medalii de aur la expoziţiile internaţionale de la Milano (1906) și Torino (1911).

Simbol al eleganţei și rafinamentului, Grand Hotel du Boulevard a reprezentat de-a lungul vremii un punct central în viața socială, culturală și artistică  a înaltei societăți din capitală și din întreaga Europă. Somptuoasa Sală de Marmură era considerată cel mai elegant loc de socializare din capitală și a găzduit de-a lungul timpului expoziții de artă, întâlniri și recepţii diplomatice, dineuri de gală şi baluri ale aristocrației vremii.

Clădirea trece acum printr-un amplu proces de renovare  și amenajare conform standardelor de lux, funcționalitate, confort și stil ale hotelurilor Corinthia, menit să îi redea cel puțin splendoarea inițială. Astfel, Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest se înscrie în tradiția hotelurilor de lux Corinthia găzduite în clădiri istorice din secolul al XIX-lea restaurate, precum  Corinthia Londra și Corinthia Budapesta.

Pentru finalizarea proiectului Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest, Niro Investment Group a colaborat cu parteneri locali și internaționali, printre care: arhitecți – G.A. Design International, Architect Service, Open Architecture&Lifestyle; proiectanți – Tricon Foodservice Consultants, Visual Energy Associates, M.C. General Construct Engineering, Allied Engineers Grup; consultanți – RBW Estates Property Management, Ateliers de France, Beaufort Global Partners; project management - Vitalis Consulting; constructori – Alliance Properties; operatorul Corinthia Hotels.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1817 / 7952
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...