ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

JLL facilitează reînnoirea contractului HARMAN de închiriere a 5300 mp în clădirea de birouri myhive Metroffice

22 Iunie 2023   |   BizLawyer

HARMAN este un lider global în domeniul tehnologiilor conectate, oferind soluții inovatoare pe piețele auto, de consum și de întreprindere.

 
 
HARMAN, companie de tehnologie auto și subsidiară a Samsung Electronics Co., Ltd., axată pe proiectarea de experiențe de consum în industria auto, și-a reînnoit cu succes contractul de închiriere pentru 5300 mp în clădirea de birouri myhive Metroffice, situată în inima cartierului de business din București. Tranzacția a fost consiliată de JLL, lider în industria imobiliară.

HARMAN este un lider global în domeniul tehnologiilor conectate, oferind soluții inovatoare pe piețele auto, de consum și de întreprindere.

Prezența companiei în București subliniază accentul strategic pe care îl pune pe stimularea creșterii și pe promovarea progreselor tehnologice.

Clădirea myhive Metroffice, situată pe strada Dimitrie Pompeiu, unul dintre cele mai importante cartiere de afaceri din București, este cunoscută pentru designul său modern și facilitățile de ultimă generație. Clădirea de birouri este de mult timp o alegere preferată de companiile de top care caută o locație premium și un mediu de lucru excepțional în București. Decizia HARMAN de a reînnoi contractul de închiriere în această unitate renumită confirmă angajamentul său față de piața locală și dorința de a oferi angajaților săi un loc de muncă de top.


Mădălina Marinescu, Office Consultant în cadrul JLL România, a declarat: "A fost o plăcere să lucrez cu HARMAN la această tranzacție. myhive Metroffice este o proprietate remarcabilă și sunt încântată că am ajutat HARMAN să își asigure prezența continuă într-o locație atât de prestigioasă. Această reînnoire evidențiază forța pieței imobiliare comerciale din București și încrederea pe care companiile globale o au în mediul de afaceri local."

Piața de birouri din București continuă să dea dovadă de reziliență și să atragă întreprinderi internaționale. Cu poziția sa strategică de poartă de acces către Europa de Est și de hub pentru diverse industrii, Bucureștiul oferă un peisaj de afaceri convingător atât pentru companiile consacrate, cât și pentru cele nou-înființate. Reînnoirea contractului de închiriere al HARMAN nu numai că subliniază încrederea în piața imobiliară a orașului, dar semnifică și angajamentul continuu al companiei față de forța de muncă locală și față de comunitate.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 623 / 7945
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...