
Marshall şi producătorul român Bluespace Technology plănuiesc să dezvolte un prototip de soluţie containerizată militară şi să deschidă o fabrică în România
28 Mai 2024
AgerpresCele două companii plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluţie containerizată militară şi să discute potenţialul de a înfiinţa o unitate de producţie în România.
Compania Marshall şi producătorul român Bluespace Technology plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluţie containerizată militară şi să discute potenţialul de a înfiinţa o unitate de producţie în România.
Potrivit unui comunicat, Marshall a semnat un Memorandum de Înţelegere (MoU) cu Bluespace Technology, prin care vor explora oportunităţi de parteneriat pentru proiectarea, dezvoltarea şi integrarea capacităţilor de ecranare electromagnetică şi TEMPEST în soluţii containerizate. Acordul a fost semnat luni la Expoziţia Internaţională Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), care are loc în Bucureşti.
Documentul acoperă domeniile în care capabilităţile, produsele şi serviciile celor două companii se completează reciproc şi unde concentrarea lor în domeniul apărării şi al afacerilor poate fi extins împreună, pentru a oferi soluţii complete clienţilor militari.
Potrivit unui comunicat, Marshall a semnat un Memorandum de Înţelegere (MoU) cu Bluespace Technology, prin care vor explora oportunităţi de parteneriat pentru proiectarea, dezvoltarea şi integrarea capacităţilor de ecranare electromagnetică şi TEMPEST în soluţii containerizate. Acordul a fost semnat luni la Expoziţia Internaţională Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), care are loc în Bucureşti.
Documentul acoperă domeniile în care capabilităţile, produsele şi serviciile celor două companii se completează reciproc şi unde concentrarea lor în domeniul apărării şi al afacerilor poate fi extins împreună, pentru a oferi soluţii complete clienţilor militari.
"Suntem încântaţi de această nouă relaţie cu Bluespace Technology. Susţine valorile noastre fundamentale de a construi parteneriate bazate pe încredere, fiabilitate şi cooperare cu organizaţii care pot aduce diversitate unui proiect şi a căror expertiză completează propria noastră expertiză. Semnarea acestui memorandum semnifică angajamentul nostru de a colabora îndeaproape cu părţile interesate din România pentru a înţelege nevoile lor, asigurând că investiţiile noastre susţin creşterea locurilor de muncă, dezvoltarea expertizei, construirea lanţurilor locale de aprovizionare şi creşterea exporturilor", a declarat Lee Doherty MBE MA, director de Vânzări Marshall pentru Europa.
Cele două companii plănuiesc să dezvolte rapid un prototip de soluţie containerizată militară şi să discute potenţialul de a înfiinţa o unitate de producţie în România.
"Astăzi începe o călătorie colaborativă între Bluespace Technology şi Marshall. Suntem mai mult decât entuziasmaţi să oficializăm acest parteneriat şi să împărtăşim know-how-ul nostru românesc pentru a atinge obiective comune şi a avea un impact pozitiv în industrie", a declarat Constantin Pintilie, directorul general al Bluespace Technology.
Marshall are un portofoliu diversificat de afaceri într-o gamă largă de sectoare, inclusiv aerospaţial şi apărare, distribuţie controlată termic, abilităţi şi formare profesională, şi proprietăţi imobiliare.
Cu o prezenţă în creştere în Marea Britanie, Europa, America de Nord şi Orientul Mijlociu, Marshall angajează în prezent aproximativ 2.000 de oameni.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 817 / 8822 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
Grupul Rodbun a accesat un credit sindicalizat de 17,3 mil. €, cu garanţie de stat. NNDKP și Legal Ground, consultanți juridici în această finanțare
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
GNP Guia Naghi și Partenerii obține la Înalta Curte anularea definitivă a unei decizii de sancționare emisă de Consiliul Concurenței împotriva unui important furnizor din sectorul alimentar | Dosarul s-a aflat la intersecția unor domenii juridice deosebit de tehnice – dreptul concurenței, dreptul administrativ și dreptul Uniunii Europene
RTPR obține, printr-o hotărâre definitivă, reducerea cu 85% a amenzii aplicate de Consiliul Concurenței unei agenții media, după un „roller coaster” juridic de 10 ani. Complexitatea speței, accentuată de necesitatea de a gestiona aspectele de natură tehnică referitoare la calculul veniturilor reale ale unei agenții media, cu excluderea sumelor refacturate clienților acesteia | Echipa asistă clientul și în cadrul procedurilor legale prin care să poată obține compensațiile care i se cuvin în contextul lipsirii acestuia de o sumă importantă de bani pe o perioadă îndelungată
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...