ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

RE ̸ MAX România, tranzacție comercială de peste 1,5 mil. € în Otopeni

17 Iunie 2022   |   BizLawyer

Proprietatea, un teren în suprafață de 15.000 mp din Otopeni, este destinată dezvoltării unui nou centru comercial care va deservi zonele Otopeni și Tunari, orașe într-o continuă dezvoltare din zona de Nord a Bucureștiului.

 
 
RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță închiderea unei tranzacții de top – intermedierea unui teren în valoare de peste 1,5 mil. Eur, în vederea dezvoltării unui centru comercial. Tranzacția a fost intermediată de consultantul Cristian Roșca, de la agenția RE/MAX Top Estate Team.

Proprietatea, un teren în suprafață de 15.000 mp din Otopeni, este destinată dezvoltării unui nou centru comercial care va deservi zonele Otopeni și Tunari, orașe într-o continuă dezvoltare din zona de Nord a Bucureștiului.

„A fost o tranzacție cu suișuri și coborâșuri, ca orice altă intermediere imobiliară unde sunt bani mulți la mijloc, însă și satisfacțiile sunt pe măsură. Totodată, așteptările mult mai ridicate ale clienților ne oferă provocări la orice pas și ne împinge spre a învăța lucruri noi la fiecare tranzacție de acest tip, astfel încât ne consolidăm expertiza pe mai multe arii și putem oferi serivicii tot mai calitative”, a declarat Cristian Roșca, Team Leader RE/MAX Top Estate Team.


Potrivit declarațiilor sale, negocierile au durat în jur de 60 de zile, cea mai mare provocare fiind refuzul vânzătorului de a diviza terenul de 15.000 mp, în contextul în care clientul cumpărător era interesat de doar 5000 mp. Pentru a veni în sprijinul clientului său, consultantul a demarat mai multe analize și, pe baza unor calcule și previziuni pe termen lung, a reieșit că valoarea proprietăților din zonă va crește considerabil.

Astfel, după mai multe dezbateri și negocieri, cumpărătorul a acceptat achiziționarea integrală a terenului.

Prin această tranzacție, RE/MAX  își consolidează expertiza pe ramura comercială și demonstrează servicii excelente de consultanță încă de la piatra de temelie. RE/MAX Top Estate Team unul dintre birourile de top ale rețelei, care activează în București/Ilfov și reunește o echipă de peste 50 de agenți.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1625 / 7849
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
Bohâlțeanu & Asociații, implicată într-o nouă tranzacție importantă din domeniul industriei aviatice | Firma de avocați a asistat grupul Christian Tour în procedura de preluare de la Aegean Airlines SA a 51% în cadrul companiei aeriene românești Anima Wings Aviation SA. Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner) și Daniela Milculescu (Partner), în prim plan
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Lista scurtă a finaliștilor “Chambers Europe Awards - 2024” | Cinci firme din România luptă pentru trofeu: CMS, NNDKP și Schoenherr, prezențe constante la gala premiilor, RTPR intră în competiție propulsată de activitatea intensă din ultimul an, iar Filip & Company este nominalizată pentru a treia oară consecutiv
DLA Piper | The Opportunity: Lawyer, Employment
Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement obține la ICCJ o soluție definitivă în favoarea unui cunoscut operator de restaurante, într-o dispută judiciară cu un probatoriu voluminos, care a durat peste 4 ani. Proiect coordonat de Ioana Gelepu (Managing Partner)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...