ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Ziora targetează 150.000 de euro pentru o platformă de inteligenţă artificială

21 Octombrie 2021   |   Agerpres

Conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES, modulul AI va fi validat în propria aplicaţie de administrare a afacerii. Acesta ar reduce cu 80% cheltuielile aferente serviciilor post-vânzare şi va permite o înrolare mai rapidă a noilor clienţi.

 
 
Start-up-ul de tehnologie Ziora targetează o finanţare de 150.000 de euro anul acesta pentru a dezvolta o platformă de Inteligenţă Artificială care să automatizeze serviciile post-vânzare.
 
Conform unui comunicat, modulul AI va fi validat în propria aplicaţie de administrare a afacerii. Acesta ar reduce cu 80% cheltuielile aferente serviciilor post-vânzare şi va permite o înrolare mai rapidă a noilor clienţi.
 
Ziora face parte din acceleratoare precum Commons Accel, Launch sau Startarium şi este deja în discuţii pentru finanţarea modulului de AI. Compania va implementa iniţial platforma de Inteligenţă Artificială în aplicaţia proprie şi apoi o va adapta pentru alte softuri create pentru saloanele de înfrumuseţare, clinici medicale, cluburi sportive, saloane de wellness.
 
În prezent, Ziora automatizează programările şi ajută saloanele de înfrumuseţare, wellness, clinicile medicale şi cluburile sportive să îşi facă marketing targetat şi să îşi crească cifra de afaceri. Aplicaţia poate fi utilizată pentru orice domeniu care necesită planificare şi programări. De asemenea, aplicaţia permite furnizorilor de servicii să îşi dezvolte o relaţie personalizată cu clienţii, care să ducă la fidelizarea acestora, fără a încasa bani la fiecare programare.
 
În primele nouă luni ale anului, prin Ziora au fost create 350.000 de programări pentru 3.000 de clienţi business din 20 de oraşe ale României.
 
"Deşi am creat o interfaţă intuitivă şi tutoriale, aproape 60% din clienţi au nevoie de instructaj online sau telefonic atât pentru utilizarea iniţială cât şi pentru utilizarea noilor functionalităţi. Timpul alocat unui client pentru serviciile post-vânzare este de 2-3 ori mai mare faţă de cel necesar în vânzarea propriu-zisa. Folosind tehnologia AI, vom interacţiona permanent cu utilizatorul pentru a-l ghida pentru folosirea tuturor functionalitatilor aplicaţiei. Practic, informaţia se schimba de la "Ce anume face?" la "Cum anume face aplicaţia?", a declarat Marius Chiriţă, CEO şi co-fondator Ziora.
 
Noua investiţie pe care o targetează Ziora se va adăuga celei de 50.000 de euro aduse de fondatori şi de un grup de investitori privaţi, inclusiv membri ai TechAngels România.
 
Printre investitorii Ziora se numără Lucian Rotar, antreprenor în serie şi consultant pentru mai multe firme din Franţa şi Romania, şi Mihai Guran, vicepreşedinte al TechAngels Romania şi CEO al Guran Consulting Global. Aceştia fac parte şi din Consiliul Consultativ al Ziora, având rolul de a superviza la nivel strategic acţiunile companiei.
 
"Prin acest modul de Inteligenţă Artificială învingem reticenţa la schimbare a utilizatorilor, în special a angajaţilor şi diminuăm efortul şi timpul de învăţare pentru folosirea aplicaţiei. În plus, reducem semnificativ sau chiar eliminăm cheltuielile pentru trainingul şi retenţia clienţilor pentru că nu mai este nevoie de instructaj telefonic sau online, tutoriale dedicate, actualizarea permanentă a ghidului de utilizare din aplicaţie. Aceste probleme sunt comune tuturor dezvoltatorilor de aplicaţii, iar rezolvarea constă în soluţiile de self-learning aduse de Machine Learning. De exemplu, piaţa globală a aplicaţiilor software pentru clinicile stomatologice a depăşit 1,3 miliarde de dolari în 2020, iar în 2027 ar putea să ajungă până la 3,4 miliarde de dolari, conform Global Market Insights, unul dintre factorii creşterii fiind impactul major pe care instrumentele de tip AI le aduc odată cu implementarea", a adăugat Marius Chiriţă.
 
Ziora este un soft de management utilizat pentru programări online în saloane de înfrumuseţare sau de tip SPA, cluburi sportive, pentru domeniul medical şi auto. Acesta răspunde celor cinci probleme esenţiale ale administrării eficiente a unei afaceri: administrarea programărilor, promovarea directă prin oferirea unui site personalizat, marketing şi comunicare cu clienţii, conexiunea directă cu furnizorii şi accesul la oferte dedicate, management financiar pentru creşterea rentabilităţii afacerii.
 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3169 / 8250
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...