ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower

18 Aprilie 2024   |   BizLawyer

CMS București continuă să-și demonstreze angajamentul față de sustenabilitate prin numeroase inițiative, inclusiv eliminarea materialelor plastice de unică folosință și implementarea unui program cuprinzător de reciclare a deșeurilor. Aceste inițiative contribuie la obiectivul mai larg al firmei de a reduce impactul asupra mediului.

 
 

Firma internațională de avocatură CMS și-a prelungit pe termen lung contractul de închiriere în clădirea One Tower din București și și-a extins spațiul de birouri cu încă 350 de metri pătrați. Această prelungire subliniază parteneriatul solid dintre CMS România și One United Properties, principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte, și evidențiază calitatea excepțională a clădirii One Tower și beneficiile oferite în cadrul ecosistemului creat la One Floreasca City.

Parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, unul dintre cele mai sustenabile proiecte de regenerare urbană din București, One Tower este o clădire de birouri de clasă A, una dintre primele construcții verzi din România, care a devenit un simbol al excelenței în inima orașului, oferind nu doar spații de birouri premium, ci și acces la o gamă diversificată de facilități, inclusiv parcuri, restaurante și zone comerciale.


„Mutarea noastră în One Tower, în urmă cu doi ani, a fost o decizie strategică ce reflectă angajamentul CMS față de sustenabilitate și inovație. Calitatea superioară și certificările de sustenabilitate ale clădirii, precum și locația sa excelentă fac din aceasta un spațiu de lucru ideal pentru echipa noastră, modern și dinamic, ce încurajează colaborarea. Suntem nerăbdători să valorificăm noul spațiu, precum și facilitățile suplimentare pe care le va oferi One Floreasca City”, a declarat Horea Popescu, Managing Partener CMS România.


„Suntem încântați că CMS România a ales să își prelungească șederea la One Tower și să acceseze un spațiu mai generos pentru confortul angajaților săi. Angajamentul nostru de a oferi spații de lucru moderne, durabile și prietenoase pentru angajați se aliniază perfect cu abordarea îndrăzneață a CMS România. Suntem încrezători că parteneriatul nostru de lungă durată va facilita inovarea și succesul în business pentru ambele părți”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

CMS București continuă să-și demonstreze angajamentul față de sustenabilitate prin numeroase inițiative, inclusiv eliminarea materialelor plastice de unică folosință și implementarea unui program cuprinzător de reciclare a deșeurilor. Aceste inițiative contribuie la obiectivul mai larg al firmei de a reduce impactul asupra mediului.

One Tower deține cea mai performantă certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 la nivel Platinum, fiind certificată și WELL Health & Safety. Clădirea oferă chiriașilor, prin poziția sa excelentă, acces la parcuri, restaurante, cafenele și magazine din zona Floreasca. Totodată, aceasta a fost proiectată cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor pentru angajați, oferind spații moderne, luminoase, folosind tehnologii avansate, cu sisteme performante de încălzire și ventilație, precum și terase generoase și priveliști spectaculoase ale zonei.  

Comunitatea de la One Floreasca City continuă să crească pe măsură ce lucrările de restaurare a Halei Ford avansează iar finalizarea este programată pentru anul viitor, ceea ce promite și mai multe oportunități de colaborare și creștere. Fosta fabrică de automobile Ford din România, cu o istorie bogată ce datează din anii 1930, al cărei amplasament a fost ales de însuși Henry Ford, va fi transformată în One Gallery - o galerie comercială de tip boutique și birouri unice cu o înălțime de până la 6 metri. Acest proiect inovator, cu o suprafață de 13.500 de metri pătrați GLA, va îmbina patrimoniul industrial cu facilități moderne, oferind o experiență unică pentru vizitatori și chiriași deopotrivă. Protejarea și restaurarea monumentelor istorice abandonate, regenerarea urbană și crearea unui cadru sustenabil pentru dezvoltarea de comunități dinamice fac parte din strategia mai amplă pe care One United Properties o urmărește cu consecvență în sectorul dezvoltării imobiliare.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5 / 247
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Cine sunt campionii pieței locale evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2024 | Baciu Partners are cele mai multe recomandări în prima bandă din domeniul mărcilor. ZRVP și Răzvan Dincă & Asociaţii sunt pe primul palier al performanței, urmate de Mușat & Asociații și NNDKP
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
Eurohold şi EIG au deschis oficial o procedură de arbitraj împotriva Guvernului României, cu miza de 500 mil. €. Avocații României se vor înfrunta cu Pinsent Masons şi Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
Alpiq a obținut anularea integrală a unei decizii fiscale cu obligații de plată de cca. 158 mil. €. Sebastian Guțiu, Manging Partner Schoenherr: ”Această victorie majoră confirmă faptul că utilizăm abordarea corectă”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Daniela Bulacu, Head of Legal - Ringier România: “Viitorul este cel al dialogului la nivel de comunicate, fără implicarea orgoliilor personale. Cred că sunt necesare mai multe întâlniri profesionale unde putem să schimbăm opinii, să învățăm unii de la alții”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”
LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”
Schoenherr a asistat Piraeus Bank în legătură cu vânzarea participației sale într-un portofoliu de credite neperformante de 400 mil. € către APS. Partenerul Matei Florea a coordonat echipa implicată în Proiectul Delta, cel mai mare portofoliu de NPL tranzacţionat în România în ultimii 4 ani
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...