ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Firma de avocatură CMS România își mută birourile în clădirea One Tower. Horea Popescu, Managing Partner: Noul sediu se aliniază viziunii “future facing” a firmei și sprijină cultura noastră organizațională bazată pe colaborare

12 Aprilie 2022   |   BizLawyer

Noua adresă a CMS în București este: One Tower, Calea Floreasca 165, etajele 12-14, Sector 1, 014459 București, România.

 
 
Începând cu 11 aprilie 2022, firma internațională de avocatură CMS își va muta sediul în clădirea de birouri clasă A One Tower, parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din zona centrală a Bucureștiului.

Horea Popescu, Managing Partner al CMS România a declarat: „Această mutare reprezintă o schimbare importantă pentru echipa CMS. Prioritatea noastră a fost alegerea unei locații premium, într-o zonă centrală a Bucureștiului, care să răspundă celor mai înalte standarde de design și servicii, clădirea One Tower fiind recunoscută pentru atenția acordată aspectelor de sustenabilitate și wellbeing. Noul sediu al CMS în România se aliniază viziunii “future facing” a firmei și sprijină cultura noastră organizațională bazată pe colaborare.Urmare a implementării unui concept de design modern, noul sediul nu este doar un spațiu de lucru funcțional, ci și un hub pentru dezvoltarea relațiilor dintre membrii echipei și clienții noștri.” . . .


Într-un interviu acordat recent publicației noastre, coordonatorul biroului local al firmei internaționale de avocați ne-a declarat că CMS se relochează într-un nou sediu state-of-the-art care răspunde mai multor exigențe și se aliniază cu valorile CMS și filosofia firmei la nivel internațional.

”Atuurile noului sediu ne fac să credem că va fi spațiul ideal pentru echipa noastră de avocați și consultanți fiscali, atât din punct de vedere funcțional, cât și al confortului acestora. Este un spațiu foarte agil, în care oamenii vor putea lucra mai mult împreună, vor putea interacționa mai ușor, vor putea să colaboreze mai bine, nu doar în cadrul aceluiași grup, ci și cu celelalte grupuri de practică. Vom avea spații mari dedicate colaborării, va fi un nou vibe care vine odată cu reîntinerirea echipei. Este o altă etapă, naturală, în evoluția biroului CMS în România”, a precizat Horea Popescu în interviul acordat BizLawyer.

Citește și
→   INTERVIU | Horea Popescu, coordonatorul CMS România, după primul an de mandat: „Dacă 2020 a însemnat consolidare, anul acesta a venit cu o creștere a activității noastre, înregistrată în aproape toate domeniile de practică. În unele arii vorbim despre un avans considerabil, nemaiatins până acum” 

One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, cel mai înalt nivel prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se asigură premizele ca ocupanții birourilor să aibă condiții superioare în ceea ce privește sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Amprenta ecologică a One Tower este conformă cu obiectivele de sustenabilitate ale CMS. Firma de avocatură va ocupa un etaj și jumătate din clădire, pe o perioadă de închiriere de șapte ani. Totodată, designul sediului CMS din România a fost conceput cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, oferind spații moderne, luminoase, precum și terase generoase cu vedere spectaculoasă asupra zonei. Biroul CMS din One Tower integrează cele mai noi tehnologii, cum ar fi sisteme performante de încălzire și ventilație, oferind un spațiu modern și de colaborare între avocații și clienții firmei.

CMS este prezentă în România din 1999 și a ocupat spațiul de birouri precedent timp de 15 ani. Firma are în prezent aproximativ 100 de angajați (avocați, consultanți fiscali și personal suport), fiind una dintre cele mai mari firme de avocatură din țară.

Noua adresă a CMS în București este: One Tower, Calea Floreasca 165, etajele 12-14, Sector 1, 014459 București, România.

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează.
Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.


 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 100 / 245
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...