ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Kinstellar anunță o nouă serie de promovări în cadrul biroului din București. Patru avocați fac un pas înainte în carieră

05 Aprilie 2023   |   BizLawyer

Aceste promovări vin ca o recunoaștere a contribuției avocaților la dezvoltarea recentă a biroului, și a angajamentului lor în a oferi servicii de valoare excepțională clienților Kinstellar.

 
 
Kinstellar a anunțat recent promovarea ca Managing Associate a avocaților Mădălina Perțe (Corporate M&A), Andrei Covaliu (Dispute Resolution) și Răzvan Constantinescu (Banking and Finance), și promovarea ca Senior Associate a Ralucăi Constantin (Dispute Resolution).

Aceste promovări vin ca o recunoaștere a contribuției avocaților la dezvoltarea recentă a biroului, și a angajamentului lor în a oferi servicii de valoare excepțională clienților Kinstellar.

Mădălina Perțe este specializată în Drept Corporativ, Fuziuni și Achiziții, practică în cadrul căreia a fost implicată în numeroase procese de due diligence, lucrând în mod regulat pe mandate ce țin de activitatea de zi cu zi a companiilor. Expertiza Mădălinei include aspecte legate de piețe de capital si reglementare financiară. Clienții o descriu ca fiind “un avocat competent, de încredere și dedicat, cu foarte bune abilități de comunicare și grad înalt de disponibilitate.”


Andrei Covaliu
este specializat în soluționarea litigiilor și se ocupă, de asemenea, de alte mandate sensibile, anume investigații și conformitate. A dobândit experiență in litigii diverse, legate de drept administrativ, achiziții publice, răspundere contractuală și răspundere civilă, și a fost recent implicat într-un număr mare de dosare de mare complexitate.

Răzvan Constantinescu lucrează în departamentul de drept bancar și financiar, dar a gestionat și mandate variate din domeniul piețelor de capital și al reglementărilor financiare. Având deja câțiva ani de experiență, a avut un rol principal în coordonarea tranzacțiilor, fiind implicat în unele din cele mai mari finanțări (multe dintre ele transfrontaliere) ale biroului Kinstellar București.  

Raluca Constantin este specializată în litigii și soluționarea litigiilor, acolo unde a consiliat companii pe o gamă largă de aspecte contencioase și proiecte de conformitate, și investigații sensibile. Raluca a fost recent implicată într-o serie de litigii complexe, cu implicații din mai multe arii de practică.

“Întregul birou din București și managementul firmei le mulțumește, extinzând mulțumirile întregii echipe locale. Cu aceste promovări, dar și cu suportul staffului, intenționăm să creștem biroul din București încă și mai mult – să fie lider pe piața locală și firmă de încredere pentru toate ariile de practică”, a comentat Victor Constantinescu, Managing Partner Romania.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 44 / 239
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bulboacă & Asociații, alături de investitori în două tranzacții care concentrează la început de an forțe economice considerabile pentru sectoare de business strategice economic și social. Asistență în expansiunea Grupului LuxVet în România și la investiția BERD în R.Power Renewables
CMS a obținut o victorie strategică în față Curții de Apel Ploiești - Sesizare CCR privind legea de organizare și funcționare a DLAF. Echipa de drept penal a fost coordonată de Mihai Jiganie-Șerban (Partener)
Prof. univ. dr. Răzvan Dincă a primit un nou mandat la conducerea Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Cu cine face echipă
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”
Cei mai buni avocaţi în domeniul mărcilor, remarcați de WTR 1000, ediția 2024 | Țuca Zbârcea & Asociații, Simion & Baciu, Răzvan Dincă & Asociaţii și Ratza & Ratza sunt lideri pe segmentele analizate, o bună expunere pentru Mușat, Schoenherr, ZRVP și NNDKP. Un jucător nou și extrem de puternic a intrat pe piața locală și se anunță drept un concurent serios pe acest segment
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...