ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa Filip & Company. Echipa are acum 70 de membri, dintre care 14 sunt parteneri

05 Aprilie 2022   |   BizLawyer

Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.

 
 
Oamenii înfloresc într-un mediu în care este facilitat schimbul de idei, sunt încurajate și cultivate inițiativele de dezvoltare, sunt apreciate contribuțiile și sunt oferite oportunități de creștere profesională, se arată într-un comunicat al firmei Filip & Company, care a anunțat mai multe promovări la începutul anului 2022.

Astfel, Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.

Cristina Tudoran (Dreptul muncii și Soluționarea disputelor) și Silviu Vasile (Dreptul concurenței) au fost promovați în rolul de counsels.

Andreea Bănică (Fuziuni și achiziții), Alin Grapă (Soluționarea disputelor), Bianca Chera (Dreptul muncii) și Irina Suătean (Soluționarea disputelor) au fost promovați în rolul de avocați seniori.

„Colegii noștri sunt oameni fantastici, profesioniști remarcabili, validați de numeroase contribuții și rezultate, precum și de votul echipei, parteneri de încredere ai clienților noștri și mentori inspirați și dedicați pentru colegii mai tineri, care manifestă cultura grupului nostru, împreună cu care am trăit povești de creștere și succes și construim prezentul firmei și alături de care putem privi în viitor cu speranță, entuziasm și încredere”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Georgeta Gavriloiu are o experiență de peste 25 de ani în dreptul concurenței, atât în sectorul public, cât și în practica privată. Georgeta are o experiență vastă în asistarea și reprezentarea clienților în procedurile de control al concentrărilor economice, precum și în aplicarea măsurilor de ajutor de stat în diferite sectoare, inclusiv petrol și gaze, servicii financiare, materiale de construcții sau bunuri de consum. De asemenea, Georgeta asistă un portofoliu reprezentativ de clienți pe aspecte de reglementare în domeniul energiei și resurselor naturale.

George Trantea are o experiență de peste 14 ani în soluționarea disputelor. George este specializat în litigii de drept public (fiscal, administrativ, protecția concurenței loiale) și are experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în dispute comerciale complexe și în dosare de arbitraj local și internațional. George este membru al Baroului Bucureşti din 2008 şi al Baroului din Paris din 2013 și are o diplomă de master în drept internaţional privat şi drept comercial internaţional la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

Cristina Tudoran este specializată în soluționarea disputelor și dreptul muncii. Din perspectiva dreptului muncii, experiența Cristinei include asistarea clienților în restructurări complexe, efectele TUPE în tranzacții și integrările ulterioare, litigii cu sindicatele și negocieri sensibile cu managementul de top. Din perspectiva soluționarii disputelor, activitatea Cristinei se desfășoară cu precădere în litigii care privesc soluționarea conflictelor de muncă, contencios administrativ și fiscal, protecția consumatorilor și dreptul construcțiilor. De asemenea, Cristina are o experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în arbitraje internaționale.

Silviu Vasile este specializat în materia dreptului concurenței și în domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale. Silviu are o experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în proceduri de investigație desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de conformare în cursul obișnuit al afacerii. Totodată, Silviu asistă un portofoliu reprezentativ de clienți din domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale cu privire la proiecte complexe ce implică aspecte de reglementare și dezvoltarea de structuri contractuale compliante legal și adecvate în aplicarea strategiilor de afaceri.

Andreea Bănică este specializată în fuziuni și achiziții și drept societar. De asemenea, Andreea are experiență relevantă în asistarea clienților în domeniul pieţelor de capital.

Alin Grapă este specializat în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ procedura insolvenței și litigiile civile și de contencios administrativ. De asemenea, Alin are experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în materia achizițiilor publice, dreptului muncii, protecției datelor cu caracter personal și executare silită.

Bianca Chera este specializată în dreptul muncii, inclusiv în aspectele care țin de soluționarea litigiilor de dreptul muncii. De asemenea, Bianca are experiență relevantă în aspecte de drept civil, drep comercial și dreptul proprietății intelectuale.

Irina Suătean este specializată în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ disputele de drept comercial, administrativ și imobiliar. De asemenea, Irina are experiență relevantă în arbitraje internaționale precum și în litigii desfășurate în fața unor instanțe străine.

În urma acestor promovări, echipa de avocați a Filip & Company cuprinde 70 de membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 14 avocați seniori și 38 de avocați colaboratori.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 85 / 231
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Stratulat Albulescu a asistat compania Respira Verde si fondatorii acesteia cu privire la exit-ul partial catre OMV Petrom. Cristina Man (Partner) a coordonat echipa
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
INTERVIURI ESENȚIALE | Horea Popescu, Managing Partner CMS România: Cele mai multe tranzacții care se fac în momentul actual sunt cele cu investitori strategici care vor să intre pe piața din România sau sunt deja prezenți și vor să își mărească cota de piață. În această perioadă, sell-side sunt fondurile de private equity, iar buy-side sunt strategici. Distressed, aproape deloc
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
Pentru BRD, cea mai bună protecție în materie de Concurență este asigurată de colaborarea dintre echipa internă de juriști și firmele de avocatură | De vorbă cu Ioana Sandu – Cazan, responsabil cu Programul de conformare cu Dreptul Concurenței și Gabriel Marin, Șef Serviciu Litigii în cadrul Departamentului Juridic al băncii, despre politica solidă a băncii și proiectele interesante din acest segment, interacțiunea cu autoritatea de Concurență și colaborarea cu echipele externe de avocați
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
EXCLUSIV - Finanțele plătesc anul acesta peste 2 mil. E avocaților care blochează, în mai multe jurisdicții, încercările fraților Micula de a executa statul român. Ce firme de avocați au fost angajate în SUA, UK, Belgia, Luxemburg, Franța și Suedia și ce onorarii primește fiecare
LegiTeam | BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi
Voicu & Asociații extinde echipa prin cooptarea unor avocați specializați. Daniel Voicu, Avocat Coordonator: Suntem deschiși pentru lărgirea continuă a echipei noastre cu avocați ambitioși recent admiși în Barou
LegiTeam | The Opportunity: Junior Associate, Litigation (DLA Piper)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...