ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa Filip & Company. Echipa are acum 70 de membri, dintre care 14 sunt parteneri

05 Aprilie 2022   |   BizLawyer

Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.

 
 
Oamenii înfloresc într-un mediu în care este facilitat schimbul de idei, sunt încurajate și cultivate inițiativele de dezvoltare, sunt apreciate contribuțiile și sunt oferite oportunități de creștere profesională, se arată într-un comunicat al firmei Filip & Company, care a anunțat mai multe promovări la începutul anului 2022.

Astfel, Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.

Cristina Tudoran (Dreptul muncii și Soluționarea disputelor) și Silviu Vasile (Dreptul concurenței) au fost promovați în rolul de counsels.

Andreea Bănică (Fuziuni și achiziții), Alin Grapă (Soluționarea disputelor), Bianca Chera (Dreptul muncii) și Irina Suătean (Soluționarea disputelor) au fost promovați în rolul de avocați seniori.

„Colegii noștri sunt oameni fantastici, profesioniști remarcabili, validați de numeroase contribuții și rezultate, precum și de votul echipei, parteneri de încredere ai clienților noștri și mentori inspirați și dedicați pentru colegii mai tineri, care manifestă cultura grupului nostru, împreună cu care am trăit povești de creștere și succes și construim prezentul firmei și alături de care putem privi în viitor cu speranță, entuziasm și încredere”, spune Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Georgeta Gavriloiu are o experiență de peste 25 de ani în dreptul concurenței, atât în sectorul public, cât și în practica privată. Georgeta are o experiență vastă în asistarea și reprezentarea clienților în procedurile de control al concentrărilor economice, precum și în aplicarea măsurilor de ajutor de stat în diferite sectoare, inclusiv petrol și gaze, servicii financiare, materiale de construcții sau bunuri de consum. De asemenea, Georgeta asistă un portofoliu reprezentativ de clienți pe aspecte de reglementare în domeniul energiei și resurselor naturale.

George Trantea are o experiență de peste 14 ani în soluționarea disputelor. George este specializat în litigii de drept public (fiscal, administrativ, protecția concurenței loiale) și are experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în dispute comerciale complexe și în dosare de arbitraj local și internațional. George este membru al Baroului Bucureşti din 2008 şi al Baroului din Paris din 2013 și are o diplomă de master în drept internaţional privat şi drept comercial internaţional la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

Cristina Tudoran este specializată în soluționarea disputelor și dreptul muncii. Din perspectiva dreptului muncii, experiența Cristinei include asistarea clienților în restructurări complexe, efectele TUPE în tranzacții și integrările ulterioare, litigii cu sindicatele și negocieri sensibile cu managementul de top. Din perspectiva soluționarii disputelor, activitatea Cristinei se desfășoară cu precădere în litigii care privesc soluționarea conflictelor de muncă, contencios administrativ și fiscal, protecția consumatorilor și dreptul construcțiilor. De asemenea, Cristina are o experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în arbitraje internaționale.

Silviu Vasile este specializat în materia dreptului concurenței și în domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale. Silviu are o experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în proceduri de investigație desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de conformare în cursul obișnuit al afacerii. Totodată, Silviu asistă un portofoliu reprezentativ de clienți din domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale cu privire la proiecte complexe ce implică aspecte de reglementare și dezvoltarea de structuri contractuale compliante legal și adecvate în aplicarea strategiilor de afaceri.

Andreea Bănică este specializată în fuziuni și achiziții și drept societar. De asemenea, Andreea are experiență relevantă în asistarea clienților în domeniul pieţelor de capital.

Alin Grapă este specializat în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ procedura insolvenței și litigiile civile și de contencios administrativ. De asemenea, Alin are experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în materia achizițiilor publice, dreptului muncii, protecției datelor cu caracter personal și executare silită.

Bianca Chera este specializată în dreptul muncii, inclusiv în aspectele care țin de soluționarea litigiilor de dreptul muncii. De asemenea, Bianca are experiență relevantă în aspecte de drept civil, drep comercial și dreptul proprietății intelectuale.

Irina Suătean este specializată în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ disputele de drept comercial, administrativ și imobiliar. De asemenea, Irina are experiență relevantă în arbitraje internaționale precum și în litigii desfășurate în fața unor instanțe străine.

În urma acestor promovări, echipa de avocați a Filip & Company cuprinde 70 de membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 14 avocați seniori și 38 de avocați colaboratori.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 19 / 307
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Băiculescu & Asociații își consolidează echipa prin cooptarea a doi avocați | Vasile Băiculescu, Managing Partner: Interesul nostru pentru avocați talentați și cu experiență relevantă rămâne deschis
Cum s-a schimbat România în ultimul deceniu și ce spun expații din avocatură despre viața, oamenii și experiențele de aici | Gianluca Carlesso (Carlesso Law Firm), avocatul care lucrează din București, Roma și Milano: Țara este sigură, piața avocaturii este una competitivă, iar relația cu autoritățile este transparentă. Prezența multor străini și cunoașterea limbilor străine de către români fac posibilă socializarea, stabilirea de prietenii și schimbul de experiențe
Avocații CEE Attorneys - Boanță, Gîdei și Asociații obțin o decizie cu impact semnificativ asupra procedurilor cu autoritățile publice. CAB anulează unele prevederi din Ordinul 991 ̸ 2021
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000: The World’s Leading Patent Professionals - 2022”. ZRVP, Mușat & Asociații și NNDKP, în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Studiu Refinitiv | Cum și-au împărțit firmele de avocatură harta fuziunilor și achizițiilor din zona EMEA după primele cinci luni din 2022. CMS domină clasamentul general, iar o firmă cu 200 de avocați ocupă primul loc în Europa Estică
LegiTeam | Bulboacă & Asociații recrutează Avocat Senior (Banking & Finance)
LegiTeam | Bulboacă & Asociații recrutează Avocat Stagiar (Banking&Finance)
În ciuda condițiilor grele în care se derulează afacerile, preocuparea pentru respectarea regulilor privind protecția datelor personale nu și-a pierdut importanța, spun avocații CEE Attorneys | Krisztina Voicu, Partener: Am construit o echipă specializată în protecția datelor personale, formată din avocați care au deja experiență considerabilă în această arie. Unul din trei proiecte presupune abordare și consultanță și din perspectiva GDPR
Aria de Employment de la Mușat & Asociații a avut în ultimul an o încărcătură constantă de proiecte de anvergură, atât din perspectiva activității de consultanță, cât și în sfera litigiilor de muncă | De vorbă cu avocații firmei despre mandatele strategice încredințate de companii lideri în industrii variate și provocările anului 2022 pe piața muncii. Creșterea numărului de cereri care vizează restructurarea afacerii, urmată de șomaj tehnic sau de concedieri, evidențiată în analiza tendințelor observate de specialiști anul acesta
Noile tendințe și schimbarea priorităților pe piața muncii, analizate de avocații ZRVP | Cătălin Micu, Partener: Firmele se vor concentra pe gestionarea celor două segmente de salariați care vor prinde cel mai probabil contur: „angajații inhouse” și „angajații freelanceri” . Proiectele cu un consum semnificativ de resurse sunt cele în care se lucrează la „rescrierea” procedurilor ̸ politicilor necesare pentru implementarea pe termen lung a sistemului de lucru hibrid
Pharmaceuticals & Life Sciences | Chiar dacă o anumită incertitudine a fost creată de pandemia Covid-19 sau de războiul din Ucraina, România pare că rămâne o piață interesantă, cel puțin la nivel regional, spun avocații Filip & Company. Silviu Vasile (Counsel): Am asistat în mandate ce au implicat relocarea unor activități din Ucraina în România. Este posibil ca, pe măsură ce războiul se prelungește, să întâlnim și situații de deschidere de activități medicale în România sau de dezvoltare a unor capacități suplimentare de producție sau distribuție
În ultimele 12 luni, avocații firmei Bulboacă & Asociații au fost implicați în peste zece fuziuni și achiziții, dintre care patru încă sunt în derulare. De vorbă cu Adrian Bulboacă (Managing Partner), despre factorii cheie ai evoluției tranzacțiilor de tip M&A în acest an, industriile în care există apetit pentru investiții, clienți și proiecte importante
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...