
Ramona Jurubiță, reconfirmată în funcția de Country Managing Partner al KPMG în România și Moldova
03 Octombrie 2022
BizLawyerDe la numirea ei în poziția de Country Managing Partner în 2018, KPMG în România s-a dezvoltat încontinuu, adăugând noi clienți și extinzând oferta de servicii și numărul de angajați, chiar și în contextul provocărilor din ultimii ani.
![]() |
KPMG în România a anunțat astăzi realegerea Ramonei Jurubiță pentru un al doilea mandat de trei ani, în funcția de Country Managing Partner al KPMG în România și Moldova. Ramona va continua să coordoneze activitățile firmei, oferind clienților servicii de Audit, Consultanță Fiscală, Legal și Consultanță în Afaceri. Ca membru în Consiliul de Administrație al KPMG în Europa Centrală și de Est (KPMG CEE), Ramona are un rol esențial în dezvoltarea strategiei la nivel regional și în coordonarea proiectelor multi-naționale.
O prioritate în al doilea mandat al Ramonei va fi avansarea agendei ESG (Mediu, Social, Guvernanță) a KPMG în România si Moldova, așa cum este prevăzută în strategia ESG a firmei. Strategia definește obiectivele companiei de adoptare a unui rol pozitiv în societate, ajutând, în același timp, clienții și comunitatea de afaceri într-o abordare similară. Planul ESG este o parte din strategia globală ESG a firmelor membre KPMG, iar Ramona susține acest plan la nivel regional prin poziția în Consiliul Director al KPMG Europa Centrală si de Est (KPMG CEE).
O prioritate în al doilea mandat al Ramonei va fi avansarea agendei ESG (Mediu, Social, Guvernanță) a KPMG în România si Moldova, așa cum este prevăzută în strategia ESG a firmei. Strategia definește obiectivele companiei de adoptare a unui rol pozitiv în societate, ajutând, în același timp, clienții și comunitatea de afaceri într-o abordare similară. Planul ESG este o parte din strategia globală ESG a firmelor membre KPMG, iar Ramona susține acest plan la nivel regional prin poziția în Consiliul Director al KPMG Europa Centrală si de Est (KPMG CEE).
De la numirea ei în poziția de Country Managing Partner în 2018, KPMG în România s-a dezvoltat încontinuu, adăugând noi clienți și extinzând oferta de servicii și numărul de angajați, chiar și în contextul provocărilor din ultimii ani. Adaptabilitatea firmei și încrederea de care se bucură au fost ingredientele de bază în succesul KPMG în România și Moldova. Aceste calități vor continua să consolideze pozitia KPMG în România și Moldova pe măsură ce ne vom confrunta cu noile provocări ale contextului geopolitic si economic curent.
Ramona participă activ în activitățile de susținere a mediului de afaceri pentru promovarea creșterii economice și îmbunătățirea calității vieții în România și Moldova. Are un rol important în Consiliul Investitorilor Străini (CIS) și a îndeplinit mandate de Președinte și Vicepreședinte al organizației. În prezent, Ramona este membru în Consiliul CIS și Vicepreședinte.
“Sunt onorată de reconfirmarea în poziția de Country Managing Partner, KPMG în România și Moldova. Sunt recunoscătoare echipei extraordinare din KPMG pentru tot ceea ce am construit împreună și sunt încrezătoare că împreună vom reuși să navigăm provocările din perioada următoare fiind alături de clienții noștri și de comunitățile din jurul nostru!”, a declarat Ramona Jurubiță.
Ramona Jurubiță a fost nominalizată și aleasă în funcția de Country Managing Partner al KPMG în România și Moldova în 2018. Este al patrulea CMP al KPMG în România de la înființarea firmei, în 1994, după Francois Gontard (1994-2001), Victor Kevehazi (2001-2007) și Șerban Toader (2007-2018).
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 48 / 221 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Excepția de arbitraj (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2023” | Popescu & Asociații, singura firmă independentă locală aflată pe lista scurtă a premianților. Trei firme internaționale cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe”
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners: Junior Associate to join our litigation team
Ce oferă Reff & Asociații tinerilor absolvenți și care sunt cerințele | Membrii juniori sunt alocați pe echipe, fiecare dintre ei are un buddy pentru primele săptămâni și un coach, care să le fie alături de-a lungul experienței lor profesionale. Georgiana Singurel, Partener: Ei vor lucra cu avocați experimentați, care îi vor ghida în procesul de dezvoltare, vor beneficia de diferite traininguri și pot accesa programe de dezvoltare și creștere în cadrul rețelei internaționale Deloitte
Noi avocați colaboratori coordonatori în cadrul PNSA. Alexandru Stan și Răzvan Alexandru Popa fac un pas înainte în carieră
LegiTeam: BOHÂLȚEANU ȘI ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Promovări în prima linie la Wolf Theiss | Adelina Iftime-Blăgean, coordonatoarea practicii de Dreptul Muncii în cadrul biroului din Bucureşti, intră în rândul partenerilor. Promovarea nu reprezintă doar o recunoaștere la nivel personal, ci onorează și efortul colectiv al echipei locale
LegiTeam: MPR|Partners is looking for consultancy lawyers
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA : “Instanțele de judecată și procedura arbitrală. Reguli și principii, competența punctuală a instanțelor judecătorești în contextul existenței unei convenții arbitrale valide, probleme practice” | Curs online, în intervalul 16 octombrie – 30 noiembrie
Saga ‘Micula vs Statul român - partea întâi’, a ajuns la final | Tribunalul arbitral a declarat închisă procedura cererii de interpretare a hotărârii arbitrale pronunțată în litigiul ICSID - ARB ̸ 05 ̸ 20. Frații Micula nu recunosc respectarea integrală a acesteia și cer executarea silită a României în SUA pentru cca. 100 milioane USD. Ce avocați au fost în acest arbitraj și ce onorarii au primit
Cum te poți alătura firmei Mitel & Asociații ca tânăr stagiar și ce te așteaptă după | Magda Dima, Partener: ”Vrem să atragem jucători de echipă determinați și pasionați, viitori profesioniști ai Dreptului compatibili cu cerințele, standardele și principiile societății. Ne dorim alături avocați deschiși, care se pot adapta la situații neprevăzute, sunt proactivi, competitivi și conștienți de responsabilitatea pe care o au față de clienți”
Avocatul joacă unul dintre cele mai importante roluri pentru păstrarea echilibrului în democrație, însă profesia a cunoscut o pierdere constantă a prestanței în raport cu rolul său în societate și în statul de drept | Octavian Popescu: Cred că toți cei implicați în conducerea profesiei trebuie să promoveze politici care să aibă aptitudinea de a crea și menține independența acestei profesii. Scopul comun este dezvoltarea avocaturii și menținerea statutului de elită intelectuală
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...