ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Simion și Baciu, recunoscută din nou ca Top Tier Firm în clasamentul Legal 500. Clienții spun că această practică este unică prin faptul că partenerii înțeleg realitățile business-ului

12 Aprilie 2022   |   BizLawyer

Printre parteneri, Cosmina Simion este "un avocat genial și o persoană de încredere", în timp ce Ana-Maria Baciu și Andreea Bende sunt "ambele profesioniști minunați, cu o cunoaștere profundă a dreptului proprietății intelectuale".

 
 
Legal 500 a clasat din nou Simion și Baciu ca Top Tier Firm în domeniile TMT: Jocuri de Noroc și Proprietate Intelectuală, în timp ce Ana-Maria Baciu a fost clasată ca ”Leading individual” atât în domeniul Proprietății Intelectuale, cât și în domeniu Jocurilor de Noroc, Cosmina Maria Simion a fost clasată ca ”Leading individual” în domeniul Jocurilor de Noroc și ”Recommended lawyer” pentru Proprietate Intelectuală, Andreea Bende a fost clasată ca ”Next Generation Partner” în domeniul Proprietății Intelectuale, Andrei Cosma a fost clasat ca ”Rising Star” în domeniul Jocurilor de Noroc, iar Zsofia Halmagyi este ”Recommended Lawyer” în domeniul Proprietății Intelectuale.

În ceea ce privește practica de Proprietate Intelectuală a firmei, ghidul a declarat că Simion și Baciu are o practică "excelentă", care este "inteligentă și implicată în legătură cu toate aspectele legate de proprietate intelectuală".


Echipa are recomandări excelente pentru gestionarea portofoliului de proprietate intelectuală, inclusiv strategii de înregistrare și urmărire a respectării drepturilor, transferuri de drepturi de proprietate intelectuală, licențiere și franciză, precum și anti-contrafacere, încălcarea mărcilor și litigii. Grupul are o gamă impresionantă de clienți din domeniul tehnologiei și mass-media, în special pe partea de jocuri de noroc, precum și științele vieții, bunurile de larg consum și industria prelucrătoare. Printre parteneri, Cosmina Simion este "un avocat genial și o persoană de încredere", în timp ce Ana-Maria Baciu și Andreea Bende sunt "ambele profesioniști minunați, cu o cunoaștere profundă a dreptului proprietății intelectuale".

Atunci când a descris practica de jocuri de noroc a firmei, ghidul a menționat că Simion și Baciu este o firmă de tip boutique care s-a impus rapid ca destinație principală a României pentru clienții din industria jocurilor de noroc. Firma acoperă clienți din toate colțurile pieței, de la consultanță oferită clienților care activează în domeniul pariurilor în contrapartidă și cazinouri până la operatori de jocuri de noroc tradiționale și furnizori de servicii din industrie. Practica în creștere este mai mult decât capabilă să gestioneze mandate majore de M&A, după cum demonstrează asistența oferită către Novalpina Capital cu privire la achiziția Maxbet. [...] Partenerii fondatori Cosmina Simion și Ana-Maria Baciu sunt "indiscutabil avocații la care trebuie apelat când vine vorba de legea și reglementarea jocurilor de noroc din România". De asemenea, clienții l-au recomandat pe Andrei Cosma, ale cărui "cunoștințe în legătură cu  conformitatea tehnică sunt remarcabile".

Clienții firmei au declarat:
"Echipa Simion&Baciu este excelentă. După un spin off în urmă cu doar câțiva ani, sunt acum un jucător consacrat pe piața din România – din motive întemeiate. Servicii excelente pentru clienți, cea mai înaltă calitate, oameni prietenoși."
"Ceea ce face ca această practică să fie unică este faptul că partenerii înțeleg realitățile business-ului, făcându-le practice și prietenoase cu mediul de afaceri. În cazul în care unele cerințe legale sunt dificil de îndeplinit din cauza naturii operațiunii specifice, aceștia fac eforturi suplimentare pentru a ajuta și a veni cu o soluție alternativă viabilă."
"Avem cea mai mare încredere în Cosmina Simion, care este un avocat strălucit și o persoană de încredere. A reușit să adune o echipă profesionistă puternică în jurul practicii sale"
"Fără o umbră de îndoială, este echipa la care trebuie să apelezi atunci când vine vorba de jocuri de noroc, IP & TMT în România. Ana-Maria Baciu este pur și simplu fenomenală."
"Know-how-ul Andreei Bende privind mărcile comerciale și implicarea fermă ne oferă încrederea că portofoliul nostru de mărci este bine monitorizat și protejat. De asemenea, remarcăm activitatea noului membru al echipei, Zsofia Halmagyi, care este în concordanță cu nivelul de servicii al firmei."
Andrei Cosma – Cunoștințele sale în domeniul conformității tehnice sunt remarcabile și este unul dintre profesioniștii cu cel mai înalt grad de înțelegere (și capacitate de a explica altora) funcționalitățile tehnice specifice ale unei infrastructuri de jocuri de noroc."

Simion și Baciu reunește o echipă de 18 avocați și consilieri în proprietate intelectuală, uniți de pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți.
Serviciile acoperă o gamă largă de practici printre care proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.
Având o experiență de peste 20 de ani, echipa oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și spre succesul acestora.
Membrii echipei Simion&Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 38 / 332
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Țuca Zbârcea & Asociații, alături de UNTOLD Universe în tranzacția cu Mozaik Investments
Filip & Company a asistat Mozaik Investments în achiziția unui pachet minoritar de acţiuni în cadrul UNTOLD Universe
D&B David și Baias, prin Sorin David, Partener Coordonator, a asistat fondul de investiții Broadhurst în vânzarea VelPitar către grupul Bimbo
Relocarea unui business în Dubai, proiect explicat de Casiana Dușa, avocat senior specializat în consultanţă de business în România și Orientul Mijlociu, certificată în drept islamic, și Olga Petz, managerul companiei Casa Concrete, care a pus Emiratele Arabe Unite pe harta expansiunii. Cum arată planul de intrare pe o piață nouă, care sunt elementele cheie și cum te poate ajuta consultantul bine ales
CMS își mărește echipa din București prin cooptarea a trei avocați. Horea Popescu, Managing Partner: Echipa CMS din București a avut o activitate intensă în 2022, iar anul 2023 se anunță a fi la fel de puternic
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Firma maghiară BLS-CEE își marchează prezența în România prin cooptarea unei echipe de avocați din București. Iulia Berea, noul partener local: ”Am construit în timp o expertiză comună, care să ne permită asistarea transnațională a clienților. Ne dorim ca, alături de colegii de la BLS, să avem o creștere organică a portofoliului comun de clienți în următorii ani”
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...