ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Simion și Baciu, recunoscută din nou ca Top Tier Firm în clasamentul Legal 500. Clienții spun că această practică este unică prin faptul că partenerii înțeleg realitățile business-ului

12 Aprilie 2022   |   BizLawyer

Printre parteneri, Cosmina Simion este "un avocat genial și o persoană de încredere", în timp ce Ana-Maria Baciu și Andreea Bende sunt "ambele profesioniști minunați, cu o cunoaștere profundă a dreptului proprietății intelectuale".

 
 
Legal 500 a clasat din nou Simion și Baciu ca Top Tier Firm în domeniile TMT: Jocuri de Noroc și Proprietate Intelectuală, în timp ce Ana-Maria Baciu a fost clasată ca ”Leading individual” atât în domeniul Proprietății Intelectuale, cât și în domeniu Jocurilor de Noroc, Cosmina Maria Simion a fost clasată ca ”Leading individual” în domeniul Jocurilor de Noroc și ”Recommended lawyer” pentru Proprietate Intelectuală, Andreea Bende a fost clasată ca ”Next Generation Partner” în domeniul Proprietății Intelectuale, Andrei Cosma a fost clasat ca ”Rising Star” în domeniul Jocurilor de Noroc, iar Zsofia Halmagyi este ”Recommended Lawyer” în domeniul Proprietății Intelectuale.

În ceea ce privește practica de Proprietate Intelectuală a firmei, ghidul a declarat că Simion și Baciu are o practică "excelentă", care este "inteligentă și implicată în legătură cu toate aspectele legate de proprietate intelectuală".


Echipa are recomandări excelente pentru gestionarea portofoliului de proprietate intelectuală, inclusiv strategii de înregistrare și urmărire a respectării drepturilor, transferuri de drepturi de proprietate intelectuală, licențiere și franciză, precum și anti-contrafacere, încălcarea mărcilor și litigii. Grupul are o gamă impresionantă de clienți din domeniul tehnologiei și mass-media, în special pe partea de jocuri de noroc, precum și științele vieții, bunurile de larg consum și industria prelucrătoare. Printre parteneri, Cosmina Simion este "un avocat genial și o persoană de încredere", în timp ce Ana-Maria Baciu și Andreea Bende sunt "ambele profesioniști minunați, cu o cunoaștere profundă a dreptului proprietății intelectuale".

Atunci când a descris practica de jocuri de noroc a firmei, ghidul a menționat că Simion și Baciu este o firmă de tip boutique care s-a impus rapid ca destinație principală a României pentru clienții din industria jocurilor de noroc. Firma acoperă clienți din toate colțurile pieței, de la consultanță oferită clienților care activează în domeniul pariurilor în contrapartidă și cazinouri până la operatori de jocuri de noroc tradiționale și furnizori de servicii din industrie. Practica în creștere este mai mult decât capabilă să gestioneze mandate majore de M&A, după cum demonstrează asistența oferită către Novalpina Capital cu privire la achiziția Maxbet. [...] Partenerii fondatori Cosmina Simion și Ana-Maria Baciu sunt "indiscutabil avocații la care trebuie apelat când vine vorba de legea și reglementarea jocurilor de noroc din România". De asemenea, clienții l-au recomandat pe Andrei Cosma, ale cărui "cunoștințe în legătură cu  conformitatea tehnică sunt remarcabile".

Clienții firmei au declarat:
"Echipa Simion&Baciu este excelentă. După un spin off în urmă cu doar câțiva ani, sunt acum un jucător consacrat pe piața din România – din motive întemeiate. Servicii excelente pentru clienți, cea mai înaltă calitate, oameni prietenoși."
"Ceea ce face ca această practică să fie unică este faptul că partenerii înțeleg realitățile business-ului, făcându-le practice și prietenoase cu mediul de afaceri. În cazul în care unele cerințe legale sunt dificil de îndeplinit din cauza naturii operațiunii specifice, aceștia fac eforturi suplimentare pentru a ajuta și a veni cu o soluție alternativă viabilă."
"Avem cea mai mare încredere în Cosmina Simion, care este un avocat strălucit și o persoană de încredere. A reușit să adune o echipă profesionistă puternică în jurul practicii sale"
"Fără o umbră de îndoială, este echipa la care trebuie să apelezi atunci când vine vorba de jocuri de noroc, IP & TMT în România. Ana-Maria Baciu este pur și simplu fenomenală."
"Know-how-ul Andreei Bende privind mărcile comerciale și implicarea fermă ne oferă încrederea că portofoliul nostru de mărci este bine monitorizat și protejat. De asemenea, remarcăm activitatea noului membru al echipei, Zsofia Halmagyi, care este în concordanță cu nivelul de servicii al firmei."
Andrei Cosma – Cunoștințele sale în domeniul conformității tehnice sunt remarcabile și este unul dintre profesioniștii cu cel mai înalt grad de înțelegere (și capacitate de a explica altora) funcționalitățile tehnice specifice ale unei infrastructuri de jocuri de noroc."

Simion și Baciu reunește o echipă de 18 avocați și consilieri în proprietate intelectuală, uniți de pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți.
Serviciile acoperă o gamă largă de practici printre care proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.
Având o experiență de peste 20 de ani, echipa oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și spre succesul acestora.
Membrii echipei Simion&Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 13 / 307
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Kristalina Georgieva (FMI): Nu putem exclude o posibilă recesiune globală anul viitor
Băiculescu & Asociații își consolidează echipa prin cooptarea a doi avocați | Vasile Băiculescu, Managing Partner: Interesul nostru pentru avocați talentați și cu experiență relevantă rămâne deschis
Cum s-a schimbat România în ultimul deceniu și ce spun expații din avocatură despre viața, oamenii și experiențele de aici | Gianluca Carlesso (Carlesso Law Firm), avocatul care lucrează din București, Roma și Milano: Țara este sigură, piața avocaturii este una competitivă, iar relația cu autoritățile este transparentă. Prezența multor străini și cunoașterea limbilor străine de către români fac posibilă socializarea, stabilirea de prietenii și schimbul de experiențe
Avocații CEE Attorneys - Boanță, Gîdei și Asociații obțin o decizie cu impact semnificativ asupra procedurilor cu autoritățile publice. CAB anulează unele prevederi din Ordinul 991 ̸ 2021
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000: The World’s Leading Patent Professionals - 2022”. ZRVP, Mușat & Asociații și NNDKP, în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
Studiu Refinitiv | Cum și-au împărțit firmele de avocatură harta fuziunilor și achizițiilor din zona EMEA după primele cinci luni din 2022. CMS domină clasamentul general, iar o firmă cu 200 de avocați ocupă primul loc în Europa Estică
LegiTeam | Bulboacă & Asociații recrutează Avocat Senior (Banking & Finance)
LegiTeam | Bulboacă & Asociații recrutează Avocat Stagiar (Banking&Finance)
În ciuda condițiilor grele în care se derulează afacerile, preocuparea pentru respectarea regulilor privind protecția datelor personale nu și-a pierdut importanța, spun avocații CEE Attorneys | Krisztina Voicu, Partener: Am construit o echipă specializată în protecția datelor personale, formată din avocați care au deja experiență considerabilă în această arie. Unul din trei proiecte presupune abordare și consultanță și din perspectiva GDPR
Aria de Employment de la Mușat & Asociații a avut în ultimul an o încărcătură constantă de proiecte de anvergură, atât din perspectiva activității de consultanță, cât și în sfera litigiilor de muncă | De vorbă cu avocații firmei despre mandatele strategice încredințate de companii lideri în industrii variate și provocările anului 2022 pe piața muncii. Creșterea numărului de cereri care vizează restructurarea afacerii, urmată de șomaj tehnic sau de concedieri, evidențiată în analiza tendințelor observate de specialiști anul acesta
Noile tendințe și schimbarea priorităților pe piața muncii, analizate de avocații ZRVP | Cătălin Micu, Partener: Firmele se vor concentra pe gestionarea celor două segmente de salariați care vor prinde cel mai probabil contur: „angajații inhouse” și „angajații freelanceri” . Proiectele cu un consum semnificativ de resurse sunt cele în care se lucrează la „rescrierea” procedurilor ̸ politicilor necesare pentru implementarea pe termen lung a sistemului de lucru hibrid
Pharmaceuticals & Life Sciences | Chiar dacă o anumită incertitudine a fost creată de pandemia Covid-19 sau de războiul din Ucraina, România pare că rămâne o piață interesantă, cel puțin la nivel regional, spun avocații Filip & Company. Silviu Vasile (Counsel): Am asistat în mandate ce au implicat relocarea unor activități din Ucraina în România. Este posibil ca, pe măsură ce războiul se prelungește, să întâlnim și situații de deschidere de activități medicale în România sau de dezvoltare a unor capacități suplimentare de producție sau distribuție
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...