ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Universităţi din Europa îşi vor prezenta ofertele în Constanţa, Galaţi, Bucureşti, Timişoara şi Iaşi

07 Iunie 2021   |   AGERPRES

Primul târg are loc pe 10 iunie, la Constanţa, apoi va fi pe 11 iunie - la Galaţi, iar pe 12 iunie - la Bucureşti, la Hotel Garden Inn by Hilton, fiind organizat de consultantul educaţional IntegralEdu. Ediţiile World Education Fairs vor continua cu Iaşi - pe 13 iunie şi Timişoara - pe 14 iunie.

 
 
Universităţi din Europa îşi vor prezenta oferta educaţională în prima jumătate a lunii iunie în cadrul World Education Fair, care va fi organizat în Constanţa, Galaţi, Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

Primul târg are loc pe 10 iunie, la Constanţa, apoi va fi pe 11 iunie - la Galaţi, iar pe 12 iunie - la Bucureşti, la Hotel Garden Inn by Hilton, fiind organizat de consultantul educaţional IntegralEdu. Ediţiile World Education Fairs vor continua cu Iaşi - pe 13 iunie şi Timişoara - pe 14 iunie.

"Pentru anul în curs, procesul de înscriere la unele universităţi din străinătate este activ până la sfârşitul lunii iunie, iar tinerii interesaţi pot bifa până la 5 opţiuni, inclusiv aplicarea pentru burse internaţionale, dacă vorbim strict de Marea Britanie. Aici, toate cursurile au început să se organizeze în format fizic. Cu excepţia specializărilor de medicină, alături de universităţile Oxbridge (Oxford-Cambridge), care au locurile completate, înscrierile pentru alte domenii continuă până pe 30 iunie. Trebuie menţionat că la târgul de la Bucureşti, universităţile din Marea Britanie şi consultanţii educaţionali vor susţine prezentări legate de procedurile de admitere, dar şi de obţinerea vizelor şi burselor pentru UK. Un punct important este legat şi de împrumuturile de studiu care încă se pot obţine de la statul britanic în acest an", a declarat Ana Maria Papp, business development manager IntergralEdu.


Potrivit sursei citate, la târgul World Education Fair (WEF) vor fi prezente universităţi importante din Olanda, în contextul în care taxele universitare oficiale din această ţară au fost reduse la un sfert, 542 de euro, pentru primul an - studii de licenţă.

Vor fi prezentate la târg universităţi europene din domeniul ospitalităţii, precum Ecole hoteliere de Lausanne, HTMi Hotel and Tourism Management Institute, HotelSchool the Hague, American Hotel Academy şi Swiss Education Group.

La eveniment vor fi prezenţi experţii educaţionali care vor ajuta cu toate informaţiile de care au nevoie tinerii din România, inclusiv despre universităţi care nu sunt prezente.

De asemenea, la târgul educaţional WEF vor fi reprezentate licee de top din Marea Britanie şi Elveţia, precum şi instituţii care organizează tabere educaţionale.

Potrivit surse citate, tinerii pot participa vara aceasta, în condiţii de "siguranţă", la tabere recreative şi academice, individuale sau de grup, în destinaţii precum: Elveţia, Italia, Germania, Spania, Austria şi Malta.

Totodată, în această vară, se organizează tabere inclusiv în Marea Britanie iar "elevii români împreună cu alţi cursanţi proveniţi din ţările incluse pe "amber list" se pot bucura de un program activ pe durata celor 5 zile de izolare".
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 75 / 146
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...