ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Vasile Țiple, fostul Consilier General al UiPath și fondatorul Goodlegal, se alătură KPMG Legal - Toncescu și Asociații

17 Iunie 2024   |   BizLawyer

El va oferi clienților locali și din CEE, prin practica de Legal Tech & Transformation, ajutor pentru implementarea sigură și de impact a tehnologiei

 
 
KPMG Legal - Toncescu și Asociații anunță ca Vasile Țiple se alătură societatii într-o colaborare menită să sprijine clienții locali și din CEE să înțeleagă tehnologia și provocările ei, să o folosească în condiții optime, dar și să îi ajute pe tot parcursul transformărilor necesare pentru a putea folosi technologie (de la simpli roboți, la gen AI etc).

Vasile a avut o carieră extinsă în domeniul juridic colaborând cu companii de tehnologie de top, activând ca General Counsel, “arhitect” al echipei juridice și al Programului de Automatizare Legală al UiPath, unde a folosit roboți software UiPath în procese critice juridice și de conformitate. După perioada de succes la UiPath, Vasile a fondat Goodlegal, un startup dedicat furnizării de infrastructură juridică deja pregătită, care urmărea democratizarea accesului la instrumente esențiale de tehnologie juridică. Viziunea inovatoare din spatele Goodlegal a evidențiat abordarea progresistă a lui Vasile și angajamentul său față de soluțiile de tehnologie juridică.


În noul său rol in reteaua KPMG Legal, Vasile poate să-și valorifice experiența extinsă prin a contribui la dezvoltarea si implementare strategiei acesteia de tehnologie si transformare.

Laura Toncescu, Partener KPMG, Head of KPMG Legal - Toncescu și Asociații, afirmă: "Suntem încântați să îl primim pe Vasile Țiple în cadrul echipei noastre. Alăturarea sa vine ca un pas firesc având în vedere ca tehnologia a fost și rămâne un aspect important pentru noi atât local, cât și în cadrul rețelei globale. Experiența sa în operațiuni juridice la unele dintre cele mai dinamice companii de tehnologie din lume îl poziționează în mod unic pentru a duce înainte strategia noastră în tehnologie și transformare atât a noastră și a felului în care noi lucrăm, dar și a clienților nostri.
Proiectele sale remarcabile în automatizarea proceselor legale și de conformitate, dar și abordarea sa vizionară a soluțiilor de tehnologie juridică se aliniază optim cu angajamentul firmei noastre de a valorifica inovația pentru a oferi servicii juridice excepționale. Suntem încrezători că viziunea și calitățile sale de lider, alături de soluțiile existente în cadrul rețelei și de capabilitățile noastre în toate ariile de drept vor stabili, de asemenea, noi standarde în industrie pentru inovație și eficiență în domeniul juridic.
Această colaborare marchează un nou capitol interesant pentru echipa KPMG Legal – Toncescu și Asociații. Suntem nerăbdători să vedem impactul pozitiv pe care Vasile cu siguranță îl va avea asupra clienților noștri și asupra firmei în ansamblu."

Vasile Țiple a afirmat: "Sunt entuziasmat să mă alătur unei echipe atât de dinamice într-un moment crucial pentru industria juridică. Revoluția actuală a inteligenței artificiale reprezintă o mare oportunitate de a reimagina furnizarea de servicii juridice, de la sarcini individuale la automatizarea AI la nivel de întreprindere. Scopul nostru principal va fi de a stabili cadrul potrivit pentru implementarea sigură și de impact a AI, permițându-ne nouă,  dar și clientilor să obținem valoare maximă din întregul peisaj tehnologic."

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2 / 65
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Filip & Company a asistat AROBS la cea mai mare operațiune de majorare de capital a unei companii de tehnologie listată la BVB. Olga Niță, partenerul care a coordonat echipa de proiect: ”Operațiunea nu doar că subliniază angajamentul față de creștere și inovație, dar contribuie semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței noastre de capital”
Totul despre admiterea la Facultatea de Drept a Universitații București | Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății, despre examen: ”În elaborarea subiectelor se va proceda, ca în fiecare an, la câteva inovații de format menite să asigure selectarea candidaților care și-au însușit substanțial materiile concursului, fără a se limita la rutina formatului de subiecte practicat în anii precedenți. În ultimii ani s-a urcat de la 3,8 candidați pe loc spre 5 candidați pe loc cu finanțare publică și sperăm ca în acest an să menținem tendința de creștere a numărului de candidați și implicit a concurenței”
Industria farmaceutică, o ramură strategică pentru reindustrializarea României, este sprijintă prin implicarea moleculară a avocaților de la Bulboacă & Asociații în tranzacțiile de finanțare și refinanțare a unui lider din domeniul farmaceutic
Filip & Company a asistat grupul Digi Spania la încheierea a două contracte semnificative cu Telefónica Móviles España | Alexandru Bîrsan, partener: ”Aceasta este cea de-a patra tranzacție importantă pe care Digi o încheie în Spania în ultimele 15 luni”
RTPR alături de Global Records, compania independentă de top de muzică dance din CEE, la semnarea parteneriatul strategic cu Believe, una dintre cele mai importante companii de muzică digitală din lume
RMGC a pus deoparte 1,5 milioane de dolari pentru anularea deciziei în litigiul tranșat în favoarea României și pentru recuperarea costurilor generate de procedura de arbitraj | Cererea de anulare a fost depusă la secretarieatul ICSID. Compania vrea să lupte în instanță și pentru licența de exploatare de la Roșia Montană, anulată de ANRM luna trecută
Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura de conducere a avocatului Bogdan ILEA, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, care va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs | Octavian POPESCU, Managing Partner: ”Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre”
Filip & Company a asistat Banca Transilvania în tranzacția de securitizare sintetică cu Banca Europeană de Investiții și Fondul European de Investiții
Cariere în Drept | Povestea Andreei Ungureanu, absolventă a Facultății de Drept din Iași, care a ales magistratura, după un program de master în Științe Penale, dorindu-și să activeze ca procuror. ”Deși pentru început se poate dovedi dificil și frustrant, este esențial pentru un tânăr la început de drum să dobândească lecția răbdării și o modestie a pașilor mici, făcuți cu tenacitate, către un ideal ce urmează a fi șlefuit”, spune tânăra, azi auditor de justiție în cadrul INM
Schoenherr și Asociații SCA | Sebastian Guțiu, numit ca membru supleant al Curții Internaționale de Arbitraj ICC
România a depus o cerere de anulare a hotărârii Tribunalului ICSID prin care a fost obligată să plătească 42,2 mil. € plus dobânzi și cheltuieli unor companii dezvoltatoare de centrale fotovoltaice | Biroul din Paris al unei firme americane și avocații MPR Partners din București reprezintă România în acestă fază a arbitrajului, reclamanții merg cu King & Spalding (Houston și Paris)
CMS obține o hotărâre importantă pentru producătorii de energie electrică și gaze naturale din România. Horia Drăghici, Partener: Această soluție a instanței poate facilita procesul de negociere, în favoarea proprietarilor de proiecte energetice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...