ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Băncilă, Diaconu și Asociații, societate afiliată EY România, şi-a extins echipa de consultanță prin recrutarea avocaţilor Irina Corcoveanu și Raluca Teodorescu

05 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

Irina Corcoveanu a făcut parte din echipele unor societăți de avocatură românești și internaționale, precum și din departamentele juridice ale unor multinaționale din sectoarele telecom și retail, iar Raluca Teodorescu are o vastă experiență în domeniul energiei și al dreptului mediului.

 
 
Irina Corcoveanu, avocat cu experiență de peste 15 ani la cel mai înalt nivel, se alătură echipei Băncilă, Diaconu și Asociații și va coordona practica de Concurență, Telecom și Retail. Pe de altă parte, Raluca Teodorescu, avocat cu o experiență de peste 10 ani în profesia de avocat,se alătură echipei de consultanță Băncilă, Diaconu și Asociații pentru a consolida și extinde practica de energie & resurse naturale și de mediu a societății.

Anterior, Irina Corcoveanu a făcut parte din echipele unor societăți de avocatură românești și internaționale, precum și din departamentele juridice ale unor multinaționale din sectoarele telecom și retail.

„Ne bucurăm că Irina se alătură echipei noastre. Avem convingerea că expertiza și experiența ei vor fi apreciate de clienții noștri, care au nevoie de asistență juridică din ce în ce mai specializată.

Totodată, venirea Irinei Corcoveanu în echipa noastră reprezintă o reconfirmare a angajamentului nostru de a asigura servicii juridice complete, indiferent de specializare ori sector”, declară Radu Diaconu, avocat asociat coordonator Băncilă, Diaconu și Asociații.

„Am convingerea că, pe lângă pregătirea şi experiența juridică, abordarea multidisciplinară și gândirea strategică sunt imperativele care vor aduce mereu plus valoare clienților noștri. Suntem pregătiți pentru orice provocare și vom asigura suportul necesar atât pentru tranzacțiile internaționale care intră în aria de control a autorității de concurență din România, cât şi pentru securizarea deciziilor de business ale clienților care apelează la serviciile noastre”, spune Irina Corcoveanu.

Cu o experiență de peste 10 ani în profesia de avocat, Raluca Teodorescu se alătură echipei de consultanță Băncilă, Diaconu și Asociații pentru a consolida și extinde practica de energie & resurse naturale și de mediu a societății. În calitate de Managing Associate, Raluca va coordona sectorul de petrol & gaze din practica de energie a societății, precum și practica de dreptul mediului.

Raluca Teodorescu are o vastă experiență în domeniul energiei și al dreptului mediului, dobândită în timpul colaborărilor sale anterioare cu firme de avocatură prestigioase, cât și ca avocat in-house al unui operator de distribuție de energie electrică, precum și al celui mai mare operator integrat în domeniul petrolier și al gazelor naturale din Sud-Estul Europei.  

„În contextul actual al țintelor europene ambițioase pentru energie și mediu, am observat din partea  clienților noștri un interes din ce în ce mai crescut pentru aceste două domenii. Prin cooptarea Ralucăi Teodorescu, echipa noastră de avocați se consolidează, precum și expertiza BDA pe aceste două arii de practică. Astfel, împreună cu colegii specializați din EY, le vom putea oferi clienților noștri soluții integrate și personalizate. Ne bucurăm să o avem pe Raluca alături de noi și îi urăm bun venit în echipă”, spune Andrei Ștefanovici, Partener, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL.

Raluca Teodorescu are o experiență profesională semnificativă în proiecte de energie, asistând o varietate de clienți din sectorul energetic, inclusiv producători, distribuitori, furnizori și dezvoltatori de proiecte în legătură cu diverse aspecte de reglementare, precum scheme de finanțare, licențe/ autorizații și aspecte contractuale. De asemenea, ea are o experiență notabilă în aspecte de dreptul mediului și reglementare, precum gestionarea deșeurilor, taxe la fondul pentru mediu, autorizații/ avize de mediu, emisii industriale și investigarea și remedierea poluării.

„Mă bucur să mă alătur echipei Băncilă, Diaconu și Asociații, pentru a dezvolta împreună practica de energie & resurse naturale și de mediu a societății. Acestea sunt domenii extrem de dinamice, cu un cadru de reglementare în continuă schimbare și aflate în centrul atenției mediului de business. Am convingerea că, împreună cu colegii din EY, putem aduce clienților noștri soluții integrate și complete, corespunzătoare nevoilor acestora”, punctează Raluca Teodorescu, Managing Associate, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 187 / 1746
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bulboacă & Asociații is looking for an Associate | Banking & Finance
NNDKP parte din echipa internațională de avocați care a asistat Mengtai Group în achiziția grupului Alu Menziken. Ruxandra Bologa (Partener) a coordonat echipa
ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry, un jucător important pe piața de automatizări din România, în VLPark Bucharest West. Marina - Crenguța Florea (partener) și Lavinia Ludovic (senior associate), în prim plan
CMS și ACCESS alături de Agir Global în achiziția subsidiarei din România a Sidma Group. Echipa de avocați a fost coordonată de Elena Andrei și Horea Popescu (M&A)
Clifford Chance Badea asistă BERD și OTP Bank în finanțarea de 93 mil. EUR a unui parc eolian de 102 MW din România. Echipa, coordonată de Daniel Badea (Clifford Chance Bucharest Managing Partner) și Jared Grubb (Partener Finance)
Dispute Resolution | Volumul mandatelor care ridică probleme de drept complicate, acordate firmei Mitel & Asociații, a crescut și anul acesta. Magda Dima, partenerul coordonator al practicii: ”În prezent, gestionăm un număr impresionant de litigii complexe, care au un grad ridicat de sofisticare dat și de nevoia de înțelegere a componentelor tehnice specifice industriei din care provin clienții noștri”
bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează un partener de la Dentons. Cristina Dăianu intră în echipa de Drept Societar și Fuziuni și Achiziții tot pe poziția de partener. ”Firma oferă o platformă excelentă pentru practica mea”, spune avocata
Kinstellar a acordat consultanță companiei Canadian Nuclear Partners cu privire la acordul cadru cu Nuclearelectrica pentru retehnologizarea Unității 1 de la centrala nucleară de la Cernavodă. Partenerul Iustinian Captariu a coordonat echipa de avocați din mai multe arii de practică
Țuca Zbârcea & Asociații obține sesizarea CJUE într-un litigiu de achiziții publice în domeniul tehnologiilor medicale inovatoare
Clifford Chance Badea a asistat MORE în achiziția unui proiect cu o capacitate de 86 MW, prin care intră pe piața de energie regenerabilă din România. Nadia Badea, Partener Clifford Chance, coordonatoarea echipei de proiect: ”România se află pe radarul investitorilor de calibru în energie regenerabilă”
Grupul Acibadem (Turcia) poartă discuții one-to-one cu fondul de investiții MidEuropa pentru preluarea rețelei de sănătate Regina Maria | Mergermarket: Vânzătorul caută să obțină un multiplu de 13x EBITDA pentru platforma de asistență medicală, ceea ce implică o evaluare de aproximativ 1,3 miliarde de euro
România primește câștig de cauzã în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, legat de dosarul falimentului Astra Asigurãri. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...