ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CMS, în echipa câștigătoare a premiului IFLR pentru tranzacția anului 2023 în Europa, în categoria Finanțare Structurată & Securitizare | Rodica Manea, partener CMS Romania: ”O confirmare a eforturilor continue ale CMS de a-și menține poziția de lider pe piața juridică”

08 Mai 2023   |   BizLawyer

B2Holding Group, o companie listată la bursa din Oslo, și-a atins obiectivul de a accesa o nouă sursă de finanțare.

Rodica Manea, partener CMS Romania

 
 
CMS face parte din echipa câștigătoare a premiului IFLR (International Financial Law Review)  pentru tranzacția anului 2023 în Europa în categoria Finanțare Structurată & Securitizare.

Premiile “IFLR Europe Awards” sunt acordate pentru cele mai inovatoare tranzacții juridice transfrontaliere din Europa și firmelor de avocatură care se află în spatele acestora.

Echipa CMS -  care a avut-o coordonator cu privire la aspectele de drept românesc ale tranzacției pe Rodica Manea, partener corporate - a consiliat B2Holding Group în restructurarea și securitizarea transfrontalieră extrem de complexă a business-ului său în legătură cu creanțe neperformante garantate, având Pacific Investment Management Company ca și finanțator. Astfel B2Holding Group, o companie listată la bursa din Oslo, și-a atins obiectivul de a accesa o nouă sursă de finanțare.


Echipele CMS din România, Austria, Franța, Italia, Bulgaria, Croația, Slovenia și Serbia au asistat B2Holding Group în această tranzacție, care a acoperit opt jurisdicții, și au dezvoltat o structură tranzacțională hibridă care să funcționeze în diverse țări. Acest tip de structură de finanțare este nou în mai multe jurisdicții.

Rodica Manea, partener CMS Romania a declarat: „Suntem onorați că am asistat B2Holding Group în această tranzacție, regăsindu-ne astfel  printre câștigătorii premiului IFLR pentru tranzacția anului 2023 în Europa, în categoria "Finanțare Structurată & Securitizare". Acest premiu vine ca o confirmare a eforturilor continue ale CMS de a-și menține poziția de lider pe piața juridică și reprezintă angajamentul firmei noastre față de excelență și experiența noastră bogată în domeniul serviciilor financiare."

Echipa CMS România care a consiliat B2Holding Group a fost alcătuită în principal din avocații Alina Tihan, Raluca Ionescu, Simona Strava și Diana Dona (drept societar & finanțe).

Din echipa extinsă au făcut parte și Claudia Nagy și Cristina Ciomos (drept societar), Cristina Popescu (comercial), Cristina Reichmann și Adina Nanescu (finanțe).

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 3 mai la Londra.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 303 / 1694
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere în One Tower
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Statulat Albulescu anunță o nouă rundă de promovări în cadrul echipei. Cinci avocați au făcut un pas înainte în carieră
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Diana Maria Gogoașă, cel mai mare punctaj la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2021: Pentru o perspectivă mai aplicată asupra profesiilor juridice, consider că ar fi benefică suplimentarea orelor obligatorii de practică. 60, respectiv 90 de ore pe an, nu sunt suficiente pentru ca un student să-și formeze o opinie completă despre profesiile juridice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...