ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cosmina Maria Simion este primul avocat din România nominalizat pentru premiul Best Regulatory Lawyer de către VIXIO GamblingCompliance. Șapte finaliști pe o listă extrem de valoroasă, care include avocați apreciați la nivel internațional

14 Septembrie 2022   |   R. T.

Câștigătorul distincției Best Regulatory Lawyer va fi anunțat la ceremonia de premiere care va avea loc miercuri, 30 noiembrie 2022, la De Vere Grand Connaught Rooms din Londra.

 
 
Cosmina Maria Simion, Managing Partner al SIMION & BACIU a fost inclusă între finaliștii pentru categoria Best Regulatory Lawyer a premiilor VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory Awards 2022 (GRAs). Ea este primul avocat din România care reușește această performanță extraordinară și unul dintre cei 7 profesioniști din lume selectați în finala din acest an.

Cosmina este apreciată pentru activitatea sa excelentă din aria serviciilor juridice privind aspecte de reglementare în industria jocurilor de noroc, experiență care a evidențiat-o în mod special între practicienii din acest domeniu.

Cu ocazia nominalizării sale, Cosmina a menționat: “Este pentru prima dată când un avocat din România este inclus în această listă exclusivistă de finaliști. Sunt onorată și foarte mândră de această reușită. Nominalizarea vine însă și cu provocări profesionale importante: sunt hotărâtă să conving comunitatea internațională și locală de afaceri că sectorul jocurilor de noroc din România beneficiază de o experiență granulată de top rezultată din fiecare proiect pe care l-am dus la bun sfârșit”.


Aflate la cea de-a 6-a ediție, premiile VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory Awards confirmă și celebrează realizările la nivel individual, al echipelor și al companiilor din domeniul jocurilor de noroc, profesioniști și entități care au excelat de-a lungul anului în domeniul conformării, al responsabilității sociale și al folosirii jocurilor de noroc în mod sigur și responsabil, așa cum au menționat organizatorii. Premiile sunt privite ca un reper al industriei de gambling în ceea ce privește recunoașterile și distincțiile independente acordate acestui sector, și care evidențiază practicienii și companiile care setează tendințele în domeniu.
În acest an, categoria Best Regulatory Lawyer se bucură de o listă de finaliști extrem de valoroasă, care include avocați apreciați la nivel internațional, activi în cadrul unor companii sau case de avocatură din SUA, Marea Britanie, Polonia, Grecia și România.

Candidatura Cosminei evidențiază parcursul său profesional de excepție, inclusiv de-a lungul ultimului an.

Repere cheie includ faptul că:

•    este un consultant juridic activ implicat, alături de clienți sau organizații profesionale, în discuții cu Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România pentru clarificarea aspectelor de reglementare și conformare care pot apărea în urma aplicării legislației relevante în vigoare (după ce, de-a lungul anilor, s-a implicat activ în revizuirea și elaborarea cadrului juridic al jocurilor de noroc din România).
•    este un susținător al dezbaterilor privind aspecte de conformare în arii de practică precum tehnologie, protecția datelor cu caracter personal, publicitate, protecția consumatorilor etc., având o activitate susținută în cadrul Camerei de Comerț Americane din România (AmCham).
•    a coordonat mandate cu puternic conținut de reglementare care modelează piața românească a jocurilor de noroc pentru clienți precum:
•    Novalpina Capital LLP, în legătură cu achiziția celui mai mare operator local de jocuri de noroc, o tranzacție cu o valoare de 9 cifre care se înscrie  în top 3 în România în 2021
•    Sportingbet, parte a grupului Entain, în legătură cu o gamă cuprinzătoare de servicii juridice care acoperă toate aspectele de reglementare, prevenirea și combaterea spălării banilor, publicitate, protecția consumatorilor și protecția datelor cu caracter personal relevante pentru activitatea acestei companii pe piața din România
•    888, în legătură cu toate aspectele de reglementare ale operațiunilor sale locale, inclusiv asistență cu succes în procesul de aprobare pentru lansarea a câteva sute de noi jocuri online
•    Play Online Solutions Ltd (Winner.ro), care furnizează servicii de jocuri de noroc online în România, în legătură cu diverse aspecte de reglementare și de natură contractuală
•    Bonus Group, un operator de jocuri de noroc de top din România, în legătură cu negocierea contractelor comerciale, implementarea de noi soluții de plată în sălile de jocuri de noroc, precum și alte aspecte de reglementare și multe altele.

De asemenea, Cosmina este General Member și membru al Comitetului Executiv al International Masters of Gaming Law (IMGL), organizația globală proeminentă de networking și educație în domeniul legislației privind industria jocurilor de noroc și care contribuie la modelarea viitorului acestui domeniu.O
piniile unor profesioniști care ocupă poziții de top în departamentele juridice ale unor companii importante, pe platforma www.in-houselegal.ro. Urmărește temele dezvoltate de avocați sau membri ai comunității In-houseLegal și propune subiecte.Nominalizarea Cosminei ca finalist pentru premiul Best Regulatory Lawyer, completează lista distincții pe care le-a primit până în acest moment în 2022, printre care:

•    includerea în clasamentul Global Market Leaders, secțiunea Gambling & Gaming Law, de către Chambers and Partners
•    recunoașterea ca avocat recomandat în domeniul legislației sportului și jocurilor de noroc pentru România de Who's Who Legal
•    recunoașterea ca Leading Individual în domeniul legislației jocurilor de noroc de către European Legal 500
•    premiată ca Avocat de Top în domeniul TMT la Gala Avocaților organizată de FinMedia
•    recunoscută ca una dintre cele mai bune doamne-avocat din lume în domeniul tehnologiei, mass-media și telecomunicații și inclusă în ghidul 2022 Women in Business Law publicat de Euromoney's Expert Guides.

Câștigătorul distincției Best Regulatory Lawyer va fi anunțat la ceremonia de premiere care va avea loc miercuri, 30 noiembrie 2022, la De Vere Grand Connaught Rooms din Londra. Detalii despre premiile VIXIO GamblingCompliance Global Regulatory și despre profesioniștii și companiile active în industria jocurilor de noroc selectate pe lista scurtă pentru premiile din acest an sunt disponibile aici.

SIMION & BACIU oferă clienților săi combinația potrivită de servicii de consultanță și reprezentare juridică, experiență de business și umanitarism.
De peste 20 de ani, membri ai echipei s-au numărat între promotorii unui sistem juridic și ai unui mediul de afaceri moderne în România. Astăzi, firma continuă să construiască și să promoveze un model de business care o poziționează ca partener de afaceri pentru clienții săi, în raport cu interesele lor profesionale și nevoile de asistență și reprezentare juridică în diferite domenii de drept și industrii reglementate, de interes pentru acești. Activitatea echipei de avocați și consultanți în proprietate intelectuală se axează în principal pe domenii precum proprietate intelectuală, jocuri de noroc, tehnologie, media și protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorului, publicitate, life sciences, litigii.
Avocații și consultanții
SIMION & BACIU sunt activi în comunitățile de afaceri relevante pentru domeniile de practică ale firmei și contribuie cu opinii bine argumentate în cadrul dezbaterilor ocazionate de conferințe și publicații din România și de la nivel internațional. Membri ai echipei sunt recunoscuți ca profesioniști de top de către publicații juridice internaționale de renume, precum Legal 500, Chambers and Partners, Managing IP, WTR 1000 și sunt activi în asociațiilor profesionale multi-jurisdicționale și locale, cum ar fi INTA, Marques, IMGL sau AmCham.
SIMION & BACIU este câștigătoare a premiului Romanian Firm of the Year acordat de Managing IP în 2021 și 2022. SIMION & BACIU este recunoascută ca Leading Law Firm de European Legal 500 în mod continuu, încă de la înființare.  
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 415 / 1596
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS, alături de M Core în achiziția de 219 milioane EUR a 25 de parcuri de retail în România, tranzacție ce marchează intrarea pe piața locală a grupului paneuropean | Horea Popescu (Managing Partner): ”Este una dintre cele mai mari tranzacții din ultimii ani pentru această clasă de active”. Roxana Frățilă (Partener): ”Suntem încrezători că vom mai vedea tranzacții similare și în viitorul apropiat”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for an Associate | Banking & Finance
Trei firme locale de avocați, nominalizate în Chambers FinTech – 2024. Cine sunt cei doi avocați români recunoscuți de ghidul juridic internațional și cum sunt văzuți de clienți
Cătălin Frâncu preia filiala locală a grupului german KAEFER. Avocații KPMG Legal, în tranzacție
În domeniul achizițiilor publice sunt încă multe proceduri care suferă la capitolul transparență, iar legislația ar trebui să prevadă sancțiuni nu doar pentru contestatorii pierzători, ci și pentru autoritățile contractante atunci când își încalcă obligațiile legale, spun avocații NNDKP, care au o practică redutabilă în acest domeniu. Echipa a fost solicitată în multe proiecte finanțate prin PNRR și din domenii considerate cheie la nivelul Uniunii Europene și este implicată în numeroase proiecte strategice pentru România
Client Choice by Lexology – 2024 | Alina Tugearu, partener ZRVP, intră în topul preferințelor clienților pentru practica de Arbitration & ADR: ”Premiul confirmă munca depusă de echipa noastră de arbitraj în ultimii ani și, mai ales, dedicarea oferită clienților”. Anul acesta doar doi avocați români au fost aleși exclusiv de către clienții in-house lawyers, într-o procedură ce nu poate fi influențată
Sectorul Healthcare, Pharma & Life Sciences este extrem de activ, iar problematicile sunt într-o evoluție permanentă, atât intern, la nivelul companiilor și produselor pe care le dezvoltă, cât și extern, venite din partea autorităților de reglementare, spun avocații biroului local DLA Piper, firmă cu o practică puternică și un portofoliu vast de proiecte. De vorbă cu partenerele Alina Lăcătuș și Livia Zamfiropol despre provocările perioadei, modul în care lucrează echipa și proiectele sofisticate în care sunt implicați avocații
Schoenherr, desemnată de Mergermarket drept firma anului în domeniul fuziunilor și achizițiilor în Europa Centrală și de Est
LegiTeam: CMS is looking for a Senior Associate for the Corporate and M&A Practice Group
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Real Estate and Construction Lawyer
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru departamentul Litigii (5-7 ani experiență)
Finanțele caută avocați pentru litigii arbitrale investiționale internaționale judecate potrivit regulilor de arbitraj UNCITRAL și CIRDI | Acorduri-cadru de reprezentare juridică a României semnate, pentru 4 ani, cu cel mult 6 firme pentru fiecare lot. Termen strâns pentru depunerea ofertelor
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...