ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dr. Constantin BRÂNZAN, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, cu peste 40 de ani de experiență în magistratură, se alătură echipei POPESCU & ASOCIAȚII

07 Iulie 2020   |   BizLawyer

Ca urmare a exercitării funcției de judecător, dr. Constantin BRÂNZAN a dobândit o cunoaștere aprofundată a sistemului judiciar din România și din Uniunea Europeană, având o înțelegere exhaustivă a aspectelor jurisprudențiale în materia dreptului civil, comercial, financiar–bancar, al asigurărilor precum și al drepturilor omului.

 
 
Avocatul Constantin BRÂNZAN, magistrat de carieră până în anul 2018, cu o experiență judiciară de peste patru decenii, s-a alăturat echipei POPESCU & ASOCIAȚII, în cadrul Departamentului de Litigii și Arbitraj.

Jurist de renume, având o diplomă de studii doctorale (2001), o diplomă de studii postuniversitare în drept civil (1987), are o expertiză solidă, dobândită pe parcursul unei lungi cariere judiciare, inclusiv în calitate de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a activat mai mult de 15 ani, perioadă înlăuntrul căreia deținut și funcția de director al Institutului Național al Magistraturii. După încheierea carierei de judecător, a redobândit calitatea de arbitru și supraarbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României precum și la Curtea de Arbitraj Comercial, Maritim și Fluvial, de pe lângă Camera de Comerț, Navigație și Agricultură Constanța.


Ca urmare a exercitării funcției de judecător, dr. Constantin BRÂNZAN a dobândit o cunoaștere aprofundată a sistemului judiciar din România și din Uniunea Europeană, având o înțelegere exhaustivă a aspectelor jurisprudențiale în materia dreptului civil, comercial, financiar–bancar, al asigurărilor precum și al drepturilor omului.

„Sunt onorat să mă alătur extraordinarei echipe de avocați din cadrul firmei POPESCU & ASOCIAȚII, fiind convins că împreună vom putea dezvolta ariile de practică pentru care sunt recunoscuți, dar și portofoliul de clienți. Totodată cred că împreună putem să dăm și mai multă valoare departamentului de litigii al firmei POPESCU & ASOCIAȚII, recunoscută  pe piață atât de clienți cât și de publicațiile de specialitate”, a declarat dr. Constantin BRÂNZAN.

“În această perioadă de incertitudine, companiile au nevoie de echipe de avocați stabile și experimentate, care să poată gestiona dosare de o manieră responsabilă. Domnul BRÂNZAN vine cu o experiență impresionantă în sistemul judiciar local și împărtășește aceleași principii și valori cu membrii echipei POPESCU & ASOCIAȚII, deopotrivă seniori și colaboratori: excelența, responsabilitatea, rigoarea și etica în profesie. Este o bucurie să am alături un profesionist de un asemenea calibru și am toată încrederea că împreună vom construi cea mai puternică echipă de litigii din România,” a adăugat Octavian POPESCU.

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

Înființată ca societate full-service, POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi au reușit în numai 1 an de la înființare să fie incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic, recunoașteri acordate de toate prestigioasele directoare juridice precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA, edițiile 2020.

Societatea de avocatură a fost inclusă pe lista scurtă de către Benchmark Litigation Europe pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii, la ediția 2020 a Premiilor Benchmark Litigation și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatură a Anului în România în Imobiliare în cadrul Premiilor SEE Real Estate, ediția a 15-a.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premiul pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic din România, la Gala Premiilor Avocaturii din România, 2019.

Citește și
→   Popescu & Asociații - puternică, stabilă și recunoscută după primul an de activitate | Octavian Popescu, Partener Coordonator: Din punct de vedere al business-ului, 2019 ne-a surprins plăcut, depășindu-ne așteptările și prognozele, în termeni financiari, de volum și complexitate a mandatelor. Văd un an 2020 cu creștere

Echipa de litigii a POPESCU & ASOCIAȚII include în acest moment mai mulți parteneri și alți zece avocați, cu specializări multidisciplinare în arii precum restructurare și insolvență, dreptul penal al afacerilor, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, IT, telecom și media, dreptul transporturilor, care își desfășoară activitatea sub coordonarea lui Octavian POPESCU, fondatorul societății de avocatură.

Reamintim că Octavian POPESCU, fondator și partener al firmei POPESCU & ASOCIAȚII, a câștigat recent premiul „Avocatul Anului în România în Litigii și Arbitraje”, acordat de Benchmark Litigation, una dintre cele mai prestigioase distincții conferite de o publicație internațională pentru expertiza în materia soluționării disputelor.
Expertiza juridică în Litigii și Dreptul Penal al Afacerilor a fost recunoscută și de unul dintre cele mai importante directoare juridice, avocații POPESCU & ASOCIAȚII fiind recomandați de clienți pentru ca „se remarcă în dispute și fac totul de o manieră excepțională. Pun la dispoziție asistență juridică de excepție, în special în ceea ce vizează litigiile transfrontaliere.” (Legal 500 EMEA 2020). Tot anul acesta, un alt ghid de referință în domeniul juridic (IFLR 1000), a descris echipa în termeni elogioși: ”Au avocați cu calificări academice extraordinare, deci dincolo de parteneri sunt oameni foarte bine pregătiți".
În ultimele 12 luni firma și-a mărit efectivele, echipa de litigii și drept penal incluzând în acest moment avocați cu o expertiză, experiență și capabilitate extraordinară de a gestiona deopotrivă volume mari de dosare, cât și dosare cu o particularitate sau complexitate extraordinară. 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 109 / 5465
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție.
Dragne & Asociații își extinde echipa de parteneri și anunță alte 5 promovări
Firma internațională de avocatură CMS numește un nou Managing Partner în biroul din București. Horea Popescu, noul coordonator al CMS România: Voi privilegia o formă de leadership colegial, cu accent pe colaborare și performanță, incluziune și diversitate. Pe perioada mandatului, îmi doresc să consolidăm statutul de hub regional de expertiză juridică al biroului
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a Lawyer | Banking & Finance
Firma de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică fondurilor de capital de risc GapMinder Venture Partners și DayOne Capital, cu privire la investiția lor comună în startup-ul românesc Soleadify
ANAF are un plan de acţiune pentru recuperarea obligaţiilor fiscale neachitate în perioada pandemiei | Situația îndemnă la prudență și analiză, spun avocații NNDKP specializați în fiscalitate. Adaptabilitatea şi o bună comunicare în cadrul echipei sunt elemente cruciale în momente de criză, iar capacitatea de reacţie rapidă a consultantului şi avocatului este, de asemenea, esenţială
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv pentru departamentul Corporate | M&A
CEZ Group a aprobat vânzarea activelor din România către fondurile administrate de Macquarie Infrastructure and Real Assets. Tranzacţia asistată de avocații TZA și RTPR va fi supusă aprobării CSAT şi Autorităţii Europene Antitrust
Avocații TZA specializați în Drept bancar spun că din a doua jumătate a anului au revenit mandatele tradiţionale în Banking & Finance. Gabriela Anton, Partener: Trendul din ultimele luni ne-a depășit așteptările. Acum lucrăm în paralel la un număr mai mare de mandate de acest tip, peste nivelul anului trecut
RTPR, alături de Innova la achiziția PayPoint și Payzone. Alina Stăvaru (Partner) și Andrei Mihul (Senior Associate) au coordonat echipa
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv pentru departamentul Consultanță ̸ Dreptul muncii
Mandate unice și complexe pentru avocații de Banking & Finance de la Popescu & Asociații. Investitorii sunt mai atenți în privința tranzacțiilor, analizele - mai amănunțite, dar crește numărul solicitărilor de finanțare, spun avocații. Firma are cinci mandate de finanțare în desfășurare pentru jucători-cheie, atât locali, cât și internaționali
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...