ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Europe Rising Stars Awards Euromoney: Trei avocați de la PNSA, TZA și RTPR Allen & Overy, Rising Stars pentru România

11 Noiembrie 2019   |   BizLawyer

Poliana Gogu Naum (RTPR Allen & Overy), Codrin Luţă PNSA) și Ciprian Timofte (ȚZA), au fost desemnați de Euromoney Legal Media Group drept Rising Stars în România, la ceremonia Europe Rising Stars Awards Euromoney desfășurată la Londra, la sfârșitul săptîmânii trecute.

Poliana Gogu Naum (RTPR Allen & Overy), Codrin Luţă PNSA) si Ciprian Timofte (TZA)

 
 
Poliana Gogu Naum (RTPR Allen & Overy), Codrin Luţă PNSA) și Ciprian Timofte (ȚZA), au fost desemnați de Euromoney Legal Media Group drept Rising Stars în România, la ceremonia Europe Rising Stars Awards Euromoney desfîșurată la Londra, la sfârșitul săptămânii trecute. Pe segmentul In-House Counsel, a fost evidențiat un singur  specialist din România: Lavinia Aftodor, Senior Legal Advisor la BCR.

Premiile au fost acordate de către Euromoney Legal Media Group, trust editorial juridic din același grup cu prestigiosul ghid IFLR1000. Competiția urmărește celebrarea performanței avocaților de business sub 40 de ani, fiind acordate premii pentru fiecare țară în 19 jurisdicții europene. De asemenea, se acordă premii pentru avocați pe 20 de arii de practică. Aceasta este prima ediție dedicată Europei.


Poliana Gogu-Naum (Counsel - RTPR Allen & Overy) are o bogată experiență în domeniul bancar și financiar, acordând consultanţă juridică băncilor locale și internaționale și societăţilor privind operațiunile de credit sindicalizate și bilaterale. Printre proiectele de anvergură în care a fost recent implicată menționăm consultanța oferită unui sindicat de bănci în legătură cu o facilitate de credit în valoare de cca. 68 milioane de dolari acordată producătorului de aluminiu Alro. Poliana este recomandată de ghidurile juridice internaționale Legal 500 și IFLR1000 pentru practica de finanțări.

Codrin Luță (Managing Associate - Popovici Nițu Stoica & Asociații - PNSA) este licențiat în Drept la Universitatea din București și este membru al Baroului București și al Asociației Avocaților din România. Practica sa acoperă  toate aspectele dreptului financiar  și bancar, inclusiv împrumuturi sindicate, conformare, tranzacții de finanțare a proiectelor, privatizare, servicii bancare electronice, dar și Fintech și aspecte conexe. El asistă frecvent companii de top în structurarea, negocierea și implementarea contractelor de împrumut sau a proiectelor Fintech. Codrin Luță este, de asemenea, un avocat experimentat în dezvoltarea imobiliară și într-o gamă largă de proiecte legate de finanțarea proiectelor / PPP, concesiuni și infrastructură.
Printre proiectele demne de menționat în care Codrin Luță a fost implicat pot fi amintite și finanțarea de 324 mil. € acordată de un sindicat bancar grupului Ameropa, sau cele două finanțări asistate într-o lună, pentru companiile locale ale grupului irlandez Origin, proiecte de 430 mil. E.

Ciprian Timofte (Managing Associate - Țuca Zbârcea & Asociații - ȚZA) este membru al grupului de practică focusat pe  piețe de capital și valori mobiliare. Potrivit IFLT 1000, el este unul dintre avocații ajunși în fruntea generației sale de experți ai piaței de capital, acumulând o experiență recunoscută în legătură cu proiecte sofisticate legate de Capital Markets, inclusiv proiecte de reglementare complexe și litigii legate de piața de capital. Pe lângă expertiza sa în domeniul piețelor de capital, el este un avocat versatil de  Corporate/M&A, în special în domeniile asigurărilor, pensiilor private și serviciilor medicale. Un alt domeniu de practică în care s-a specializat este protecția datelor cu caracter personal.

Europe Rising Stars Awards este un proiect al grupului Euromoney Institutional Investor PLC, din care, printre altele, mai face parte și IFLR (International Financial Law Review). IFLR 1000 alcătuiește anual clasamente ale caselor de avocatură din toate jurisdicțiile importante, cercetarea fiind axată pe expertiza din domeniile serviciilor financiare și a fuziunilor și achizițiilor. Topurile sunt alcătuite în urma unor analize riguroase, a interviurilor cu clienții și competitorii firmelor.
Euromoney editează și platforma Benchmark Litigation, acordând premii anuale pentru cei mai buni avocați în materia soluționării disputelor.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1430 / 1713
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...