ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mareș și Mareș încheie o alianță cu firma Consultanță Israeliano-Europeană în Reglementare din Tel Aviv

26 Noiembrie 2020   |   BizLawyer

Cooperarea își propune să asiste și să reprezinte clienții români în materie de reglementare UE și israeliană în tehnologie, precum și clienții israelieni care sunt implicaţi în anchete penale în România.

Ella Rosenberg, fondatorul firmei Consultantă Israeliano-Europeană în Reglementare si Mihai Mares, fondatorul Mares & Mares

 
 
Mareș și Mareș a anunțat că a încheiat un parteneriat cu firma Consultanță Israeliano-Europeană în Reglementare din Tel Aviv, pentru a colabora în dosare penale din industriile fintech, criptomonedă, inteligență artificială și securitate cibernetică. Cooperarea își propune să asiste și să reprezinte clienții români în materie de reglementare UE și israeliană în tehnologie, precum și clienții israelieni care sunt implicaţi în anchete penale în România.

„Suntem văzuți ca o autoritate juridică în domenii precum fintech, HLS, maritim și proptech în Orientul Mijlociu și suntem încântați să împărtășim din experiența noastră cu unul dintre liderii domeniului de drept penal din România. Sperăm să devenim prima alegere a anreprenorilor locali din tehnologie atunci când vine vorba de aspecte de reglementare și dosare de infracțiuni comerciale în acest domeniu”, a declarat Ella Rosenberg, fondatorul firmei Consultanță Israeliano-Europeană în Reglementare.


„Am asistat în ultimii ani la un volum crescut de tranzacții în industria tehnologiei din România, ceea ce este un semnal bun pentru întreaga economie. În acest context, cred că acest mix de competențe, între lideri de piață în domeniul criminalității economice și al reglementării în tehnologie din Europa și Orientul Mijlociu, este binevenit pentru toate companiile, indiferent dacă sunt start-up-uri sau investitori”, a adăugat Mihai Mareș, fondatorul Mareș & Mareș.

Firma Consultanță Israeliano-Europeană în Reglementare consilizază frecvent guvernele străine, instituțiile de monedă electronică (IME) și instituțiile financiare cu privire la practicile privind combaterea spălării banilor în zona Golfului ți în Europa. Firma a fost implicată în stabilirea echipelor de conformitate pentru bănci, instituții financiare, companii de arme de foc și drone, pe lângă cele privind conformitatea maritimă în UE și Orientul Mijlociu. Firma a fost înființată de Ella Rosenberg, fostul CEO al Camerei de Comerț și Industrie Israel-UE (cel mai tânăr CEO și prima femeie în această poziție). De asemenea, a fost membră a Forumului Europei din Israel, care este forul guvernamental al Israelului pentru politica externă în ceea ce privește UE. Ella este singura autoritate de drept comunitar din Orientul Mijlociu și expert în reglementare  în această zonă și în UE, fiind apreciată de clienți din sectorul guvernamental și din cel privat, pentru eficiența soluțiilor pe care le oferă. Participă frecvent ca expert invitat la conferințe din întreaga lume, precum Future of AI, Finance Magnates, PWC, Fintech Week Tel Aviv, Ethereal Summit, precum și AWS Blockchain Summit din Tel Aviv.

Mareș & Mareș este una dintre cele mai prestigioase firme românești de avocatură specializate în dreptul penal care vizează în principal infracțiuni economice și de corupție. Activitatea firmei acoperă toate domeniile asociate dreptului penal, de la corupție și spălare de bani până la faliment, delapidare, fraudă fiscală, criminalitate organizată și investigații. De asemenea, echipa este experimentată în domeniile conexe litigiilor civile și recuperării activelor.  Firma a fost înființată în 2006  de Mihai Mareș, unul dintre cei mai renumiți și mai experimentați avocați de drept penal din România ai generației sale. Are la activ cele mai multe și mai notabile cazuri care implică infracțiuni de corupție și economice la nivel național și transfrontalier și a reprezentat atât marile grupuri industriale și companii active în sectorul financiar bancar și persoane fizice în fața DIICOT, DNA și a tuturor instanțelor de judecată din România. Mihai a reușit să construiască strategii de apărare remarcabile și a pledat în numeroase dosare intens mediatizate din domeniul financiar-bancar, industrie, real estate, comerț etc.  A obținut numeroase succese notabile în dosare ce implică nu numai infracțiuni legate de corupție, spălare de bani, fraudă fiscală, delapidare luare de mită, dar și extrădări sau alte  forme de conduită corporativă necorespunzătoare.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1066 / 1678
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
De vorbă cu Anne Marie Mateeas, Country Legal Head Novartis, profesionistul pentru care integritatea reprezintă valoarea fundamentală, despre profesia juridică, experiențele acumulate și provocările abordate | “În sfera carierei mele, dezvoltarea unor valori precum respectul profund pentru lege, promovarea transparenței și adoptarea unei abordări centrate pe identificarea și implementarea de soluții eficiente sunt aspecte esențiale care îmi ghidează fiecare decizie și acțiune. Chiar și momentele dificile sau deciziile care s-au dovedit a fi mai puțin potrivite au avut un impact valoros, învățându-mă lecții esențiale”
NNDKP obține poziții de top în clasamentele The Legal 500 EMEA 2024
CMS asistă PPC în achiziția unui parc eolian operațional de 84 MW în România. Mircea Moraru (Corporate M&A) a coordonat echipa, cu sprijinul lui Horea Popescu (Corporate M&A)
Vlad Peligrad s-a desprins din asocierea cu KPMG Legal, unde era partener și lansează o firmă proiectată să asigure întreg spectrul de servicii juridice | Vlad Peligrad, Managing Partner & Founder PeligradLaw: ”Suntem la început, în procesul de formare a echipei. Până la sfârșitul anului firma va avea 8-10 avocați”
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Noi Avocați Colaboratori Seniori în cadrul PNSA. Andra Vieriu și Maria Dima fac un pas înainte în carieră
Stratulat Albulescu obține în prima instanță amendarea Primarului General al Municipiului București pentru neexecutarea unei hotărâri judecătorești definitive. Partenerul Adriana Dobre a coordonat echipa care a obținut una dintre primele decizii judecătorești de acest fel: amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere, la care se adaugă penalități de 500 lei ̸ zi de întârziere
Rundă amplă de promovări în mai multe arii de practică din cadrul biroului Kinstellar din București. Opt avocați au făcut un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Recunoaștem în mod oficial contribuțiile colegilor prin aceste promovări. Împărtășesc valorile pe care le avem, s-au dovedit a fi membri de valoare pentru echipa locală și așteptăm cu nerăbdare să îi vedem acumulând noi realizări”
Studiul CMS European M&A 2024 | Piața de fuziuni și achiziții s-a dovedit rezistentă în 2023, CMS acordând consultanță într-un număr record de tranzacții. Horea Popescu, coordonator al practicii Corporate M&A în CEE și Managing Partner al CMS România: “În ciuda unui context plin de provocări, CMS a oferit consultanță în 68 de tranzacții de fuziuni și achiziții în regiune, dintre care peste 50% au fost determinate de intrarea unor investitori strategici pe noi piețe, demonstrând soliditatea practicii noastre în întreaga regiune”
Stratulat Albulescu & Asociații estimează pentru anul 2024 un nivel de activitate, în practica de Real Estate, cel puțin egal cu cel de anul trecut, marcat însă de o anumită expectativă din partea dezvoltatorilor, prudența fiind cuvântul cheie auzit cel mai frecvent de la clienți. Vor exista însă și ferestre de oportunitate care în mod cert vor fi accesate de jucătorii cu un apetit crescut la risc | “Cel mai probabil vom asista, în cursul acestui an, la o deblocare a situației și la o creștere a numărului de tranzacții, chiar și timidă”, spun avocații
O soluție reper a ÎCCJ obținută de D&B David și Baias clarifică modalitatea de calcul a cifrei de afaceri la care se aplică amenzile Consiliului Concurenței
Creștere de doi digiți, anul trecut, pentru Milcev Burbea, firmă recunoscută de ghidurile juridice internaționale pentru practica de proprietate intelectuală | Despre mandatele provocatoare și numeroasele proiecte cu grad ridicat de complexitate, într-o discuție cu Gabriela Milcev (Managing Partner): ”Forța biroului nostru constă într-o abordare echilibrată, croită pe nevoile cazului, combinând, ca într-o rețetă care nu este niciodată aceeași, consultanța și litigiul, precum și persoanele și abordările potrivite pentru apărarea intereselor clientului. Adesea ne confruntăm cu necesitatea de a opera în alte jurisdicții, la nivel internațional”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...