ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 în poziții de senioritate în firmă

15 Ianuarie 2021   |   BizLawyer

Impreuna cu numirea celor trei parteneri, firma a recunoscut meritele, expertiza si dedicarea avocatilor sai seniori:

Cosmin Libotean, Andra Mihalache si Cristi Tudor - noii parteneri equity ai firmei Musat & Asociatii

 
 
Casa de avocatura Musat & Asociatii anunta cooptarea a 3 noi parteneri equity din randurile elitei panelului propriu de avocati, precum si promovarea altor 7 avocati in pozitii de senioritate aferente practicilor de Litigii si Arbitraj, Restructurare si Insolvents, Fuziuni si Achizitii, Sanatate si Domeniul Farmaceutic, Infrastructura si Achizitii Publice si Dreptul Muncii.

„Calitatea parteneriatului unei firme nu a fost niciodata mai importanta. Rolul partenerilor, în special al partenerilor equity, este esential în consolidarea standardelor firmei, dar si pentru cresterea calitatii prestatiei avocatiale pentru clienti. Prin recunoasterea performantei colegilor nostri, firma continua strategia de consolidare a practicilor sale ce au contribuit semnificativ la succesul Musat & Asociatii într-o perioada plina de provocari”, declara Gheorghe Musat, Managing Partner.  


Cosmin Libotean este un experimentat profesionist al dreptului, cu o excelenta reputatie si experienta de peste 15 ani în litigii comerciale si contencios administrativ, dar si in solutionarea unor complexe dispute in materia achizitiilor publice. Cooptarea lui Cosmin in randul parteneriatului equity al firmei vine ca o recunoastere a succesului sau profesional in reprezentarea in fata instantelor de judecata nationale si internationale a unui numar impresionant de companii de top din diverse domenii – financiar/bancar, farma, media sau retail, in dosare de anvergura si cu implicatii financiare considerabile. Mai mult, alaturarea lui Cosmin la nucleul partenerial al firmei contribuie în mod semnificativ la intarirea practicii de litigii si arbitraj, oferind clientilor firmei experienta unui serviciu impecabil, in linie cu aprecierea primita de litigantii MUSAT & ASOCIATII de-a lungul anilor pentru promptitudinea si eficienta dovedite in gestionarea unor cauze complexe in fata instantelor de judecata sau a celor arbitrale.

Andra Mihalache, recent promovata în pozitia de Partener, este un avocat litigant cu un acut simt pentru subtilitate si reputatia unor solutii inovatoare in gestionarea litigiilor de drept civil, asistând si reprezentand clienti din aproape toate industriile in dosare deopotriva dificile si sensibile. De-a lungul timpului, Andra a aparat interesele clientilor in dosare complexe, cu accent deosebit in materia restituirii proprietatilor preluate abuziv de regimul comunist, litigii comerciale si de contencios administrativ, dar si cele de reorganizare judiciara sau proceduri de faliment. Promovarea Andrei raspunde atat increderii de care se bucura din partea clientilor cat si a colegilor si confirma implicarea si rezultatele ei exceptionale in management-ul dosarelor litigioase încredintate de-a lungul ascensiunii ei în cadrul M&A.

Cristi Tudor este un excelent si reputat practician in insolventa, avand o experienta profesionala bogata, construita pe parcursul a mai bine de 15 ani de activitate in cadrul MUSAT & ASOCIATII. Cristi este implicat activ în practica de Restructurare & Insolventa a firmei, fiind in prezent co-coordonator al departamentului si asistand numerosi clienti de amploare din diverse sectoare, precum cele de infrastructura, energie, transport, constructii, servicii si tehnologie, in unele dintre cele mai ample si complexe mandate de restructurare & insolventa de pe piata.Impreuna cu numirea celor trei parteneri, firma a recunoscut meritele, expertiza si dedicarea avocatilor sai seniori: Stefan Diaconescu, Mateea Predescu, Ana Maria Abrudan si Dragos Lungu, care astfel avanseaza in pozitia de Managing Associate.

Stefan Diaconescu se numara printre cei mai promitatori tineri avocati de drept penal al afacerilor, acumuland o experienta bogata in cadrul firmei in unele dintre cele mai complicate si rasunatoare dosare de investigare a criminalitatii economice din ultimii ani. Totodata, Stefan asista in mod frecvent clientii firmei in investigatii interne si in chestiuni sensibile de reglementare si conformare cu legislatia din domeniul transporturilor, energiei si proprietatii intelectuale. Precizia identificarii elementelor cheie, pertinenta solutiilor, maniera convingatoare de redactare si puterea argumentatiei in fata parchetelor si a instantelor de judecata sunt calitati cu care Stefan a impresionat in repetate randuri atat magistratii, colegii de breasla, cat si clientii asistati, iar aceste atuuri i-au adus inclusiv recunoasterea firmei.  

Mateea Predescu are o indelungata experienta in asistarea si reprezentarea clientilor firmei, cu precadere societati locale si internationale de renume din industria farmaceutica, in legatura cu unele dintre cele mai complexe aspecte de reglementare si conformitate aferente sectorului farmaceutic si medical. Mai mult, experienta ei acopera inclusiv asistare si reprezentare in litigii in legatura cu taxarea clawback si protectia consumatorului. In acest ultim domeniu, Mateea s-a remarcat prin obtinerea unor rezultate unanim recunoscute in piata, creatoare de jurisprudenta, care au facilitat deblocarea unor mecanisme de piata vizand aspecte de etichetare, ambalare si marketing al produselor de larg consum. Pertinenta sustinerilor, rigoarea, promptitudinea si bagajul juridic complet au fost atat elemente apreciate de-a lungul timpului de clientii asistati de Mateea cat si ratiuni ce au motivat promovarea ei in pozitia de Managing Associate.

Ana Maria Abrudan este unul dintre avocatii firmei cu o bogata experienta in zona de reglementare si conformitate, cat si în complexe tranzactii locale si multi-juridictionale. Ana Maria asista cu precadere societati multinationale din domenii puternic reglementate, precum infrastructura civila si militara, energie si resurse naturale, telecomunicatii, media & IT si este recunoscuta ca un reputat profesionist in dreptul mediului, achizitii publice si parteneriat public - privat. Experienta si eficienta consultantei avocatiale in domeniile sale de expertiza precum si calitatea solutiilor oferite au fost îndeosebi apreciate de clientii firmei in ceea ce priveste gestionarea interactiunilor dintre mediul privat si cel public, acolo unde implicarea Anei a deschis si potentat noi perspective investitionale, in ciuda neajunsurilor legislative.

Dragos Lungu este un avocat cu o experienta vasta in consultanta si litigii in materia dreptului muncii, asistand numerosi clienti locali si internationali intr-o gama larga de mandate dificile si de anvergura, precum cele de restructurare sau concediere colectiva, outsourcing, redactarea si negocierea contractelor individuale si colective de munca, contracte de management si relatii sindicale. Dragos s-a remarcat in repetate randuri prin rigoarea actului avocatial si supletea solutiilor oferite, creand incredere atat din partea angajatorilor cat si a angajatilor, fapt apreciat de clientii firmei ca un element rar si benefic consolidarii relatiilor de munca si reputatiei pe termen lung a angajatorilor. Totodata, capacitatea sa de sinteza si eficienta pledoariilor au reusit sa impresioneze instantele de dreptul muncii, facilitand astfel obtinerea unor rezultate extraordinare în dosarele sensibile gestionate de acesta.

Alaturand-se colegilor în zona de senioritate a consultantei avocatiale, Sirin Omer, Alin Sinocicu si Roxana Mihailescu au fost promovati in pozitia de Senior Associate, recunoscandu-li-se astfel aptitudinile si experienta acumulata de-a lungul anilor si rezultatele obtinute în asistarea cu succes a clientilor M&A.

Toti trei sunt avocati experimentati si destoinici, oferind consultanta juridica si reprezentare pentru clienti de prima marime din varii sectoare de activitate, atat locali cât si internationali, cu privire la aspecte de drept civil si comercial, drept administrativ, drept societar, achizitii publice, litigii si drept penal.

„Sunt incantat sa ii felicit pe avocatii promovati pentru acest bine meritat pas inainte in cariera lor. Desi un an agitat, suntem mandri sa sustinem in continuare dezvoltarea profesionala a colegilor nostri. Le multumim pentru efortul si contributia la succesul proiectelor M&A de pana acum si le uram totodata mult succes in noile roluri”, declara Gheorghe Musat, Fondatorul firmei.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 262 / 5774
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Arbitration Rules (Powered by ZRVP)
Despe norocul de a lucra cu profesionişti care îți conferă încrederea şi gradul de libertate necesare pentru a te dezvolta şi a nu rămâne în umbra lor. Andra Constantinescu, după primii 5 ani petrecuți la ZRVP: Un loc în care nu ai cum să nu evoluezi: tipul de proiecte la care eşti expus, complexitatea problemelor dezbătute, caracterul de noutate al mandatelor creează premisele unei evoluţii constante şi vizibile
Bohâlțeanu & Asociații, alături de acționarii Agra’s SA la vânzarea companiei către Scandia Food și ai Memento Group în procedura prin care Aegean Airlines preia pachetul de control în Anima Wings Aviation. Ionuț Bohâlțeanu, Managing Partner: Sunt două tranzacții importante, prin care BSMP își consolidează poziția pe piața avocaturii și își lărgește portofoliul de clienți
Credit sindicalizat de 636 milioane de lei pentru Carmistin, coordonat de BCR. Ce avocați au asistat sindicatul bancar
VIDEO | Dicționar de arbitraj: IBA rules on taking of evidence (Powered by ZRVP)
Finanțări sindicalizate | Avocații de la Mușat & Asociații spun că, în ciuda tendințelor prudente de anul trecut, s-a văzut că nu există o problemă de lichiditate în piață și se așteaptă ca numeroase proiecte de investiții să primească undă verde în viitorul apropiat. Monia Dobrescu, Partener: Analizarea sustenabilității unei companii prin prisma factorilor ESG devine noua realitate și companiile vor fi nevoite să se conformeze și să își adapteze planul de afaceri în consecință
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Soft Law Instruments (Powered by ZRVP)
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Environmental Law
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associates for the legal consultancy practice | corporate, M&A, commercial
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associate for the legal consultancy practice | Banking, Finance, Digital & Tech Law
Ce calități trebuie să demonstreze tinerii stagiari care vor să se alăture echipei Stratulat Albulescu & Asociații. Cum sunt integrați nou-veniții și care sunt beneficiile apartenenței la firma în care jumătate dintre avocați au sub 30 de ani
Cum văd viitorul finanțărilor sindicalizate, în actualul context economic, avocații de Banking & Finance de la Wolf Theiss, care au asistat în ultima perioadă peste 50 de tranzacții de acest tip, printre care și cea mai mare finanțare de pe piața imobiliară din România. Claudia Chiper, Partener: Transparență, claritate cu privire la proiect şi situații financiare satisfăcătoare sunt ingredientele esențiale pentru succesul obținerii de fonduri
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...