ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovare în echipa Simion & Baciu | Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate

13 Ianuarie 2021   |   A.D.

Andrei a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019.

Andrei Cosma, Managing Associate - Simion & Baciu

 
 
Începând cu data de 1 ianuarie 2021, Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate în cadrul Simion & Baciu.

Andrei a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019. Din poziția de Senior Associate, Andrei a fost încă de la început o parte esențială a proiectului Simion & Baciu și a contribuit semnificativ la startul activității firmei de avocatură nou înființate.

Un membru extrem de important al echipei, Andrei a avut o contribuție majoră la dezvoltarea practicilor de Jocuri de Noroc, Tehnologie & Media și Fuziuni & Achiziții, fiind recunoscut drept un specialist de marcă în aceste domenii, și continuă să fie un membru de bază al echipei Simion & Baciu.


”Cu o evoluție profesională accelerată, capacitate de a coordona proiecte complexe și o aplecare deosebită spre business, ceea ce se traduce prin interes sporit și înțelegere a activității clienților săi, promovarea pe poziția de Managing Associate este doar (încă) un pas într-o carieră juridică ce se anunță spectaculoasă”, se arată într-un comunicat al firmei de avocatură.

În urma promovării lui Andrei Cosma, echipa Simion & Baciu este formată din patru parteneri, un Managing Associate, un Senior Associate, trei asociați, un avocat Of Counsel și un Office Manager.

Andrei Cosma este avocat din anul 2015, și în această perioadă a dobândit o experiență semnificativă în special in domeniul reglementării specifice în mai multe industrii și practici.
Foarte implicat în industria jocurilor de noroc încă de la începutul reformei cadrului juridic românesc și versat în abordarea tuturor aspectelor juridice legate de desfășurarea activităților de jocuri de noroc, Andrei este specializat și în noi tehnologii, inclusiv blockchain, criptomonede, inteligență artificială sau fintech. În activitatea sa în cadrul Simion & Baciu, Andrei este de asemenea implicat în proiecte din domeniul proprietății intelectuale, publicitate și audiovizual, dar și protecția consumatorilor.
Andrei a fost implicat într-o mare varietate de proiecte juridice complexe pentru clienți importanți în domeniul jocurilor de noroc, fonduri de investiții sau companii multinaționale importante din domeniul media.
Andrei este un colaborator frecvent la publicații internaționale specializate, cum ar fi Thomson Reuters sau Law Review și o prezență constantă la conferințe internaționale în legătură cu industriile de interes. Numit Rising Star în Zona de TMT Gaming de către Legal 500 pe anul 2020, Andrei se bucura astfel și de recunoașterea directoarelor internaționale de specialitate.

Simion & Baciu este o societate de avocatură înființață la jumătatea anului 2019 de Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu. Firma reunește o echipă de zece avocați și consilieri în proprietate intelectuală, uniți de pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți. Serviciile firmei acoperă o gamă largă de practici printre care: proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.
Având o experiență de peste 20 de ani, echipa Simion & Baciu oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și succesul acestora. Membrii echipei Simion & Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1067 / 1716
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...