ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovare în echipa Simion & Baciu | Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate

13 Ianuarie 2021   |   A.D.

Andrei a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019.

Andrei Cosma, Managing Associate - Simion & Baciu

 
 
Începând cu data de 1 ianuarie 2021, Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate în cadrul Simion & Baciu.

Andrei a făcut parte din echipa Simion & Baciu încă de la înființare, în anul 2019. Din poziția de Senior Associate, Andrei a fost încă de la început o parte esențială a proiectului Simion & Baciu și a contribuit semnificativ la startul activității firmei de avocatură nou înființate.

Un membru extrem de important al echipei, Andrei a avut o contribuție majoră la dezvoltarea practicilor de Jocuri de Noroc, Tehnologie & Media și Fuziuni & Achiziții, fiind recunoscut drept un specialist de marcă în aceste domenii, și continuă să fie un membru de bază al echipei Simion & Baciu.


”Cu o evoluție profesională accelerată, capacitate de a coordona proiecte complexe și o aplecare deosebită spre business, ceea ce se traduce prin interes sporit și înțelegere a activității clienților săi, promovarea pe poziția de Managing Associate este doar (încă) un pas într-o carieră juridică ce se anunță spectaculoasă”, se arată într-un comunicat al firmei de avocatură.

În urma promovării lui Andrei Cosma, echipa Simion & Baciu este formată din patru parteneri, un Managing Associate, un Senior Associate, trei asociați, un avocat Of Counsel și un Office Manager.

Andrei Cosma este avocat din anul 2015, și în această perioadă a dobândit o experiență semnificativă în special in domeniul reglementării specifice în mai multe industrii și practici.
Foarte implicat în industria jocurilor de noroc încă de la începutul reformei cadrului juridic românesc și versat în abordarea tuturor aspectelor juridice legate de desfășurarea activităților de jocuri de noroc, Andrei este specializat și în noi tehnologii, inclusiv blockchain, criptomonede, inteligență artificială sau fintech. În activitatea sa în cadrul Simion & Baciu, Andrei este de asemenea implicat în proiecte din domeniul proprietății intelectuale, publicitate și audiovizual, dar și protecția consumatorilor.
Andrei a fost implicat într-o mare varietate de proiecte juridice complexe pentru clienți importanți în domeniul jocurilor de noroc, fonduri de investiții sau companii multinaționale importante din domeniul media.
Andrei este un colaborator frecvent la publicații internaționale specializate, cum ar fi Thomson Reuters sau Law Review și o prezență constantă la conferințe internaționale în legătură cu industriile de interes. Numit Rising Star în Zona de TMT Gaming de către Legal 500 pe anul 2020, Andrei se bucura astfel și de recunoașterea directoarelor internaționale de specialitate.

Simion & Baciu este o societate de avocatură înființață la jumătatea anului 2019 de Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu. Firma reunește o echipă de zece avocați și consilieri în proprietate intelectuală, uniți de pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți. Serviciile firmei acoperă o gamă largă de practici printre care: proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.
Având o experiență de peste 20 de ani, echipa Simion & Baciu oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și succesul acestora. Membrii echipei Simion & Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 7 / 5521
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bondoc si Asociatii is looking for a Real Estate lawyer
Studiu realizat de DLA Piper | Amenzi în valoare de 272,5 mil. E aplicate de autoritățile europene de reglementare a protecției datelor în baza RGPD. Romania a aplicat amenzi în valoare totală peste 650.000 Euro
Sistemul de sănătate și-a dezvăluit anul trecut mai multe vulnerabilităţi care pot fi reglementate şi combătute. Cele mai mari probleme cu care s-au confruntat jucătorii din sectorul Healthcare & Pharma și provocările anului 2021, analizate de Livia Zamfiropol și Alina Lăcătuș, Parteneri DLA Piper România
Debutul anului 2021 aduce schimbări majore în sectorul energetic. Noutățile, explicate de avocații Maravela Popescu & Asociații | Mihaela Nyerges, Managing Associate: Am sesizat un interes crescut pentru proiectele de producere a energiei regenerabile; țara noastră redevine o destinație atractivă pentru investiții în acest sector
CMS România îl promovează pe Andrei Tercu în poziția de Tax Director
In-houseLegal.ro | Cum s-au adaptat marile companii private la ‘noua normalitate’ și ce sprijin oferă echipele de Legal în perioada pandemiei. Simona Vasiliu: Paradoxal, desfășurarea activității „la distanță” a menținut și chiar a crescut performanța echipei
LegiTeam | WOLF THEISS recrutează pentru echipa locală de Litigii și Arbitraj
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is expanding its team, looking for SENIOR ATTORNEYS to join the firm’s DISPUTE RESOLUTION practice.
Refinitiv Legal Advisers - Full Year 2020 | Piața globală de M&A a pierdut doar 5% anul trecut, iar piața europeană a crescut cu 36% în pandemie. Mai multe firme cu prezență la București au intrat în Top 25 global, european și regional
Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 în poziții de senioritate în firmă
NNDKP, alături de grupul DKV în preluarea Smart Diesel. Partenerul Ruxandra Bologa a coordonat echipa
Promovare în echipa Simion & Baciu | Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...