ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în cadrul Zamfirescu Racoți Vasile & Partners | Șapte avocați fac un pas înainte în carieră

22 Aprilie 2020   |   BizLawyer

Echipa de avocați colaboratori coordonatori numără în prezent 11 avocați, printre care Marina-Crenguța Florea și Ionuț Niță, care s-au alăturat firmei la data de 1 ianuarie 2020, odată cu integrarea DBO în ZRVP. Adina Jivan a fost de asemenea recent cooptată în echipa de Litigii a firmei în calitate de Managing Associate.

 
 
Societatea de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) anunță noi promovări pe diferite trepte de senioritate în urma procesului de evaluare aferent anului 2020, ce a luat în considerare contribuția profesională la succesul firmei, gradul de implicare în proiecte și feedback-ul pozitiv din partea clienților.

Din cele șapte promovări, trei au vizat poziții de middle-management. Astfel, începând cu data de 1 aprilie 2020, avocații Andreea Macașoi, Doru Cosmin Ursu și Bogdan Radu  au avansat la poziția de Managing Associates (avocați colaboratori coordonatori), ce le va aduce calitatea de lideri de proiecte în ariile lor de expertiză și responsabilități administrative extinse. Alți patru avocați - Lidia Trandafir, Sabina Donescu, Ionuț Chisăr și Bogdan Cheran au făcut un pas înainte în carieră și au devenit Senior Associates.


Echipa de avocați colaboratori coordonatori numără în prezent 11 avocați, printre care Marina-Crenguța Florea și Ionuț Niță, care s-au alăturat firmei la data de 1 ianuarie 2020, odată cu integrarea DBO în ZRVP. Adina Jivan a fost de asemenea recent cooptată în echipa de Litigii a firmei în calitate de Managing Associate.

La începutul lunii martie am finalizat procedurile de evaluare anuală a avocaților și am fost foarte mulțumiți să constatăm că rezultatele și performanțele unui număr mare de colegi impun  promovarea acestora pe treapta următoare de senioritate. Promovarea a devenit efectivă în mijlocul stării de urgență și are un efect terapeutic pentru noi: este confirmarea faptului că școala noastră de avocați funcționează la nivelul consacrat și amintește ceea ce nu trebuie uitat niciodată, mai ales în momente ca cel de față – viața merge înainte!”, a declarat Cosmin Vasile, Managing Partner.




Despre avocații promovați:

Andreea Macașoi
Andreea Macașoi are o experiență profesională de peste 10 ani în litigii civile și comerciale, aria sa de practică fiind orientată, cu precădere, spre domenii precum dreptul financiar-bancar, restructurare, insolvență și executări silite. Andreea oferă servicii de asistență juridică unor jucători importanţi pe piaţa naţională şi internaţională, cum sunt instituțiile financiar-bancare sau societățile de leasing, în procedurile de insolvență împotriva unora dintre cele mai mari companii din industria energiei regenerabile, industria construcțiilor, industria avicolă, industria de reciclare a deșeurilor sau industria auto.

Doru Cosmin Ursu
Doru Cosmin Ursu s-a alăturat echipei ZRVP în anul 2016, având o bogată experiență în gestionarea cu succes a proiectelor privind infracțiuni de serviciu sau în legătura cu serviciul, infracțiuni economico-  financiare, infracțiuni în domeniul pieței de capital, privatizări și achiziții publice, spălare de bani, trafic de droguri, infracțiuni contra vieții, solicitări privind punerea în executare a unor mandate europene de arestare și cereri de extrădare. Este membru al Asociației Criminaliștilor din România și al European Criminal Bar Association.

Bogdan Radu
Bogdan Radu are o experiență de zece ani în domeniul insolvenței, al dreptului comercial și al dreptului bancar. Practica sa curentă se concentrează pe proiecte legate de recuperarea de creanţe, executari silite și procedura insolvenței. Bogdan reprezintă în principal instituții financiare în legătură cu recuperarea creditelor neperformante în cadrul procedurilor de insolvență, în diferite dispute privind executarea contractelor de credit sau de garanție, precum și în litigiile imobiliare.

Marina-Crenguța Florea
Experiența profesională a Marinei-Crenguța Florea se concentrează pe tranzacții în materie imobiliară, aceasta oferind consultanță juridică generală în cadrul unor proiecte privind dezvoltarea urbană, construcțiile (inclusiv contracte FIDIC), operațiunile de leasing și închiriere. Acordă consultanță cu privire la diverse operațiuni de guvernanță corporativă și aspecte juridice în materie comercială, precum și pe diverse probleme de reglementare și specifice dreptului muncii. Expertiza ei se concentrează, de asemenea, pe aspecte legate de operațiuni de tip due diligence, precum și pe elaborarea, redactarea și negocierea diverselor tranzacții între profesioniști.


Intră pe portalul de concurență pentru mai multe articole referitoare la proiectele avocaților din această arie de practică


Adina Jivan
Adina Jivan își concentrează practica pe litigii civile complexe, dispute în materia contenciosului administrativ si dreptului asigurărilor. Adina a reprezentat cu succes clienți în litigii din domeniul contenciosului administrativ în acțiuni împotriva unor decizii emise de Consiliului Concurenței din România, de autoritățile fiscale, de Autoritatea pentru protecția consumatorilor precum și în litigiile privind achiziții publice. Adina are, de asemenea, o experință bogată și în litigiile din domeniul asigurărilor, cu un accent special pe cazuri de malpraxis și daune morale.

Ionuț Niță
Ionuț Niță este recunoscut pentru experienţa sa ca avocat litigant, fiind specializat in drept comercial și civil, drept administrativ-contencios și achiziții publice. A acumulat experiență semnificativă în cazurile de insolvență, faliment și restructurare, reprezentând atât creditori cât și debitori în diferite etape ale procedurilor. Ionuț oferă servicii de asistență juridică și reprezentare în proceduri prelitigioase, precum și în fața instanțelor ordinare de judecată și curților de arbitraj.

Lidia Trandafir
Principalele arii de practică ale Lidiei Trandafir sunt dreptul comercial, dreptul muncii, fuziuni și achiziții. Lidia are o vastă experiență în drept imobiliar, reglementare precum și în sectorul energiei regenerabile. Lidia reprezintă societăți locale si multinaționale din domenii precum fabricarea de materiale de construcție, dezvoltare imobiliară, retail mobilier și decorațiuni interioare, oferind consultanță pe diverse aspecte corporative, de dreptul muncii, reglementare și comerciale.

Sabina Donescu
Sabina Donescu este specializată în soluționarea litigiilor și în arbitraj. Asistă clienți în litigii civile, precum și în litigii referitoare la drepturile de proprietate intelectuală, dreptul muncii, dreptul asigurărilor, dreptul administrativ, achizițiile publice și malpraxisul medical. De asemenea, Sabina se implică în cauze arbitrale în fața ICC Paris privind contractele FIDIC, precum și în fața Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (București). De asemenea, asistă părțile în procedurile post-arbitraj pentru anularea hotărârilor arbitrale în fața instanțelor române.

Ionuț Chisăr
Ionuț Chisăr este specializat în domeniul dreptului penal, oferind asistență juridică și reprezentare atât în faza de urmărire penală, cât și în faza camerei preliminare și în faza de judecată. Se implică cu precădere în cauze având ca obiect cercetarea și/sau judecarea unei game variate de fapte, printre care constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri, infracțiuni în legătură cu exercitarea defectuoasă a profesiei, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, spălare de bani, corupție, infracțiuni în domeniul energiei, privind siguranța pe drumurile publice, infracțiuni ce implică acte de violență precum omorul și uciderea din culpă și infracțiuni privind sau în legătură cu mediul de afaceri (delapidare, înșelăciune, abuz în serviciu, fraudarea intereselor financiare ale Uniunii Europene, evaziune fiscală și infracțiuni privind drepturi de autor sau de proprietate intelectuală).


Bogdan Cheran

Bogdan Cheran face parte din echipa de litigii și oferă asistență juridică și reprezentare în materia dreptului civil, dreptului muncii și executării silite. Reprezintă instituții bancare, companii de construcții, telecomunicații și securitate în litigii care implică diverse probleme civile și de muncă.


Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.
ZRVP are o echipă de 67 de avocați, dintre care 13 asociaţi – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu și Mihai Băjenaru (asociați), domnul prof.dr. Valerian Cioclei și Robert Oancea (of counsel).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1283 / 1707
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...