ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări în echipa Mitel & Asociații. Patru avocați fac un pas înainte în carieră | Sorin Mitel, Managing Partner: Privim cu încredere spre viitor și recompensăm munca susținută și rezultatele fiecărui avocat

07 Februarie 2024   |   M. T.

Potrivit coordonatorilor practicilor, aceste promovări sunt rezultatul contribuției substanțiale a avocaților la dezvoltarea firmei și nivelului ridicat al capacităților profesionale și de afaceri ale acestora. Fiecare dintre avocații promovați are experiență bogată în domeniile de practică în care activează, a deservit mulți dintre clienții firmei și va continua să fie un factor esențial de excelență în cultura firmei.

 
 
Mitel & Asociații a început anul cu patru promovări, dând astfel un nou impuls echipelor de Real Estate, Protecția Datelor, Employment și Corporate/M&A.Firma de avocați recunoaște și recompensează eforturile membrilor echipei și încurajează dezvoltarea profesională. Aceste promovări reflectă nu numai competențele profesionale excepționale ale avocaților, ci și abordarea comercială privind dezvoltarea portofoliului de clienți.

Astfel, Maria Cincu (Real Estate) a demonstrat excelente abilități de gestionare a proiectelor, spirit practic, precum și un ascuțit spirit de observație și analiză, foarte util pentru finalizarea cu succes a mandatelor pe care le-a administrat și a fost promovată pe poziția de Managing Associate. Pe de altă parte, remarcȃndu-se printr-o seriozitate profesională ce întăreşte încrederea clienților şi asigură succesul proiectelor complexe, Francisca Văcaru (Protectia Datelor), Maria Pauliuc (Employment) și Ana Adăscăliței (Corporate/M&A) au făcut un pas înainte în carieră, devenind Senior Associates.


”Obiectivul principal este de a fi cȃt mai eficienţi și de a oferi suport clienţilor noştri la cele mai înalte standarde. Privim cu încredere spre viitor și recompensăm munca susținută și rezultatele fiecarui avocat, acordând fiecărui membru al echipei șansa de a avansa în carieră. Le doresc colegilor nou promovați mult succes în noile lor roluri”, a declarat Sorin Mitel, coordonatorul Mitel & Asociații.

Potrivit coordonatorilor practicilor, aceste promovări sunt rezultatul contribuției substanțiale a avocaților la dezvoltarea firmei și nivelului ridicat al capacităților profesionale și de afaceri ale acestora. Fiecare dintre avocații promovați are experiență bogată în domeniile de practică în care activează, a deservit mulți dintre clienții firmei și va continua să fie un factor esențial de excelență în cultura firmei.

”Maria Cincu este un avocat pasionat de proiectele sale și s-a implicat constant în consolidarea succeselor echipei noastre. Promovarea sa binemeritată reprezintă o recunoaștere a contribuției profesionale remarcabile la dezvoltarea practicii noastre de Real Estate", a adăugat Ioana Negrea, Partener Mitel & Asociații.

Mădălina Mitel, avocatul asociat coordonatoarea practicilor de Employment și Data Protection din cadrul Mitel și Asociații a declarat că performanțele profesionale ale Mariei Pauliuc și recunoașterea de care se bucură în prezent aceste arii de practică ale firmei, pe piață și în rândul clienților, au stat de la baza promovării acesteia. ”Având-o pe Maria în echipa de Employment, am realizat în ultimii ani proiecte de mare anvergură, care au necesitat un grad înalt de specializare și am făcut față cu brio cerințelor clienților noștri”.
De asemenea, Francisca Văcaru a demonstrat o serie de calități care o diferențiază de ceilalți avocați, precum curajul în abordarea provocărilor juridice din domeniul Protecției Datelor, dorința de performanță și determinarea de a găsi cea mai bună soluție pentru clienții cărora firma le acordă consultanță. „Promovarea Franciscăi reflectă recunoaşterea de către colegi și clienți a talentului şi eforturilor unui avocat deosebit”, a mai spus Mădălina Mitel.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit că Ana Adăscăliței a contribuit în mod esențial la succesul tranzacțiilor M&A din sectoare diferite, remarcându-se prin abordările sale creative și practice în rezolvarea unor probleme juridice adesea dificile. ”Contribuția Anei la consolidarea practicii de Corporate/M&A a firmei, feedback-ul clienților și înțelegerea profundă a nevoilor acestora vorbesc de la sine. Promovarea sa se înscrie, de asemenea, natural, în strategia Mitel și Asociații de continuare a dezvoltării în următoarea perioadă, cu recunoașterea, totodată, a meritului și contribuțiilor avocaților care se evidențiază prin ceea ce fac și sunt devotați profesiei”, a subliniat Șerban Suchea, Partener Mitel & Asociații.

Promovările operate la început de an reprezintă încă un pas către crearea unei organizații și mai solide, care se bucură de dedicarea tuturor membrilor săi.

Echipa Mitel & Asociații a avut o agenda foarte încărcată anul trecut, iar bilanțul indică faptul că cea mai intensă activitate, dar și cele mai multe încasări au rezultat din proiectele de M&A și consultanța day-to-day acordată clienților pe diverse domenii (Corporate, Employment, Procurement etc). De asemenea, o pondere importantă în activitatea firmei o au și practicile de Real Estate și Litigation.

Firma de avocați rămâne cu cele două preocupări constante și în 2024: creșterea calității echipei prin îmbunătățirea performanței avocaților existenți și prin noi colaborări, pentru a putea oferi servicii de top și a confirma încrederea clienților, precum si pentru a finaliza cu succes noi mandate, în care avocații să-și poată pune în valoare atuurile.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 72 / 1697
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...