ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Țuca Zbârcea & Asociații numește șase parteneri în structura de management a firmei

27 Decembrie 2021   |   BizLawyer

Țuca Zbârcea & Asociații a anunțat, la finalul unei perioade de evaluări interne, numirea a șase parteneri și promovarea altor cinci avocați în rolurile de Managing Associate și Senior Associate.

 
 
Începând cu 1 ianuarie 2022, echipa de management a Țuca Zbârcea & Asociații se extinde cu șase avocați asociați, urmare a recentelor decizii de promovare internă.

Țuca Zbârcea & Asociații a anunțat, la finalul unei perioade de evaluări interne, numirea a șase parteneri și promovarea altor cinci avocați în rolurile de Managing Associate și Senior Associate. Promovările reflectă activitatea susținută în arii-cheie și rezultatele excepționale ale echipei de avocați, cu precădere în domeniile Litigii și Arbitraje Interne, Dreptul Muncii, Dreptul Concurenței, Drept Imobiliar și Drept Financiar-Bancar.
Astfel, cei șase avocați asociați sunt Mihai Anghel, Oana Gavril, Cătălina Mihăilescu, Andreea Oprișan, Alexandra Pereș, Alina Ungureanu.


Cei doi Managing Associates sunt Raluca Chelaru și Sergiu Negreanu, iar Alin Ionescu, Marius Stanciu și Angelica Pintilie au devenit Senior Associates.

„Am trăit cel mai greu an din istoria firmei. El s-a încheiat, însă, cu cel mai minunat rezultat – achitarea și eliberarea camaradului Robert Roșu, iar asta ne-a reînsuflețit, ne-a reamintit că solidaritatea, coeziunea și spiritul de echipă, virtuțile în care credem cel mai mult, sunt cheia succesului. Iar promovările acestui final de an sunt nu numai o binemeritată confirmare a profesionalismului colegilor noștri, dar și expresia cea mai potrivită a credinței noastre în aceste virtuți”, a spus Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

Urmare a recentelor promovări interne, din echipa de management a Țuca Zbârcea & Asociații vor face parte 35 de avocați asociați, reprezentând cel mai mare număr de parteneri ai unei firme de avocatură locale.

Mihai Anghel este Avocat asociat în cadrul departamentului de dreptul muncii al Țuca Zbârcea & Asociații. Mihai a acumulat peste 17 ani de experiență profesională în domeniul dreptului muncii și al relațiilor sociale, oferind consultanță unor companii din diverse sectoare ale industriei, precum FMCG, farma, transporturi, IT&C, imobiliare, financiar-bancar, telecomunicații etc. Activitatea sa acoperă toate aspectele relevante legate de dreptul muncii, de la angajare și concediere, discriminare și hărțuire, evaluări ale performanței, remunerații și beneficii, până la aspecte legate de relația cu sindicatele și contracte colective de muncă, transferul de întreprinderi transfrontaliere, chestiuni legate de imigrație, detașări transfrontaliere etc.

Oana Gavril este Avocat asociat în cadrul departamentului litigii și arbitraje al Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Ea a dobândit o experiență vastă în litigii complexe de drept administrativ și fiscal, dreptul muncii și drept civil, incluzând litigii din domeniul imobiliar și societar. În ultimii 14 ani, Oana a asigurat asistență juridică și reprezentare în litigii privitoare la anularea deciziilor de impunere, în litigii vizând constatarea și sancționarea neregulilor apărute în obținerea și utilizarea fondurilor europene și/sau a fondurilor publice naționale aferente acestora, în litigii privind atacarea autorizațiilor de construire, a Planurilor Urbanistice Zonale, în litigii vizând contestații la decizii de concediere, în cauze privind executarea silită și răspundere civilă contractuală sau delictuală. De asemenea, Oana a fost implicată și în arbitraje domestice și internaționale complexe.

Cătălina Mihăilescu este Avocat asociat, fiind specializată în materia insolvenței și lichidării, în litigii civile și comerciale, având dreptul de a pleda în fața instanțelor române de toate gradele. Are o experiență de 20 de ani în furnizarea de servicii de asistență juridică și reprezentare în restructurări și reorganizări complexe, atât prin intermediul unor proceduri judiciare, cât și extra-judiciare, precum și în proceduri complexe de recuperare de creanțe. Ea deține, de asemenea, o cazuistică bogată în litigii civile și comerciale, în proiecte complexe de faliment și executare silită, furnizând servicii legale unui număr considerabil de companii naționale și străine în cadrul tuturor etapelor aferente procedurilor de pre-insolvență și de insolvență. Cătălina este co-autor al unei lucrări ce tratează problema falimentului – „Falimentul și lichidarea” (Editura Universul Juridic, 2015).

Andreea Oprișan este Avocat asociat în cadrul departamentului de dreptul concurenței al Țuca Zbârcea & Asociații, cu experiență juridică de 15 ani. În activitatea sa, Andreea combină elemente legale și economice aplicabile în materie de concurență în vederea oferirii de suport în cadrul proiectelor clienților și acoperirii întregului spectru de teme în materie de concurență de la antitrust la programe de conformare, operațiuni de concentrare economică și ajutor de stat. Alte domenii de expertiză ale Andreei includ asistență în materia protecției consumatorului, publicitate, practici comerciale neloiale, drept comercial și contracte. Experiența Andreei se extinde asupra unor sectoare economice precum FMCG, agricultură, auto, asigurări, bănci, energie, petrol & gaze, servicii, produse farmaceutice și cosmetice, sănătate, distribuție și logistică, retail, media și publicitate, etc.

Alexandra Pereș, Avocat asociat, este specializată în drept imobiliar, fuziuni și achiziții, drept societar și comercial, bancar și financiar. Este un avocat cu o practică solidă în ceea ce privește aspectele de drept imobiliar din sectorul construcțiilor și urbanism, sectorul de retail, birouri, sectorul energetic. Ca parte a experienței sale din ultimii 15 ani, a fost implicată în proiecte majore pe piața românească, coordonând procese de fuziuni și achiziții, restructurare de datorii și creanțe, precum și negocierea garanțiilor aferente, și a asigurat consultanță în legătură cu aspecte din sectorul construcțiilor și urbanismului, implementarea a diverse proiecte imobiliare, structurarea tranzacțiilor imobiliare și a procesului de finanțare aferent, leasing comercial și management imobiliar, precum și în legătură cu diverse aspecte necontencioase ale proiectelor imobiliare și de construcții.

Alina Ungureanu, Avocat asociat, este doctor în drept şi avocat pledant cu experiență de peste 18 ani în litigii comerciale, arbitraje interne şi internaționale. S-a specializat în proceduri judiciare legate de faza executării silite, incluzând recunoaşterea şi punerea în executare în România a deciziilor judecătoreşti sau arbitrale emise de instanţe internaţionale. În plus, ea a fost implicată în proceduri de insolvenţă, reorganizare şi faliment, ca Membru al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România din anul 2008. De asemenea, Alina a coordonat proiecte de asistență în litigii din cele mai diverse domenii, de la drepturi imobiliare şi construcții, până la litigii în domeniul dreptului asigurărilor, reprezentând unii dintre cei mai mari asigurători de pe piață sau în domeniul infrastructurii de căi ferate. Are experienţă în propuneri legislative (în principal în domeniul procedurii civile) şi este autoarea mai multor lucrări de specialitate juridică, apărute în publicații interne și internaționale, precum și a monografiei în materia executării silite - „Contestația la executare în procesul civil” (Editura Universul Juridic, 2012-2013).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 749 / 1704
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului. Afaceri de 1,5 mil E, anul trecut
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Dorsey & Whitney (Europe) LLP și Schoenherr România, alături de cumpărator în tranzacția prin care Eleco plc, firmă listată pe bursa londoneză, preia două companii de software locale. Ce consultanți au lucrat pentru vânzător
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...