ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”

27 Mai 2024   |   R. T.

WH Simion & Partners este o alianță între firma românească de avocatură Simion & Asociații și WH Partners, firmă de avocatură de afaceri cu sediul în Malta.

Co-fondatorul si Managing Partner WH Partners, James Scicluna, si Cosmina Simion, Managing Partners WHSimion & Partners

 
 
WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, anunță inaugurarea primului birou din România, ca urmare a alianței strategice dintre WH Partners și SCA Simion & Asociații. WH Simion & Partners va funcționa sub conducerea Cosminei Simion și va găzdui o echipă de 10 profesioniști, din care trei parteneri: Alina Tace, Irina Corcoveanu și Cosmina Simion, unul dintre cei mai respectați avocați în materie de reglementare, proprietate intelectuală (IP) și tehnologie din România.

Co-fondatorul și Managing Partner WH Partners, James Scicluna, a comentat: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. De-a lungul anilor, am muncit din greu pentru a dezvolta o firmă puternic orientată către client, reunind profesioniști cu o abordare similară asupra dreptului și de business, cu o experiență profundă în industriile pe care le deservim. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre.”


„Sunt încântată să mă alătur WH Partners. După ce am acumulat experiență atât in-house cât și în societăți de avocatură, cel mai recent, co-fondator și managing partner al unei alte firme, știu că o echipă puternic concentrată pe clienți este o necesitate. La WH Simion & Partners reunim talent, experiență și efort. Valorile noastre se potrivesc cu cele ale WH Partners, o firmă pe care o cunoaștem bine de câțiva ani, cu care am colaborat în trecut și cu care împărtășim mai mulți clienți respectabili. Eu și partenerii mei așteptăm cu nerăbdare să lucrăm și mai strâns cu colegii noștri de la WH din Malta, Polonia, Republica Cehă și Emiratele Arabe Unite”, a comentat Cosmina Simion, Managing Partners WHSimion & Partners.

Cosmina este un avocat cu experiență în domenii reglementate, proprietate intelectuală și tehnologie, cu peste două decenii de experiență în diverse industrii, cu accent pe industriile media și divertisment, tehnologie, online și gaming. Ea este clasată ca Global Market Leader în Chambers Global, Leading Individual în Gambling Area de către Legal 500 și Recommended în Proprietate Intelectuală și TMT. Cosmina este singurul avocat recunoscut pentru legislația jocurilor de noroc din România de Who’s Who Legal (WWL) și este inclusă în Silver Band a Top Trademark Professionals de WTR1000. De asemenea, Cosmina este recunoscută drept avocat recomandat de IAM Patent 1000 în domeniul brevetelor.

Înainte de a înființa WH Simion & Partners, Cosmina a fost managing partner și co-fondator al societății de avocatură premiate Simion & Baciu. Anterior Simion & Baciu, Cosmina a fost partener de proprietate intelectuală și coordonator al practicilor de jocuri de noroc, consumatori și publicitate la una din cele mai mari și vechi firme de avocatură din România. Anterior, aceasta a înființat și a condus cabinetul TMT în România a unei firme de avocatură globale. Cosmina a dobândit o experiență valoroasă în tranzacții și management datorită timpului petrecut în cadrul unui grup de media din SUA - lider regional în România, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croația, Moldova, în sectorul TV media. De-a lungul carierei, Cosmina a coordonat echipe de specialiști în proceduri complexe de licențiere, achiziții și licitații.

WH Simion & Partners se va concentra pe o gamă largă de arii de practică, inclusiv proprietate intelectuală, jocuri video și jocuri de noroc, dreptul concurenței, protecția consumatorilor și publicitate, tehnologie și media, protectia datelor cu caracter personal, drept corporativ, fuziuni și achiziții, precum și litigii.

WH Partners
este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Malta, cu un accent puternic pe asistarea afacerilor care alimentează economia digitală. Firma are o practică bine stabilită care consiliază clienți în domeniul fintech, jocuri video și jocuri de noroc, drept corporativ, fuziuni și achiziții, drept fiscal, drept comercial, litigii, dreptul muncii șI imigrare, finanțări, proprietate intelectuală, protecția datelor cu caracter personal, drept imobiliar.

Atât firma, cât și avocații săi sunt bine cotați de directoarele internaționale, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500, IFLR1000 și World Tax.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 20 / 1741
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Ionuț Alexandru Anghel, Group legal counsel - Ericsson, juristul trecut prin firme de top în avocatura de business și format în unele dintre cele mai sofisticate și cu miză proiecte: “Profesionistul Dreptului are, aidoma unui dascăl, o vocație socială: el trebuie să lumineze acolo unde este întuneric, să apropie acolo unde există divergență, să creeze reguli și să asigure respectarea lor, eliminând arbitrariul din societate”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Attorney (flexible position) Competition, EU & Foreign trade - Bucharest
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Cătălin Istrate, Head of Legal & Business Conduct la Gilead Sciences Romania: “O bună înțelegere a businessului și ieșirea din zona de risk-free sunt calități pe care juriștii ar putea să le exerseze mai mult. De asemenea, digital și AI sunt domenii pe care juriștii ar trebui să le înțeleagă cât mai bine, pentru a nu fi depășiți de ele”
Frații Micula câștigă apelul și continuă ofensiva legală împotriva statului român în instanțele americane pentru recunoașterea unei datorii de 356 mil. $ | Judecătorii americani spun că România a încercat să “reîmpacheteze” argumente anterioare și a eșuat argumentând că hotărârile CJUE în procedurile privind ajutoarele de stat au invalidat sentința. “Vom continua să urmărim executarea silită împotriva României în Statele Unite și în alte jurisdicții”, amenință avocații
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...