ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Wolf Theiss continuă recrutarea unor avocați de top | Roxana Dudău se alătură biroului din București în calitate de Partener și coordonator al practicii de Real Estate & Construcţii din România. Erik Steger, Partener și coordonator al acestei practici în CEE ̸ SEE: Recrutarea Roxanei subliniază angajamentul firmei de a dezvolta o practică regională preeminentă în acest domeniu

07 Septembrie 2022   |   BizLawyer

Roxana Dudău este un practician recunoscut în domeniul imobiliar, aducând o experiență de peste douăzeci de ani ca avocat de afaceri. D

 
 
Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss urează bun venit unui nou partener, Roxana Dudău. Începând cu 1 septembrie 2022, Roxana coordonează și se va concentra pe dezvoltarea în continuare a practicii de Real Estate & Construcţii din România și din alte jurisdicții Wolf Theiss.

Roxana Dudău este un practician recunoscut în domeniul imobiliar, aducând o experiență de peste douăzeci de ani ca avocat de afaceri. De-a lungul carierei sale, a asistat juridic investitori străini strategici activi în domeniile retail și construcții, în legătură cu intrarea și extinderea lor pe piața din România. De asemenea, a oferit consultanță băncilor și fondurilor de investiții, precum și investitorilor români în diverse tipuri de tranzacții care acoperă o serie de clase de active pe piața românească (de exemplu: birouri, retail și depozite industriale). Roxana a consiliat, de asemenea, investitori mari din sectoarele auto și aerospațial în ceea ce privește investițiile lor greenfield în România.


"Suntem foarte încântați că Roxana se alătură echipei Wolf Theiss și va coordona practica noastră de Real Estate & Construcţii din România, un domeniu care devine din ce în ce mai important pe această piață. Am deplină încredere că ea va consolida dezvoltarea practicii de Real Estate & Construcţii, atât la nivel local, cât și în întreaga regiune CEE / SEE", a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

"Îi urăm un bun venit călduros Roxanei în echipa Wolf Theiss din București. Recrutarea Roxanei subliniază angajamentul firmei de a dezvolta o practică regională preeminentă în domeniul Real Estate & Construcţii. Avem capacitatea și expertiza necesare, iar obiectivul nostru este de a continua să dezvoltăm abilităţile în domeniul Real Estate & Construcţii în beneficiul clienților noștri - noi și existenți - dintr-o gamă largă de industrii", a declarat Erik Steger, Partener și coordonator al practicii regionale de Real Estate & Construcţii din cadrul Wolf Theiss.

Cooptarea Roxanei Dudău vine după anunțuri în cascadă ale Wolf Theiss privind extinderea echipei din București. Luna trecută, firma a anunțat recrutarea a șase noi avocați în cadrul grupurilor de practică Proiecte, Energie & Infrastructură, Litigii, Drept societar și fuziuni & achiziții şi Dreptul muncii. În luna iunie, biroul din România al firmei regionale de avocatură anunțase că și-a extins echipa de avocați prin patru noi recrutări în cadrul a două grupuri de practică: Investigații, Răspuns în situaţii de Criză & Conformitate şi Concurenţă & Reglementare. Anterior, firma cooptase alți doi avocați în echipa Real-Estate.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Roxana a fost Partener Asociat la Băncilă, Diaconu și Asociații (o firmă membră a Ernst & Young Global Ltd și parte a rețelei globale EY Law), unde a coordonat departamentul de Real Estate al firmei și biroul german din cadrul EY România. Anterior, Roxana a făcut parte din echipa Noerr România timp de peste 17 ani, coordonând, de asemenea, Departamentul de Real Estate & Construcții al Noerr în calitate de Partener Asociat.

Roxana deţine o diplomă de licență de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi (1998) și o diplomă de Masterat de la Universitatea Constance, Germania (2003). De asemenea, a urmat studii postuniversitare la Facultatea de Litere a Universității Constance, Germania (2001). În 1999, a fost admisă în Baroul Iaşi, iar în 2004 în Baroul Bucureşti.

"Traversez o perioadă foarte interesantă pentru cariera mea. Sunt nerăbdătoare să contribui la dezvoltarea şi evoluţia biroului Wolf Theiss din Bucureşti şi sunt încântată de această nouă provocare, în calitate de coordonator al practicii sale de Real Estate & Construcţii pe o piaţă extrem de dinamică şi competitivă. Am întâlnit deja echipa locală şi vom porni împreună într-o călătorie entuziastă, cu o destinație clară - succesul viitor al Wolf Theiss”, a declarat Roxana Dudău, Partener şi coordonator al practicii de Real Estate & Construcţii în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 544 / 1716
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
BACIU PARTNERS: Rafinarea serviciilor juridice oferite într-o manieră integrată pentru o realitate în continuă schimbare | Ana-Maria Baciu, Managing Partner: “Am coordonat mereu echipe de avocați atipice, și acum am decis să creștem tempo-ul: suntem pregătiți să facem modul nostru de a gândi și de a pune în practică lucrurile să se reflecte clar, fără obstacole, în toate inițiativele în care suntem implicați”
Filip & Company a asistat grupul Digi la contractarea unui două împrumuturi în valoare peste 117 mil. € și, respectiv, de 50 mil. €
Proiectul parcului fotovoltaic de la Ovidiu face un pas înainte. MPR|Partners a fost alături de EnPower Energy pentru coordonarea procedurii de obținere a acordului de construire, cu o echipă de avocați coordonată de Gelu Maravela (partener fondator) și Dana Rădulescu (partener)
Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...