
Wolf Theiss își consolidează prezența pe piața românească prin extinderea echipei cu încă șase avocați. Bryan W. Jardine, Managing Partner: Noile recrutări în cadrul biroului din București sunt un răspuns la nivelul crescut de activitate pe care l-am înregistrat în România începând cu 2020 și întăreşte angajamentul continuu al firmei față de această piață
02 August 2022
B. A.Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti: Noile recrutări în cadrul biroului din București sunt un răspuns la nivelul crescut de activitate pe care l-am înregistrat în România începând cu 2020 și întăreşte angajamentul continuu al firmei față de această piață
![]() |
Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss își continuă extinderea prin recrutarea a șase noi avocați în cadrul următoarelor grupuri de practică: Proiecte, Energie & Infrastructură, Litigii, Drept societar și fuziuni & achiziții şi Dreptul muncii.
În luna iunie, biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunțase că și-a extins echipa de avocați prin patru noi recrutări - Bogdan Lamatic, Olimpia Farcaş, Claudia Andreescu și Adrian Manolache - în cadrul a două grupuri de practică: Investigații, Răspuns în situaţii de Criză & Conformitate şi Concurenţă & Reglementare.
Anterior, firma le cooptase pe Dana Toma și Ana-Maria Mustățea în echipa Real-Estate.
Tot în luna iunie, Wolf Theiss a anunțat cooptarea avocatului Flavius Florea, care s-a alăturat firmei în calitate de Counsel şi Coordonator al practicii de TMT, IP & Data Protection din România. El va conduce şi va consolida practica, adăugând expertiză valoroasă echipei locale.
În urma anunțului recent al celor șapte avocați care s-au alăturat firmei de avocatură în prima jumătate a anului 2022, Wolf Theiss urează bun venit altor șase noi avocați.
La 1 iulie 2022, Vladimir Plugărescu s-a alăturat Wolf Theiss în calitate de Senior Associate în cadrul echipei de Proiecte, Energie & Infrastructură. El are peste 8 ani de experiență ca avocat, fiind axat pe aspecte de energie și resurse naturale, dreptul mediului, sănătate, imobiliare, drept societar și fuziuni & achiziții. Înainte de a se alătura echipei Wolf Theiss, Vladimir a fost avocat la două firme de avocatură româneşti - NNDKP și Pachiu & Asociații, fiind responsabil cu asistența juridică în cadrul multor proiecte și tranzacții energetice majore. Anterior, a fost consilier juridic în cadrul a două companii, unde a asistat numeroși clienți în chestiuni de reglementare și de mediu pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare comerciale și negocierea contractelor de tip FIDIC. Vladimir a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 2010 și deține o diplomă de Masterat, unul în dreptul afacerilor internaționale la Universitatea din Tilburg, Facultatea de Drept (promoţia 2011). În 2014, a fost admis în Baroul București.
Gabriela Pătrăşcan s-a alăturat recent Wolf Theiss în calitate de Senior Associate în cadrul echipei de Litigii. Anterior, Gabriela a lucrat la SCA Davo & Asociații ca avocat și la CII Alice Matache Mirela ca practician în insolvență stagiar. Ea a acordat asistență juridică și reprezentare în instanță în chestiuni precum: procedura de insolvență, acțiuni în atragerea răspunderii inițiate de terți împotriva asocierii în participațiune, anularea hotărârilor acționarilor, rezilierea contractelor de închiriere, litigii privind obligația statului de a emite un act administrativ, anularea procedurii de vânzare a activelor în procedura de lichidare, înregistrarea mărcilor naționale. Înainte de aceasta, Gabriela a fost Senior Associate la SCP Mitel & Asociații, unde s-a concentrat pe acordarea de asistență juridică și reprezentare în: litigii, proceduri de executare silită, contestații împotriva actelor / procedurii de executare silită, cereri legate de clauze abuzive, înregistrarea de mărci la nivel european, încălcarea brevetelor și distrugerea mărfurilor importate cu încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală. Gabriela este avocat cu drept de liberă practică din anul 2014. Ea deţine o diplomă de licență de la Facultatea de Drept, Universitatea București, 2012 (Teză de licență cu tema "Clauze abuzive în contractele de leasing") și două diplome de Masterat în drept - un Master în Dreptul internațional și european al afacerilor (Maîtrise en Droit Européen et International des Affaires) la Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne (College juridique franco-roumain d’études européennes), 2013 și un Master în drept fiscal la Facultatea de Drept, Universitatea București, 2022. De asemenea, în 2015, Gabriela a absolvit Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților. Din octombrie 2021 este membră a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență.
Dumitru Colcer este Associate în cadrul biroului din București al Wolf Theiss şi membru al echipei de Litigii. Înainte de a se alătura echipei Wolf Theiss la jumătatea lunii iulie, Dumitru a lucrat pentru o firmă de avocatură de top din România, concentrându-se pe redactarea și formatarea de documente juridice și pe efectuarea de diverse cercetări juridice. În 2021, Dumitru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. În aprilie 2022, a fost admis în Baroul București.
Roxana Balica s-a alăturat recent echipei de Corporate / M&A din cadrul Wolf Theiss în calitate de Associate. Anterior, Roxana a lucrat pentru o firmă românească de avocatură, concentrându-se pe operațiunile legate de Registrul Comerțului; redactarea hotărârilor acționarilor unici, a hotărârilor generale ale acționarilor, a declarațiilor, a procurilor și a altor documente necesare; acordarea de consultanță și consiliere juridică pentru acorduri civile sau comerciale, inclusiv redactarea și interpretarea clauzelor; reprezentarea și asistarea clienților în fața autorităților. Înainte de aceasta, a fost Associate în cadrul a două firme româneşti de avocatură. Roxana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca în 2018 și și-a continuat studiile cu un Masterat, în Dreptul Afacerilor la Universitatea București, Facultatea de Drept, 2021. În 2018, a fost admisă în Baroul București.
Marius Moldoveanu este Associate în cadrul echipei de Corporate / M&A. Înainte de a se alătura recent Wolf Theiss, Marius a fost stagiar juridic la trei firme de avocatură locale. A fost, de asemenea, voluntar pentru Crucea Roșie și pentru "Ideo Ideis". Marius deţine o diplomă de licență de la Facultatea de Drept, Universitatea București, 2021. Marius a fost admis în Baroul București în aprilie 2022.
La jumătatea lunii iulie 2022, Ioana Iacob s-a alăturat Wolf Theiss în calitate de Associate în echipa de Dreptul Muncii. Anterior, Ioana a lucrat pentru o firmă românească de avocatură, oferind consultanță în mai multe domenii, cum ar fi: drept civil și drept societar, dreptul muncii, GDPR, proprietate intelectuală, drept fiscal și litigii. De asemenea, a oferit asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată în aspecte de drept civil, drept contravențional și dreptul muncii. Ioana a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea București în 2017 și apoi a urmat un masterat în dreptul muncii la aceeași universitate în 2018. În octombrie 2018, a fost admisă în Baroul București.
"Le urăm un călduros bun venit în echipa Wolf Theiss acestor șase avocați talentați. Noile recrutări în cadrul biroului din București sunt un răspuns la nivelul crescut de activitate pe care l-am înregistrat în România începând cu 2020 și întăreşte angajamentul continuu al firmei față de această piață. Pentru acest an, intenționăm să continuăm să consolidăm biroul din București, pentru a-l transforma într-o alegere de top pentru servicii juridice și pentru a ne crește profilul și prezența pe piața locală", a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss București.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 835 / 1984 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
Leroy și Asociații a asistat ENGIE Romania în achiziția unui proiect eolian în județul Constanța. Ce avocați au fost în prima linie
Filip & Company a asistat Amstar Management în vânzarea hotelurilor Duke Romană și Duke Armenească din București. Ioana Roman (partener) a coordonat echipa
Cum lucrează avocații firmei Țuca Zbârcea & Asociații în proiectele de obținere și implementare a ajutoarelor de stat și cum îi pot ajuta pe clienții care solicită asistență | Șansele unui proiect depind de caracteristicile sale intrinseci, de îndeplinirea criteriilor de eligibilitate și de corectitudinea cu care sunt colectate documentele necesare depunerii dosarului. De vorbă cu Raluca Vasilache (Partener) și Andreea Oprișan (Partener) despre pașii care trebuie urmați și aspectele sensibile de care companiile trebuie să țină cont
RTPR, avocații băncilor în finanțarea sindicalizată de 3,1 miliarde lei acordată Electrica. Cosmin Tilea (Partner) și Andreea Nedeloiu (Counsel) au coordonat echipa
Women Lawyers | De vorbă cu Angela Porumb (Partener Mușat & Asociații), avocat o carieră de peste 20 de ani în avocatura de business, care a ales această firmă din dorința clară de a evolua: ”Pasul spre Mușat & Asociații a fost definitoriu pentru maturizarea și împlinirea mea ca avocat. Am avut în acest fel avantajul de a intra în dosare complexe, cu rezonanță juridică, cauze ce, dincolo de pregătirea teoretică, au implicat creativitate maximă și obligatoriu efort de echipă”
Răsturnare de situație: doar trei case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Filip & Company intră în top, iar două firme cu un trecut bogat în domeniul arbitrajelor și prezență constantă în ghidurile de profil au părăsit clasamentul. ZRVP și LDDP rămân pilonii prezenței românești în GAR 100, ediția 2025
Women Lawyers | De vorbă cu Gabriela Neagu, Managing Associate la Băncilă, Diaconu și Asociații, avocatul care a construit de la zero practica de Banking & Finance a firmei: „Să ai șansa nu doar să faci parte dintr-o echipă, ci să o modelezi și să o dezvolți, este un proces care îți aduce atât satisfacție, cât și o responsabilitate reală”
Rundă de promovări în mai multe arii de practică în biroul Kinstellar din București. Magdalena Răducanu preia rolul de Partener, alți șase avocați fac un pas înainte în carieră | Victor Constantinescu (Managing Partner): ”Aceste promovări recente nu sunt doar etape importante în cariera colegilor noștri, ci și confirmare a abilității lor de leadership și a rolurilor esențiale în cadrul biroului nostru”
Women Lawyers | De vorbă cu Andreea Soare (Senior Associate - BSMP), avocat care spune că pentru a avea o carieră durabilă, este fundamental să fii cu adevărat pasionat de munca pe care o depui și dedicat îndeplinirii cu succes a mandatelor încredințate. ”Principalele avantaje ale apartenenței la această firmă sunt diversitatea proiectelor la care avem acces și oportunitățile de dezvoltare professională. Cultura deschisă și orientată spre colaborare permite un schimb constant de idei și soluții creative”
Filip & Company a asistat BT Pensii în preluarea fondului BRD Medio, care devine Pensia Mea Plus. Vânzătorii au lucrat cu avocații PNSA
Sebastian Guțiu, Managing Partner Schoenherr România, interviu în Italia Oggi: ” Mediul economic românesc prezintă lumini și umbre. 2025 va fi un an delicat; unele decizii politice și reforme structurale ar putea fi încetinite”
Schoenherr a asistat Dentas Kağıt Sanayi cu privire la vânzarea fabricii sale din România către Hartmann Packaging | Mădălina Neagu (partener), coordonatoarea echipei: ”Sectorul producției din România continuă să atragă atenția investitorilor strategici”
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...