ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Wolf Theiss își consolidează prezența pe piața românească prin extinderea echipei cu încă șase avocați. Bryan W. Jardine, Managing Partner: Noile recrutări în cadrul biroului din București sunt un răspuns la nivelul crescut de activitate pe care l-am înregistrat în România începând cu 2020 și întăreşte angajamentul continuu al firmei față de această piață

02 August 2022   |   B. A.

Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss Bucuresti: Noile recrutări în cadrul biroului din București sunt un răspuns la nivelul crescut de activitate pe care l-am înregistrat în România începând cu 2020 și întăreşte angajamentul continuu al firmei față de această piață

 
 

Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss își continuă extinderea prin recrutarea a șase noi avocați în cadrul următoarelor grupuri de practică: Proiecte, Energie & Infrastructură, Litigii, Drept societar și fuziuni & achiziții şi Dreptul muncii.

În luna iunie, biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunțase că și-a extins echipa de avocați prin patru noi recrutări - Bogdan Lamatic, Olimpia Farcaş, Claudia Andreescu și Adrian Manolache - în cadrul a două grupuri de practică: Investigații, Răspuns în situaţii de Criză & Conformitate şi Concurenţă & Reglementare.


Anterior, firma le cooptase pe Dana Toma și Ana-Maria Mustățea în echipa Real-Estate.

Tot în luna iunie, Wolf Theiss a anunțat cooptarea avocatului Flavius Florea, care s-a alăturat firmei în calitate de Counsel şi Coordonator al practicii de TMT, IP & Data Protection din România. El va conduce şi va consolida practica, adăugând expertiză valoroasă echipei locale.

În urma anunțului recent al celor șapte avocați care s-au alăturat firmei de avocatură în prima jumătate a anului 2022, Wolf Theiss urează bun venit altor șase noi avocați.

La 1 iulie 2022, Vladimir Plugărescu s-a alăturat Wolf Theiss în calitate de Senior Associate în cadrul echipei de Proiecte, Energie & Infrastructură. El are peste 8 ani de experiență ca avocat, fiind axat pe aspecte de energie și resurse naturale, dreptul mediului, sănătate, imobiliare, drept societar și fuziuni & achiziții. Înainte de a se alătura echipei Wolf Theiss, Vladimir a fost avocat la două firme de avocatură româneşti - NNDKP și Pachiu & Asociații, fiind responsabil cu asistența juridică în cadrul multor proiecte și tranzacții energetice majore. Anterior, a fost consilier juridic în cadrul a două companii, unde a asistat numeroși clienți în chestiuni de reglementare și de mediu pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare comerciale și negocierea contractelor de tip FIDIC. Vladimir a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 2010 și deține o diplomă de Masterat, unul în dreptul afacerilor internaționale la Universitatea din Tilburg, Facultatea de Drept (promoţia 2011). În 2014, a fost admis în Baroul București.

Gabriela Pătrăşcan s-a alăturat recent Wolf Theiss în calitate de Senior Associate în cadrul echipei de Litigii. Anterior, Gabriela a lucrat la SCA Davo & Asociații ca avocat și la CII Alice Matache Mirela ca practician în insolvență stagiar. Ea a acordat asistență juridică și reprezentare în instanță în chestiuni precum: procedura de insolvență, acțiuni în atragerea răspunderii inițiate de terți împotriva asocierii în participațiune, anularea hotărârilor acționarilor, rezilierea contractelor de închiriere, litigii privind obligația statului de a emite un act administrativ, anularea procedurii de vânzare a activelor în procedura de lichidare, înregistrarea mărcilor naționale. Înainte de aceasta, Gabriela a fost Senior Associate la SCP Mitel & Asociații, unde s-a concentrat pe acordarea de asistență juridică și reprezentare în: litigii, proceduri de executare silită, contestații împotriva actelor / procedurii de executare silită, cereri legate de clauze abuzive, înregistrarea de mărci la nivel european, încălcarea brevetelor și distrugerea mărfurilor importate cu încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală. Gabriela este avocat cu drept de liberă practică din anul 2014. Ea deţine o diplomă de licență de la Facultatea de Drept, Universitatea București, 2012 (Teză de licență cu tema "Clauze abuzive în contractele de leasing") și două diplome de Masterat în drept - un Master în Dreptul internațional și european al afacerilor (Maîtrise en Droit Européen et International des Affaires) la Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne (College juridique franco-roumain d’études européennes), 2013 și un Master în drept fiscal la Facultatea de Drept, Universitatea București, 2022. De asemenea, în 2015, Gabriela a absolvit Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților. Din octombrie 2021 este membră a Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență.

Dumitru Colcer este Associate în cadrul biroului din București al Wolf Theiss şi membru al echipei de Litigii. Înainte de a se alătura echipei Wolf Theiss la jumătatea lunii iulie, Dumitru a lucrat pentru o firmă de avocatură de top din România, concentrându-se pe redactarea și formatarea de documente juridice și pe efectuarea de diverse cercetări juridice. În 2021, Dumitru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. În aprilie 2022, a fost admis în Baroul București.

Roxana Balica s-a alăturat recent echipei de Corporate / M&A din cadrul Wolf Theiss în calitate de Associate. Anterior, Roxana a lucrat pentru o firmă românească de avocatură, concentrându-se pe operațiunile legate de Registrul Comerțului; redactarea hotărârilor acționarilor unici, a hotărârilor generale ale acționarilor, a declarațiilor, a procurilor și a altor documente necesare; acordarea de consultanță și consiliere juridică pentru acorduri civile sau comerciale, inclusiv redactarea și interpretarea clauzelor; reprezentarea și asistarea clienților în fața autorităților. Înainte de aceasta, a fost Associate în cadrul a două firme româneşti de avocatură. Roxana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca în 2018 și și-a continuat studiile cu un Masterat, în Dreptul Afacerilor la Universitatea București, Facultatea de Drept, 2021. În 2018, a fost admisă în Baroul București.

Marius Moldoveanu este Associate în cadrul echipei de Corporate / M&A. Înainte de a se alătura recent Wolf Theiss, Marius a fost stagiar juridic la trei firme de avocatură locale. A fost, de asemenea, voluntar pentru Crucea Roșie și pentru "Ideo Ideis". Marius deţine o diplomă de licență de la Facultatea de Drept, Universitatea București, 2021. Marius a fost admis în Baroul București în aprilie 2022.

La jumătatea lunii iulie 2022, Ioana Iacob s-a alăturat Wolf Theiss în calitate de Associate în echipa de Dreptul Muncii. Anterior, Ioana a lucrat pentru o firmă românească de avocatură, oferind consultanță în mai multe domenii, cum ar fi: drept civil și drept societar, dreptul muncii, GDPR, proprietate intelectuală, drept fiscal și litigii. De asemenea, a oferit asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată în aspecte de drept civil, drept contravențional și dreptul muncii. Ioana a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea București în 2017 și apoi a urmat un masterat în dreptul muncii la aceeași universitate în 2018. În octombrie 2018, a fost admisă în Baroul București.

"Le urăm un călduros bun venit în echipa Wolf Theiss acestor șase avocați talentați. Noile recrutări în cadrul biroului din București sunt un răspuns la nivelul crescut de activitate pe care l-am înregistrat în România începând cu 2020 și întăreşte angajamentul continuu al firmei față de această piață. Pentru acest an, intenționăm să continuăm să consolidăm biroul din București, pentru a-l transforma într-o alegere de top pentru servicii juridice și pentru a ne crește profilul și prezența pe piața locală", a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss București.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 9 / 6036
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studiu Refinitiv | Sectorul fuziunilor şi achiziţiilor a frânat puternic în primul semestru al acestui an. Activitatea de M&A a scăzut cu 21 % la nivel global, iar în Europa Estică regresul a fost de 18 %. Câteva firme de avocați cu prezență la București strălucesc, însă, în clasamentele globale și europene
Wolf Theiss a asistat un sindicat de bănci în legătură cu acordarea unei facilități de credit către Romgaz S.A. în cadrul tranzacției de preluare a participaţiei Exxon în proiectul de gaze din Marea Neagră
Avocații Kinstellar spun că au remarcat preocuparea angajatorilor de a creiona strategii de menținere a personalului-cheie, fiind mandatați în acest sens cu elaborarea unor programe de tip Stock Option Plan sau a unor scheme de bonusare în funcție de performanțe. Activitate intensă în practica de Employment, cu mandate diverse și o echipă expusă la proiecte cu un caracter multidisciplinar
Noul ghid al Comitetului European pentru Protecția Datelor ar putea aduce o creștere statistică a sancțiunilor, spun avocații Wolf Theiss, firmă cu o echipă dedicată proiectelor din acest domeniu | Biroul din București a asistat clienții în tranzacții complexe, care au implicat aspecte mai sofisticate de protecția datelor. Potențialii cumpărători ai unei afaceri sunt din ce în ce mai interesați să înțeleagă riscurile la care se expun din perspectiva protecției datelor și care sunt modalitățile de a se proteja
Wolf Theiss promovează trei avocați din linia a doua care au participate la unele dintre cele mai importante tranzacţii. Brian Jardine, Managing Partner: Promovarea, recunoaștere a contribuțiilor profesionale deosebite la consolidarea poziției de lider pe piața românească a biroului din București
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a Senior Associate | Banking & Finance
LegiTeam: Reff & Associates is looking for an Associate | Banking & Finance
BizLawyer îi prezintă pe cei mai buni absolvenți din generația lor | Laura Elena Ionașcu, medie finală 9,79 (2021): Cred că notele din timpul facultății pot fi, într-o anumită măsură, indicatori pentru performanța pe care o vei avea în practică, dar succesul profesional nu este determinat de acest aspect. De o importanță majoră sunt și abilitățile practice dobândite, competențele personale, abilitățile de comunicare, de relaționare, de organizare
Arbitrajul KELAG-Kärntner Elektrizitäts-Aktiengesellschaft and others v. Romania intra în linie dreaptă după ce părțile și-au ales arbitrii. România a mers pe mâna unui avocat cu o bogată experiență în comerț internațional, care a lucrat timp de 20 de ani pentru guvernul mexican
BizLawyer îi prezintă pe cei mai buni absolvenți din generația lor | Ion Arhiliuc a trecut Prutul pentru a studia Dreptul la Iași și a fost unul dintre cei mai buni absolvenți din generația anului 2021, cu nota 9,60: ‘Media a atras anumite oportunități. Apreciez că România oferă toate oportunitățile necesare unui profesionist, însă depinde de fiecare dacă uzează de aceste pârghii’
Pe masa de lucru a avocaților Mitel & Asociații au ajuns proiecte legate de protecția datelor cu caracter personal din ce în ce mai sofisticate. Mădălina Mitel, Partener: Data Protection a devenit o practică de sine stătătoare la nivelul societății noastre, iar mandatele primite sunt dintre cele mai diverse și provocatoare
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associates - Legal consultancy practice | Banking, Finance, Digital & Tech Law
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...