ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CEE Attorneys | Boanță, Gîdei și Asociații alături de Bunnyshell în finanțarea primită de la Early Game Ventures

18 Septembrie 2019   |   A.D.

Întregul proiect s-a desfășurat pe durata câtorva luni, clientul apreciind atât competențele echipei de avocați, cât și flexibilitatea și capacitatea de a livra rapid soluții valoroase, agilitatea fiind o condiție sine qua non pentru gestionarea proiectelor din zona hi-tech.

Sergiu Gîdei, unul dintre fondatorii CEE Attorneys/Boantă, Gîdei si Asociatii

 
 
Bunnyshell, startup românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, a ales firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații pentru a-l asista în proiectul prin care au primit o finanțare de 750.000 euro din partea fondului de investiții Early Game Ventures și a unui business angel.

Întregul proiect s-a desfășurat pe durata câtorva luni, clientul apreciind atât competențele echipei de avocați, cât și flexibilitatea și capacitatea de a livra rapid soluții valoroase, agilitatea fiind o condiție sine qua non pentru gestionarea proiectelor din zona hi-tech. 

“La capitolul start-up-uri în tehnologie, România este de câțiva ani pe harta unor investitori cu potențial din întreaga lume, Bunnyshell fiind dintre cele mai inovatoare companii de pe piața de profil, creatori ai unei tehnologii disruptive cu impact major asupra accesibilității cloud-ului pentru utilizatori. Ne bucură că au avut încredere în experiența și know-how-ul nostru specific în acest domeniu și, prin prisma expunerii acumulate în ultimii ani, suntem optimiști cu privire la potențialul enorm de dezvoltare și evoluție al acestor business-uri atât în București, cât și în marile hub-uri de tehnologie din țară,”, consideră Sergiu Gîdei, unul dintre fondatorii CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații și coordonatorul proiectului, în care a mai fost implicată Elena Sopotean, avocat asociat.


CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a gestionat în ultimii doi ani proiecte din zona start-up-uri și hi-tech inovatoare și având scalabilitate globală, evaluate la zeci de milioane de euro. Printre acestea, cele mai importante au vizat:
•    Asistența acordată fondatorilor brand-ului 7Card (lider în domeniul agregării de servicii de wellness și sport) în legătură cu vânzarea business-ului către grupul francez Sodexo.
•    Asistența acordată Grupului Xpediator (grup integrat de logistică, transporturi și tehnologie, listat la bursa din Londra) in legatură cu structurarea francizei diviziei de tehnologie www.eshopwedrop.com , precum și consiliere în legătură cu expansiunea globală a francizei in Europa, Asia și SUA.
•    Asistență acordată V7 Capital (studio de start-up-uri) în legătură cu investițiile în start-up-urile Confidas, Wineful, Pluria.
•    Asistența oferită fondului Sparking Capital (jucător specializat în investiții în start-up-uri în perioada timpurie) cu privire la investițiile în start-upurile Evertoys și Techinfluence.
•    Asistență acordată unui important jucător în domeniul blockchain în legătură cu obținerea unei investiții semnificative din partea unui important fond de investiții din Asia.

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați  este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”. 
Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în Germania și în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 4 / 60
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
Avocații văd o “specializare” a tranzacțiilor din segmentul High-Tech ̸ Start-ups. Sergiu Gîdei, Parter CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații: Se negociază intens pe aspecte de randament, exit facil al investitorilor și asigurarea mecanismelor de control
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv și avocat stagiar pentru departamentul Consultanță
Ce îi ține ocupați pe avocații de IP de la Stratulat Albulescu. Cele mai dificile proiecte din practica de proprietate intelectuală și domeniile din care vin cele mai multe solicitări
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...