ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CEE Attorneys | Boanță, Gîdei și Asociații alături de Bunnyshell în finanțarea primită de la Early Game Ventures

18 Septembrie 2019   |   A.D.

Întregul proiect s-a desfășurat pe durata câtorva luni, clientul apreciind atât competențele echipei de avocați, cât și flexibilitatea și capacitatea de a livra rapid soluții valoroase, agilitatea fiind o condiție sine qua non pentru gestionarea proiectelor din zona hi-tech.

Sergiu Gîdei, unul dintre fondatorii CEE Attorneys/Boantă, Gîdei si Asociatii

 
 
Bunnyshell, startup românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, a ales firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații pentru a-l asista în proiectul prin care au primit o finanțare de 750.000 euro din partea fondului de investiții Early Game Ventures și a unui business angel.

Întregul proiect s-a desfășurat pe durata câtorva luni, clientul apreciind atât competențele echipei de avocați, cât și flexibilitatea și capacitatea de a livra rapid soluții valoroase, agilitatea fiind o condiție sine qua non pentru gestionarea proiectelor din zona hi-tech. 

“La capitolul start-up-uri în tehnologie, România este de câțiva ani pe harta unor investitori cu potențial din întreaga lume, Bunnyshell fiind dintre cele mai inovatoare companii de pe piața de profil, creatori ai unei tehnologii disruptive cu impact major asupra accesibilității cloud-ului pentru utilizatori. Ne bucură că au avut încredere în experiența și know-how-ul nostru specific în acest domeniu și, prin prisma expunerii acumulate în ultimii ani, suntem optimiști cu privire la potențialul enorm de dezvoltare și evoluție al acestor business-uri atât în București, cât și în marile hub-uri de tehnologie din țară,”, consideră Sergiu Gîdei, unul dintre fondatorii CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații și coordonatorul proiectului, în care a mai fost implicată Elena Sopotean, avocat asociat.


CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a gestionat în ultimii doi ani proiecte din zona start-up-uri și hi-tech inovatoare și având scalabilitate globală, evaluate la zeci de milioane de euro. Printre acestea, cele mai importante au vizat:
•    Asistența acordată fondatorilor brand-ului 7Card (lider în domeniul agregării de servicii de wellness și sport) în legătură cu vânzarea business-ului către grupul francez Sodexo.
•    Asistența acordată Grupului Xpediator (grup integrat de logistică, transporturi și tehnologie, listat la bursa din Londra) in legatură cu structurarea francizei diviziei de tehnologie www.eshopwedrop.com , precum și consiliere în legătură cu expansiunea globală a francizei in Europa, Asia și SUA.
•    Asistență acordată V7 Capital (studio de start-up-uri) în legătură cu investițiile în start-up-urile Confidas, Wineful, Pluria.
•    Asistența oferită fondului Sparking Capital (jucător specializat în investiții în start-up-uri în perioada timpurie) cu privire la investițiile în start-upurile Evertoys și Techinfluence.
•    Asistență acordată unui important jucător în domeniul blockchain în legătură cu obținerea unei investiții semnificative din partea unui important fond de investiții din Asia.

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați  este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”. 
Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în Germania și în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 85 / 99
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
CMS asistă Iberdrola în vânzarea activelor sale eoliene din România. Cumpărătorul i-a avut alături pe avocații firmei Bohâlțeanu & Asociații
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...