ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CONCORDIA și Schoenherr sărbătoresc 15 ani de parteneriat | Peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono organizației neguvernamentale

26 Noiembrie 2023   |   BizLawyer

În ultimii 15 ani, peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono pentru CONCORDIA în domenii precum drept societar, proprietăți imobiliare, dreptul muncii, relații contractuale, litigii, protecția datelor cu caracter personal, proprietate intelectuală, drept fiscal și altele.

 
 
Anul acesta, CONCORDIA și Schoenherr aniversează 15 ani de parteneriat. În acești ani, firma de avocatură a acordat asistență juridică pro bono organizației neguvernamentale, sprijinind proiectele sociale și educaționale ale acesteia în România, Moldova, Austria, Bulgaria și Kosovo.

Pentru a sărbători acest parteneriat, pe 17 noiembrie 2023 CONCORDIA a găzduit un eveniment în locația sa EDU CAMPUS de lângă Ploiești, unde membri ai echipei din România a Schoenherr s-au întâlnit cu copiii și tinerii care beneficiază de acest proiect educațional. Cu acest prilej, echipa firmei de avocatură a desfășurat și activități de voluntariat în spațiul EDU CAMPUS, ajutând la construirea și vopsirea unor spații comune.


"Este cu adevărat o onoare pentru noi să avem Schoenherr ca parte a comunității noastre de parteneri, având în vedere că ne sprijină de atâția ani cu toate serviciile juridice de care avem nevoie, de la aspecte ce țin de organizarea juridică a organizației noastre, la vânzarea de proprietăți, aspecte fiscale, cadrul juridic privind dezvoltarea de parteneriat, și multe altele", a declarat Bernhard Drumel, CEO al CONCORDIA International. "Fără îndoială, activitatea noastră de sprijin al copiilor și tinerilor care provin din comunități defavorizate a fost îmbunătățită prin aceste servicii, iar eu și colegii mei suntem extrem de recunoscători pentru acest lucru."  

În ultimii 15 ani, peste 75 de avocați din cadrul Schoenherr au oferit servicii juridice pro bono pentru CONCORDIA în domenii precum drept societar, proprietăți imobiliare, dreptul muncii, relații contractuale, litigii, protecția datelor cu caracter personal, proprietate intelectuală, drept fiscal și altele. Aceste servicii au sprijinit CONCORDIA în desfășurarea activităților sale zilnice, precum și în dezvoltarea și implementarea de noi proiecte sociale și educaționale.

"Echipa CONCORDIA face minuni în a modela viețile copiilor și tinerilor care îi sunt încredințați", a declarat Markus Piuk, partener Schoenherr, care conduce echipa juridică ce consiliază CONCORDIA. "Admirăm proiectele și implicarea lor și suntem mândri că putem contribui la povestea lor de succes în România, Moldova, Austria, Bulgaria și Kosovo. Faptul că am putut sprijini CONCORDIA cu consultanță juridică pro bono în ultimii 15 ani este un privilegiu pentru echipa Schoenherr."

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală internațională, independentă, care se angajează să sprijine copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate pentru a ajunge la o viață independentă și autodeterminată. Înființată în 1991, CONCORDIA activează în prezent în România, Bulgaria, Moldova, Kosovo și Austria. Cu scopul de a îmbunătăți în mod durabil condițiile de viață ale copiilor și tinerilor care îi sunt încredințați, CONCORDIA urmărește să se asigure că aceștia se pot dezvolta protejați și în siguranță, în mod sănătos și liber. În România, CONCORDIA își desfășoară activitatea în București, precum și județele Ilfov, Prahova și Dâmbovița, sprijinind 2.000 de copii, tineri și familii care trăiesc în condiții vulnerabile.

Schoenherr este o firmă de avocatură activă în Europa Centrală și de Est și în Europa de Sud-Est. Fiind una dintre primele firme internaționale de avocatură care a dezvoltat o rețea în această regiune, Schoenherr este în prezent una cele mai mari firme din Europa Centrală și de Est și în Europa de Sud-Est, unde operează 15 birouri. Acoperirea sa geografică îi permite să ofere soluții care se potrivesc perfect fiecărei jurisdicții, industrii și companii.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5 / 90
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Bondoc și Asociații, alături de cumpărător în tranzacția de 432 mil. lei prin care Fondul Proprietatea și-a vândut acțiunile deţinute la Engie România. Echipa, coordonată de Lucian Bondoc
Teodorescu Partners a asistat Autonom Protect în achiziția Nova Ria24
După un an bun, în care a fost solicitată să acorde consultanță în câteva dintre cele mai spectaculoase proiecte de pe piața locală, Bulboacă & Asociații vede un 2024 cu oportunități semnificative în mai multe domenii | ”Vom avea privilegiul să acționăm într-unul dintre cei mai interesanți ani din istoria recentă a țării, dar cu România în cea mai bună formă economică a sa. Provocări vor fi, important este să prindem vârful și acestui val”, spun avocații
Stănescu Vasile & Asociaţii și Strelia CVBA apără România în procesul intentat de Pfizer la Bruxelles, cu pretenții de peste o jumătate de miliard de euro plus dobânzi. Cine sunt apărătorii României și ce îi recomandă
Banking & Finance | Avocații NNDKP au asistat anul trecut finanțări locale de aproape un miliard de euro și s-au implicat în proiecte transfrontaliere de peste trei miliarde de euro. Echipa a continuat să lucreze pentru finanțatorii unor grupuri importante din industrie sau sectorul agricol, dar a stat alături și de clienții finanțați, companii fanion în domeniile în care operează. Valentin Voinescu (Partener): Mediul de business din România a demonstrat reziliență și numărul de proiecte nu s-a redus, ba chiar am asistat la o accelerare la sfârșitul anului trecut
Chambers Global 2024 | RTPR, singura firmă de avocați listată pe prima poziție în ambele arii de practică analizate: Corporate ̸ M&A și Banking & Finance. Filip & Company și Schoenherr sunt în prima bandă în Corporate ̸ M&A. Firmele care au cei mai mulți avocați evidențiați sunt RTPR (8), Filip & Company (6), CMS (5) și Clifford Chance Badea (5)
Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Monica Alexandra Popa, una dintre premiantele anului 2021: “Mi-am dorit să lucrez într-o echipă în care să simt că mi se oferă oportunități de creștere și sunt încurajată să cresc și să absorb cât mai multă informație, atât în primii ani de avocatură, cât și ulterior. Firma de avocatură cu care am simțit și simt că sunt compatibilă este Filip & Company”
Bohâlțeanu & Asociații, implicată într-o nouă tranzacție importantă din domeniul industriei aviatice | Firma de avocați a asistat grupul Christian Tour în procedura de preluare de la Aegean Airlines SA a 51% în cadrul companiei aeriene românești Anima Wings Aviation SA. Ionuț Bohâlțeanu (Managing Partner) și Daniela Milculescu (Partner), în prim plan
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
Lista scurtă a finaliștilor “Chambers Europe Awards - 2024” | Cinci firme din România luptă pentru trofeu: CMS, NNDKP și Schoenherr, prezențe constante la gala premiilor, RTPR intră în competiție propulsată de activitatea intensă din ultimul an, iar Filip & Company este nominalizată pentru a treia oară consecutiv
DLA Piper | The Opportunity: Lawyer, Employment
Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement obține la ICCJ o soluție definitivă în favoarea unui cunoscut operator de restaurante, într-o dispută judiciară cu un probatoriu voluminos, care a durat peste 4 ani. Proiect coordonat de Ioana Gelepu (Managing Partner)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...