ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

AVBS Credit: Numărul persoanelor care accesează o franciză în brokerajul bancar a crescut cu peste 37% în 2020

25 Ianuarie 2021   |   Agerpres

Statisticile efectuate de compania AVBS Credit arată că foştii angajaţi din bănci decid într-un număr din ce în ce mai mare să îşi înfiinţeze propriul business în domeniul financiar-bancar prin contractarea unei francize.

 
 
Numărul persoanelor care accesează o franciză în brokerajul bancar a înregistrat o creştere de peste 37% în 2020, faţă de anul anterior, conform unei analize a companiei AVBS Credit, broker de credite, specializată în intermedierea creditelor bancare şi non-bancare pentru persoanele fizice şi juridice.
 
"Anul 2020 a fost caracterizat de multe schimbări, iar pandemia cauzată de virusul COVID-19 a accelerat digitalizarea domeniului bancar. Astfel, băncile au restructurat modelul de banking tradiţional: au închis numeroase sucursale şi au investit puternic în parteneriatele cu brokerii de credite şi în dezvoltarea unor sisteme şi aplicaţii online inteligente, care să asigure un nivel optim, sigur şi responsabil al creditării clienţilor. La acest moment, sistemul bancar a accentuat creditarea prin două canale principale: digital şi prin partenerii externi. Pe fondul acestor reorganizări bancare, numărul persoanelor care accesează o franciză în brokerajul bancar a înregistrat o creştere mai mare cu 37% în 2020, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019", se menţionează într-un comunicat al companiei remis, luni, AGERPRES.
 
Statisticile efectuate de compania AVBS Credit arată că foştii angajaţi din bănci decid într-un număr din ce în ce mai mare să îşi înfiinţeze propriul business în domeniul financiar-bancar prin contractarea unei francize.
 
"Practic, jobul din bancă se transformă într-un business propriu pentru specialistul în banking care renunţă la statutul de angajat bancar pentru a fi antreprenor şi broker de credite în sistem de franciză", semnalează reprezentanţii AVBS Credit.
 
Printre motivele pentru care angajaţii din bănci decid să devină brokeri de credite în sistem de franciză se numără: posibilitatea de a intermedia toate tipurile de credite pentru un număr mare de bănci şi IFN-uri din România, specializarea pe toate tipurile de creditare, posibilitatea de a oferi clienţilor servicii personalizate şi soluţii potrivite de finanţare, posibilitatea de a ajuta un număr nelimitat de clienţi, gestionarea cu uşurinţă şi dezvoltarea propriului portofoliu de clienţi, desfăşurarea propriei activităţi sub un nume cunoscut şi respectat în piaţă, desfăşurarea propriei activităţi printr-un flux de lucru facil, cu procese, politici şi norme adaptate şi optimizate pieţei şi modificărilor legislative, flexibilitatea organizării timpului şi a programului de lucru, posibilitatea de progres personal şi profesional, posibilitatea de a câştiga pe măsura experienţei, implicării şi dedicării, posibilitatea de a încasa venituri nelimitate, suportul managementului prin promptitudine şi sfaturi avizate.
 
AVBS Credit are în prezent numără aproape 50 de francize în oraşele importante din ţară, iar procesul de expansiune va continua şi în anul 2021.
 
"Conform datelor care reies din analiza noastră, experţii din banking îşi pot continua şi dezvolta cariera în domeniul brokerajului bancar, devenind brokeri de credite în sistem de franciză. AVBS Credit a dezvoltat o cultură bazată pe performanţă, dedicare şi valoare, menită să ofere clienţilor soluţii de finanţare optime şi potrivite lor. Alături de noi, specialiştii în domeniul financiar-bancar evoluează şi beneficiază de tot suportul tehnic, într-un mediu de lucru plăcut", a declarat Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.
 
În ceea ce priveşte experienţa acumulată ca brokeri de credite, toţi partenerii francizaţi ai AVBS Credit doresc să rămână intermediari de credite deoarece apreciază statutul şi beneficiile pe care le asigură antreprenoriatul în brokerajul bancar. 83% dintre brokerii francizaţi ai AVBS Credit provin din bănci şi au o experienţă medie acumulată în brokerajul bancar de aproximativ 5 ani.
 
Media de vârstă a brokerilor de credite de la AVBS Credit este de 40 de ani şi ţinând cont de experienţa în brokerajul bancar de aproximativ 5 ani a fiecăruia, aceeaşi analiză internă a companiei AVBS Credit, realizată în ianuarie 2021, dezvăluie că vârsta medie a aplicantului pentru o franciză în domeniul financiar-bancar este de 35 de ani. Aceste rezultate ne relevă faptul că după 30-35 de ani specialiştii din banking decid să treacă la un nivel superior din punct de vedere profesional.
 
AVBS Credit este o companie românească cu o experienţă de peste 13 ani în piaţa de brokeraj bancar. Compania oferă servicii de intermediere credite bancare şi non-bancare pentru o gamă largă de clienţi persoane fizice şi companii. AVBS Credit se află în parteneriat cu mai mult de 30 de bănci şi IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienţii care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C (Asociaţia Română a Brokerilor de Credite). 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 12721 / 16760
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Reff & Asociații și Deloitte România au asistat proprietarii Expo Market Doraly în vânzarea integrală a parcului comercial către dezvoltatorul imobiliar WDP
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihai Rotaru, Deputy legal director – head of legal consultancy department - Banca Transilvania: ”În zilele noastre nu prea mai există domenii în care să poți crește un business ignorând latura juridică a afacerii. La modul general, cred că vom vedea din ce în ce mai mulți juriști în ipostaze diferite decât cele uzuale, de tehnicieni ai dreptului, în postura de antreprenori și fondatori în business-uri diverse, în echipe de design thinking, în echipe de dezvoltare produse și aplicații IT și, de ce nu, chiar cumulând toate aceste calități”
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...