ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

BCR: Asigurarea 100% online Venit Protect, disponibilă în George

18 Ianuarie 2022   |   Agerpres

Mai mult, asigurarea este adaptată contextului pandemic actual şi oferă clienţilor protecţie inclusiv în cazul evenimentelor asigurate cauzate de infectarea cu Covid-19.

 
 
Banca Comercială Română continuă să-şi extindă ecosistemul digital George şi anunţă disponibilitatea Venit Protect, un nou produs de asigurare oferit împreună cu BCR Asigurări de Viaţă VIG, care poate fi achiziţionat 100% online, din aplicaţia George, potrivit unui comunicat al BCR, remis marţi AGERPRES.
 
"Prima platformă de banking digital din România, George, îşi extinde beneficiile disponibile în magazinul său online prin asigurarea de viaţă Venit Protect. Venit Protect asigură protecţia veniturilor, oferă despăgubire şi un confort al echilibrului financiar în cazul unor evenimente neprevăzute, care includ situaţii ce necesită spitalizare, incapacitate temporară de muncă, şomaj, invaliditate sau deces", se menţionează în comunicat.
 
Mai mult, asigurarea este adaptată contextului pandemic actual şi oferă clienţilor protecţie inclusiv în cazul evenimentelor asigurate cauzate de infectarea cu Covid-19.
 
"Venit Protect este un produs de asigurare special, dezvoltat pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a-şi menţine echilibrul financiar, într-un moment în care întreaga societate se confruntă în continuare cu pandemia Covid-19. Efectele pandemiei escaladează rapid, cu repercusiuni negative la nivel sanitar, economic şi personal. Venit Protect este o soluţie de asigurare de viaţă, care poate veni în sprijinul clienţilor şi a familiilor acestora, pentru a-i ajuta să depăşească posibilele situaţii dificile. Asigurarea se poate achiziţiona simplu şi rapid, 100% online, direct din magazinul George, fără evaluare medicală. Clienţii au şi posibilitatea de a o personaliza, prin alegerea costului lunar cu prima de asigurare, obţinând în mod dinamic valoarea sumelor asigurate pentru fiecare tip de acoperire", a declarat Marian Oprea, şeful Departamentului Managementul Produselor de Asigurare Retail, BCR.
 
Pe parcursul unui an de asigurare, clienţii Venit Protect pot beneficia de maximum două evenimente despăgubite pentru riscuri de şomaj, incapacitate temporară de muncă sau spitalizare. În plus, pentru şomaj şi incapacitate de muncă, sumele lunare vor fi asigurate pentru o perioadă de maximum 6 luni pentru fiecare eveniment.
 
Conform sursei citate, Venit Protect oferă protecţie financiară atât pentru angajaţi, cât şi pentru antreprenori şi pensionari, având un cost lunar cuprins între 20 şi 50 de lei, în funcţie de nevoile de protecţie ale acestora.
 
Cu titlu de exemplu, pentru un cost lunar cu prima de asigurare de 35 de lei, beneficiile sunt următoarele: pentru angajaţi, asigurarea Venit Protect acoperă incapacitate temporară de muncă, pierderea involuntară a locului de muncă, spitalizare din orice cauză, spitalizare ca urmare a unui accident în afara ţării, deces din orice cauză, invaliditatea totală şi permanentă din orice cauză. Astfel, se acordă 17.500 de lei în caz de deces; 17.500 de lei în caz de invaliditate totală şi permanentă; 700 de lei/luna în caz de incapacitate temporară de muncă; 700 de lei/luna în caz de pierdere involuntară a locului de muncă; 1.400 de lei în caz de spitalizare; 3.500 de lei în caz de spitalizare din accident în afara ţării.
 
Pentru antreprenori/PFA, asigurarea acoperă decesul din orice cauză, invaliditate totală şi permanentă din orice cauză, incapacitate temporară de muncă, spitalizare din orice cauză şi ca urmare a unui accident în afara ţării: 17.500 de lei în caz de deces; 17.500 de lei în caz de invaliditate totală şi permanentă; 1.400 de lei/luna în caz de incapacitate temporară de muncă; 2.800 de lei în caz de spitalizare; 7.000 de lei în caz de spitalizare din accident în afara ţării.
 
Totodată, pentru pensionari, asigurarea acoperă decesul din accident, invaliditatea totală şi permanentă din accident, spitalizare ca urmare a unui accident sau ca urmare a unui accident în afara ţării. Astfel, se acordă 35.000 de lei în caz de deces din accident; 35.000 de lei în caz de invaliditate totală şi permanentă din accident; 2.800 de lei în caz de spitalizare din accident; 7.000 de lei în caz de spitalizare din accident în afara ţării
 
Potrivit sursei citate, Asigurarea de viaţă Venit Protect se încheie pe o perioadă de 1 an şi se reînnoieşte automat, prin plata primei lunare de asigurare până la împlinirea vârstei maxime de 70 de ani.
 
Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.
 
BCR oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare, printr-o reţea de 18 centre de afaceri şi 16 birouri mobile dedicate companiilor şi 327 de unităţi retail situate în majoritatea oraşelor din ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr. 1 în România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR dispunând de cea mai mare reţea naţională de ATM-uri şi maşini multifuncţionale - aproape 1.800 de echipamente, aproximativ 11.300 POS-uri şi servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking şi E-commerce.
 
BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group este o companie membră a Vienna Insurance Group, lider pe piaţa asigurărilor în Europa Centrală şi de Est. A fost înfiinţată în anul 2005 ca subsidiară a BCR şi apoi preluată, în 2008, de Vienna Insurance Group (VIG), care a devenit acţionar majoritar al companiei. Începând cu anul 2009, compania a devenit liderul pieţei de bancassurance şi ocupă poziţia secundă în piaţa asigurărilor de viaţă din România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 8858 / 16816
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...